Tim rekayasa AirPort Apple dibubarake

bandara-apel-1

Tim pangembangan Apple AirPort dibubarake kanggo musatake upaya ing piranti liyane ing perusahaan kasebut, ing sawetara wong fokus ing pangembangan Apple TV. Apple wis suwe nggawe AirPorts iki lan ora suwe kita ndeleng kepiye Kapsul AirPort Extreme and Time Capsule ilang saka toko ing Amerika Serikat.

Saiki perusahaan kasebut kayane jelas manawa ora migunani kanggo terus ngembangake lan ningkatake tim kasebut lan fokus karo tim kerja ing tugas liyane ing perusahaan kasebut, sing ora ateges mbesuk bisa ngowahi pikirane. Ing kasus iki, kita ora ana pangowahan gedhe wiwit taun 2013 ing komputer kasebut nalika nganyari kanggo ngetrapake standar nirkabel 802.11ac.

Owah-owahan estetika ing router Apple iki wis pirang-pirang lan yen kita nganggep mupangat AirPorts iki padha karo regane, umume umume, kita duwe produk sing kayane ora menehi kontribusi akeh kanggo pangguna lan mbalek maneh kanthong teken, mula saiki kayane dheweke bakal nyingkirake pangembangan produk kasebut.

Kaya sing wis kedadeyan karo Thunderbolt Nampilake lan asosiasi LG kanggo nggawe layar 4k lan 5k kompatibel karo port MacBook Pro Touch Bar anyar, Kita ora bakal kaget yen Apple ninggali pangembangan router kasebut menyang perusahaan eksternal. Wong sing tanggung jawab nggawe warta iki dadi umum Mark Gurman, saka media Bloomberg sing digunakake sawetara wulan kepungkur.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.