'Insta Photo Share' gratis kanggo Mac App Store kanthi winates

Share Photo Insta

'Insta Photo Share' cara paling gampang kanggo kirim foto sampeyan kanthi cepet menyang klompok wong kanthi cepet. 'Insta Photo Share' yaiku gratis kanggo wektu winates Ing Mac App Store, regane aplikasi iki biasane 4,99 €.

Kita kabeh ngerti manawa ana wong pengin ndeleng potret sanalika dijupuk, nanging saiki kamera dadi angel nuduhake, amarga nalika njupuk foto nganggo kamera utawa iPhone, foto-foto kasebut abot banget. Sapa sing duwe wektu kanggo lungguh lan ngowahi ukuran saben foto, banjur priksa manawa bisa dikirim lewat email?

Share Foto Insta 1

Iki cara kerja 'Insta Photo Share':

  • Langkah 1: Gawe klompok, kayata simbah, kanca kerja, lsp. Lan nambah email.
  • Langkah 2: Gawe album banjur tambah foto sampeyan.
  • Langkah 3: Pencet kirim nalika foto diowahi ukuran lan diwenehi watermark. Lan siyap

Aplikasi kasebut bisa digunakake kanggo macem-macem panggunaan, kayata ngirim email menyang kanca lan kulawarga, utawa malah ngirim menyang pelanggan kanthi watermark. Sawise setelan digawe, kabeh tumindak liyane mesthi otomatis.

Rincian:

  • Kategori: Photography.
  • Publicado: 11/07/2013.
  • Versi: 1.0
  • Ukuran: 23.2 MB
  • Basa: Inggris
  • Penjual: AppMaven, LLC.
  • Kompatibilitas: Mac OS X 10.6 utawa luwih anyar, prosesor 64-bit.

Download 'Insta Photo Share' gratis kanggo wektu winates saka Mac App Store, ngeklik saka link ing ngisor iki sing bakal ditinggalake sampeyan ing ngisor iki, muga-muga sampeyan seneng.

Nuduhake Foto Insta (Link AppStore)
Share Photo Insta€ 2,99

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)