Kantor gratis ing 9,7 ″ iPad Pro anyar

Paradoxes urip, utawa gangguan bisnis sing angel dingerteni. Mesthi wae, kasunyatane nalika 12,9 ″ Pangguna iPad Pro kudu langganan Office 365 kanggo nggunakake alat kanggo nggawe lan nyunting KantorSing milih model 9,7 ″ bakal gratis. Ngopo

Napa Kantor gratis, mung kadang

IPad Pro, kanthi rong ukuran, lan miturut jeneng kasebut, ditujokake kanggo panggunaan profesional. Iki minangka piranti seluler lan Microsoft pengin alat otomasi kantor dadi integral ing paket kasebut Kantor (Word, Excel, PowerPoint) digunakake ing piranti kasebut, nanging pangguna ing 12,9 ″ iPad Pro kudu mbayar, contone, nggawe lan nyunting dokumen teks kanthi langganan Office 365, para pembeli 9,7 ″ iPad ProKaya pangguna iPad Air, iPad Mini, iPhone, dheweke bakal weruh kepiye aplikasi kasebut siap diunduh lan digunakake kanthi gratis. Sithik aneh, ta? Jawaban kenapa iki pancen ana ing prekara sing ora ana gandhengane karo ukuran layar.

Kantor iPad Pro

Kaya sing bisa diwaca ing MacWorld, kanggo Microsoft, piranti seluler yaiku ukuran layar sing ora luwih saka 10,1 inci, lan ing babagan iki, iPad Pro "gedhe" adoh banget.

"Microsoft mutusake kanggo mbagi pangguna seluler lan desktop miturut ukuran layar:. khusus, 10.1 inci. Apa wae sing kurang saka iku, lan pangguna bisa nindakake apa wae sing dikarepake karo aplikasi iOS, Windows, utawa Android sing cocog, kalebu nggawe, nyunting, utawa nuduhake dokumen. Nanging, yen sampeyan nggunakake aplikasi Office ing piranti sing layare luwih gedhe saka 10,1 inci, Microsoft ora ngidini sampeyan nggawe dokumen anyar, cukup sunting lan deleng dokumen Office sing digawe ing panggon liya ». (MacWorld)

Mangkono, keputusan sing ditindakake Microsoft nyebabake kahanan, paling ora umum, lan yaiku nalika pangguna Microsoft Microsoft Surface kudu mbayar langganan supaya bisa nggunakake piranti Office kanthi lengkap, sing milih 9,7 ″ iPad Pro minangka sing piranti sing digunakake, bisa uga padha, nanging gratis. Kanthi tembung liya, Microsoft saingan karo awake dhewe lan nilarake iPad Pro 9,7 with kanthi kauntungan tartamtu.

Logis? Bakal padha ganti pikirane? Lan yen dheweke nindakake, ing pangertene apa sing bakal ditindakake, kabeh mbayar utawa ora ana sing mbayar?

SUMBER | MacWorld


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)