Informan kanggo Mac, tanggalan sing nggabungake tugas, acara, proyek lan liya-liyane

Informan kanggo Mac, tanggalan sing nggabungake tugas, acara, proyek lan liya-liyane

Ing jaman saiki, akeh wong kewalahan amarga akeh kedadeyan, tugas, janjian, proyek, tugas, lan liya-liyane sing kudu dirampungake saben dina, manawa ing bidang pribadi, ing papan kerja, ing pasinaon utawa ing kabeh mau bebarengan.

Untunge, pangembangan aplikasi kanggo cathetan, tanggalan, pangeling, manajer tugas lan aplikasi liyane sing gegandhengan utamane nggampangake misi ngatur kabeh tugas, nanging banjur ana masalah anyar: kita nemokake sawetara aplikasi, sing dimaksudake kanggo bab tartamtu. Apa sampeyan bisa mbayangake bisa nggabungake ing siji aplikasi kabeh acara, janjian, cathetan, tugas ...? Ya pancen sabenere Informan kanggo Mac, sarana gedhe sing saiki sampeyan bisa entuk kanthi diskon 70% saka rega asline.

Nggabungake tugas, acara, janjian, cathetan, lan liya-liyane karo Informan kanggo Mac

Informan kanggo Mac Punika a app tanggalan kanggo Mac sing ningkatake pengalaman dadi efisiensi lan produktivitas tingkat anyar kanthi dadi Planner lengkap lan penyelenggara Kalender, Tugas, Proyek, Cathetan lan akeh alat liyane sing bakal ngidini sampeyan ngatur saben dina saben dina.

Informan kanggo Mac, tanggalan sing nggabungake tugas, acara, proyek lan liya-liyane

Salah sawijining kaluwihan utamane yaiku tingkat kustomisasi sing dhuwur sing ngidini sampeyan nglacak janjian, tanggal pungkasan, lan liya-liyane.

Duwe antarmuka sing diatur kanthi tab, lan sampeyan bisa nambah tab sing dibutuhake. Kajaba iku, nggabungake fungsi telusuran sing kuat, editor teks sing sugih, kemungkinan nambah cathetan swara, saringan cerdas supaya sampeyan bisa ngatur tugas miturut aturane dhewe, entri cepet kanggo proyek, tugas, subtask (ing macem-macem level), dhaptar priksa, Fokus Ndeleng fungsi kanggo ndeleng dina sekilas ...

Informan kanggo Mac Rega asli $ 49,99, nanging saiki sampeyan bisa entuk diskon 70% lan entuk mung $ 14,99 Kene. Promosi kasebut bakal ditindakake sajrone patang dina sabanjure, dadi sampeyan isih duwe wektu kanggo sinau luwih lengkap babagan fitur lan fungsine kaca web.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.