Apple bakal bisa adol 80% total laptop ARM ing pasar taun iki

Federighi

Ora ana sangsi manawa komitmen Apple kanggo jaman Mac anyar Silicon Apple Wis sukses tenan. Kaping pisanan, kanggo kinerja apik prosesor ARM M1 dibandhingake karo Intel sadurunge, kanthi efisiensi energi lan efisiensi energi sing durung nate dingerteni sadurunge.

Lan nomer loro, resepsi sing apik yaiku prosesor ing antarane pangembang Saka aplikasi. Umume merek gedhe lan pangembang cilik cepet-cepet ngeculake versi piranti lunak asli kanggo M1 lan mupangat nggunakake potensial sing lengkap. Kabeh iki nyumbang sukses sukses saka Intel Macs menyang ARM ing wektu rekaman.

Angka penjualan saka pasar komputer nuduhake manawa Apple nguwasani sektor PC. Laptop ARM kanthi tuwuh cepet amarga Apple Silicon, njamin mayoritas penghasilan sektor kanggo taun iki sing wis rampung.

Miturut perusahaan riset Analytics Strategy, pasar notebook adhedhasar prosesor ARM terus berkembang. Wis rampung kaping sanga ing taun 2020 lan bakal tikel kaping telu 949 yuta dolar ing taun 2021.

79% bakal dadi MacBooks

ARM

Iki minangka perkiraan pasar laptop ARM kanggo taun 2021.

Strategi Analytics uga ngramal manawa Apple bakal nguwasani mayoritas pasar laptop ARM ing taun 2021, entuk penghasilan 79% saka total laptop sing didol. Miturut wong-wong mau, MediaTek bakal dadi detik sing adoh karo 18 persen pasar, dene Qualcomm bakal rangking nomer telu mung 3 persen.

Sasi pungkasan, perusahaan sing padha wis ngumumake manawa Apple dadi pasar tablet kanthi pangasilan 50% ing kuartal kaping 2021. iPad minangka pimpinan pasar tablet.

Lan prekara iki ora ana, amarga Apple bakal ngrayakake dina Senen 18 Oktober iki, acara virtual anyar, sing diarani «ngeculke«. Keynote iki diarepake supaya fokus ing model MacBook Pro kelas dhuwur kanggo nggedhekake penawaran Apple Silicon Macs. Tanpa mangu-mangu, iki minangka wektu sing apik kanggo Mac ....


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)