Infographics lan Drive Genius 5, loro aplikasi sing ditawakake saiki

Game lan aplikasi sing didol kanggo wektu winates

Kita wis tekan Kamis, dina sing wektu iki khusus banget. Karo dheweke mungkasi wulan Agustus lan bareng-bareng, preinan kanggo akeh sing maca. Sing liyane sing paling cerdas, bakal duwe masalah "mendesak" dhewe supaya bisa dirampungake sesuk, lan bakal ngatur perpanjangan nganti Senin ngarep. Dadi kayane bisa uga, aja lali telusuran nawakake lan diskon ing aplikasi, lan ing kene rawuhake batch sing wis disiapake kanggo dina iki.

Kaya saben Kamis saben minggu, wayahe ngumumake tawaran minggon kaping pindho kampanye Mac App Store Sale. Ing kasus iki yaiku Infographics, koleksi template sing apik kanggo sing makarya kanthi informasi lan gambar. Nanging kita uga wis ndudhuk lan nemokake sawetara tawaran tambahan liyane supaya sampeyan bisa entuk paling entuk manfaat saka komputer Mac. Yen sampeyan pengin nemokake apa artine, sampeyan kudu terus maca tulisan iki. Sampeyan bakal ngancani aku?

GN Infographics kanggo Adobe Illustrator - Cithakan

«GN Infographics for Adobe Illustrator - Templates» lengkap koleksi XNUMX template template berkualitas tinggi lan profesional dirancang khusus kanggo desain infografis karo Adobe Illustrator. Kabeh template kasebut wis dirancang dening profesional desain asli, anggota tim Node Grafis, dadi kabeh desain sing bakal ditemokake ing paket kasebut asli, unik lan kualitas dhuwur.

Saiki nyedhiyakake data lan informasi kanthi cara sing nyengsemake, visual lan profesional amarga macem-macem template sing kalebu, lan sampeyan bisa nemokake kanthi bener diatur miturut topikwiwit konsumsi energi nganti kesehatan. Salajengipun, dheweke gampang banget digunakake Sampeyan mung kudu kuwatir ngowahi lan nyunting informasi, ngetik teks ing kothak teks, ngowahi font, ukurane, nambah gambar ... Lan kabeh iki lali babagan desain, fokus ing informasi lan data , kanggo sing sampeyan bakal ngirit akeh wektu kerja nalika nambah produktivitas lan nggumunake wong ing sekitar sampeyan kanthi infografis profesional

infographics

 

"GN Infographics for Adobe Illustrator - Templates" regane udakara sepuluh euro, nanging saiki sampeyan bisa entuk koleksi template sing apik iki kanthi nggunakake diskon 90 persen sing kasedhiya lan mung 1,09 euro ing Mac App Store. Aja lali manawa tawaran kasebut bakal valid Nganti sesuk, Jumuah XNUMX September, tengah wengi, lan elinga yen digunakake, sampeyan butuh aplikasi Adobe Illustrator kanggo Mac.

Pandhuan Genius 5

Kaloro tawaran dina diwenehake saka 9to5Toys lan "Drive Genius 5", alat perawatan sing bisa digunakake nduwe Mac luwih aman lan siyap lan sing wis dakkandhani awal wulan iki Kene, ing Aku saka Mac. Tawaran kasebut rampung, yen sampeyan telat, saiki sampeyan duwe kesempatan anyar kanggo entuk aplikasi sing migunani iki, kanthi cara sing gampang lan lengkap, bakal mbantu sampeyan pindai komputer kanggo malware, uga golek file gedhe lan duplikat wis evaluasi kinerja Mac kanggo pratandha masalah masalah hardware sadurunge ditampilake, ngidini sampeyan ngetrapake langkah sing dibutuhake sadurunge ndandani luwih larang.

"Drive Genius 5" regane rutin $ 99 nanging saiki, amarga promosi eksklusif 9to5Toys, sampeyan bakal bisa entuk lisensi umur standar sing bisa digunakake nganti limang Mac paling sithik $ 39. Aja lali, tawaran kasebut rampung sajrone patang dina. Yen sampeyan pengin tuku «Drive Genius 5», sampeyan bisa langsung nindakake saka kaca promosi.

Lan kanthi iki kita mungkasi pilihan dina sing, kaya sing wis dingerteni, diwatesi mung karo rong aplikasi. Nanging, iki kaya minyak wangi, sing paling apik yaiku botol cilik. Sesuk kita bali kanthi aplikasi liyane sing adol kanggo Mac, tepat wektu kanggo sampeyan njupuk keuntungan ing akhir minggu.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.