Instal Windows 8 nganggo Bootcamp ing Mac (III): Instalasi Windows

Instalasi-Windows2

Kita terus maju Kita wis nggawe USB instalasi Windows 8, kita wis ndownload piranti lunak kompatibilitas, lan kita bisa miwiti instalasi Windows ing Mac. Kanggo nindakake iki, sing pertama kudu nggawe partisi Bootcamp, ing endi Windows 8. bakal mbukak. Bukak Aplikasi> Utilitas> Asisten Bootcamp.

Bootcamp-2-1

Kita tandhani pilihan «Instal Windows 7» (Bootcamp durung ndhukung resmi Windows 8 nanging ora ana masalah), lan klik terus.

Bootcamp-2-2

Langkah sabanjure takon marang kita nemtokake ukuran bootcampKanggo nindakake iki, kita geser garis ing antarane rong sekat (OS X lan Windows) ngiwa lan nengen) kanggo nyebarake ukuran loro sekat kasebut. Apa ukuran sing cocog? Ya, gumantung saka apa sing bakal sampeyan instal ing Windows, lan gumantung saka ukuran hard drive. Yen wis rampung, klik instal.

Instalasi-Windows7

Sawise sawetara menit nggawe partisi, Mac bakal urip maneh, lan yen sampeyan wis nginstal USB instalasi ing USB, installer Windows kanthi otomatis bakal diwiwiti. Akeh sampeyan sing sambat yen memori sing digawe ora ndeteksi. Minangka masalah ISO sing wis digunakake kanggo nggawe USB. Aku bisa njamin manawa nggunakake Windows 8 ISO asli, iku kaping pisanan nggunakake prosedur sing dakcritakake ing pérangan pisanan tutorial.

Instalasi-Windows5

Kita nerusake liwat konfigurasi instalasi, lan ing langkah sing njaluk milih ing endi kanggo nginstal Windows, kita kudu menehi tandha partisi «BOOTCAMP», nanging Sampeyan kudu format luwih dhisik amarga ora ngidini sampeyan ngeklik Sabanjure nganti saiki. Priksa manawa sampeyan milih partisi Bootcamp, dudu liyane, utawa bakal ilang kabeh data sing wis disimpen.

Instalasi-Windows6

Sawise diformat, kita bisa ngeklik tombol Sabanjure lan nerusake prosedur instalasi

Instalasi-Windows4

Sawise sawetara menit, kita bakal duwe Windows 8 ing Bootcamp, siyap kanggo ngonfigurasi lan nginstal driver sing dibutuhake. Sanajan kabeh bisa digunakake kanthi sampurna, kita kudu nggunakake Piranti Lunak Kompatibilitas kanggo ngindhari masalah lan nambah operasi sawetara elemen. Sesuk, bab pungkasan tutorial kita.

Instalasi-Windows3

Informasi luwih lengkap - Instal Windows 8 nganggo Bootcamp ing Mac (I): Gawe USB Instalasi - Instal Windows 8 nganggo Bootcamp ing Mac (II): Piranti Lunak Kompatibilitas


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

9 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Jonathan ngandika

    Aku pengin ngelawan sing bener, sadurunge nggawe kabisat menyang mac, aku kepengin kenal lan sinau sethithik.

    1.    Luis_Padilla ngandika

      Sampeyan bisa nyoba mesin virtual ing windows

      -
      Luis Padilla
      Dikirim nganggo Sparrow (http://www.sparrowmailapp.com/?sig)

      Dina Minggu, 3 Februari 2013 jam 14:48 sore, Disqus nulis:

  2.   Edward ngandika

    Nalika format disk boot, sawise format, mbusak jeneng boot lan terus tumindak sing padha (sing diandharake ing jejere tandha ati-ati) lan ora ngidini aku nerusake nginstal windows. MY MAC ES: Macbook Pro 13 pungkasan 2011

    1.    Jordi Gimenez ngandika

      Apa sampeyan nggunakake Windows 8 ISO asli?

      1.    Edward ngandika

        ora, nanging kunci produk iku asli

  3.   Mario Lloret ngandika

    Kanggo aku, opsi kanggo Instal windows 7 katon abu-abu tanpa bisa ngaktifake. Sadurunge, aku entuk jendhela sing ujar: "Disk boot ora duwe cukup ruang bebas kanggo dipisahake. Sampeyan kudu paling ora duwe ruang disk 10 GB paling sithik." Sanajan wis gratis 30GB… tulung tulung aku!

  4.   Erlin ngandika

    Aku entuk kesalahan amarga disk ora bisa dipisahake amarga sawetara file ora bisa dipindhah

  5.   Bapak garcia ngandika

    Salam, aku wis ngetutake langkah-langkah kasebut, nanging njaluk driver kanggo aku nalika aku wis ana ing proses instalasi, ing kene aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake lan aku ora bisa nindakake apa-apa, kenapa aku?

  6.   seba ngandika

    yen digawe nganggo boot camp, pemisahan windows ing windows bisa dipilah maneh..dina 2 duwe file lan sistem sing beda ??