Ing Qualcomm padha arep ngadeg munggah kanggo Apple Silicon karo chip Nuvia anyar sing

Qualcomm

Wiwit Apple ngrilis MacBook Air anyar Prosesor Apple Silicon M1, kabeh mata kompetisi ana ing perusahaan Cupertino. Lan iku daya lan ndhuwur kabeh keuntungan sing ditawakake pemroses Apple iki pancen spektakuler dibandhingake liyane saka Kripik ing pasar. Kita ora pengin ujar manawa pemroses Apple iki sing paling apik, mung amarga dheweke bisa kerja kanthi apik karo pangkalane kanggo menehi daya lan efisiensi sing luar biasa.

Qualcomm karo sawetara mantan insinyur Apple ing pucuk pimpinan pengin ngadeg

Iku apik sing ana kompetisi lan saingan antarane perusahaan gedhe manufaktur prosesor. Iki pancene mupangati pangguna sing ndeleng kepiye merek ngupayakake menehi kinerja lan rega sing paling apik ing chip kasebut. LANIng kasus iki Nuvia, pabrikan CPU karo sawetara mantan engineers Apple Saiki ana ing tangan Qualcomm, perusahaan sing nggawe prosesor kanggo Cupertino lan kanthi logis saiki ndeleng kanthi curiga apa sing wis ditindakake Apple ing prosesor M.

Perlu dicathet yen CEO Nuvia minangka "kenalan lawas ing Apple" lan yaiku Gerard Williams. Williams saiki dadi Wakil Presiden Senior Teknik Qualcomm lan sapisan nampa tuntutan hukum saka Apple sawise ninggalake perusahaan ing 2019 amarga nggunakake teknologi saka perusahaan Cupertino lan nggawa karyawan menyang Nuvia. Hubungan kasebut dudu hubungane banget antarane Apple lan Williams, nyatane tuntutan hukum kasebut durung rampung ing wektu iki. Apa wae, tim Williams maju bebarengan karo Nuvia saiki minangka bagean saka Qualcomm kanggo saingan karo pemroses seri M Apple. Kita bakal weruh apa masa depan kita karo iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.