iPhone 7 lan 7 plus: Kesan pisanan nalika nyoba

Iphone 7 plus kesan pendapat

Kaya sing sampeyan bayangake, iki bakal dadi opini, lan uga pribadi. Dina iki aku bakal ngobrol babagan iPhone 7 lan 7 plus, pendatang anyar ing Apple Store. Akeh komentar lan data sing diwenehake pangguna yen wis entuk terminal. Kajaba iku, media lan blog wis ngobrol babagan sing penting lan warta. Kita uga wis ndeleng unboxing kadang-kadang lan tes resistensi lan kamera wis diwiwiti.

Inggih, Apa sing dingerteni utawa dirasakake pangguna rata-rata nalika nyoba iPhone 7 lan 7 plus? Iki minangka pengalaman nalika nyoba lan prabédan sing wis dakdeleng ing antarane terminal anyar iki lan iPhone saiki 6. Aku wis pitutur marang kowe manawa kamera dobel ora paling kaget.

Desain lan tampilan visual iPhone 7

Persis padha maneh. Kepiye carane bisa diselehake tanpa kita ujar manawa padha? Ngganti warna abu-abu dadi ireng matte sing disenengi sawetara pangguna lan nambah warna premium diwiwiti karo model 128Gb. Ireng mengkilap narik perhatian akeh lan bisa uga paling dikarepake, nanging pungkasane dudu perkara anyar utawa revolusioner.

Nguncalake layar asap kanggo kasunyatan manawa iku desain sing konservatif. Apa pengaruh saka pendapatku babagan piranti lan kesan pisanan? Ya, lan akeh. Aku rumangsa yen perkara sing padha karo nggawa ing kanthongku. IPhone 6 kanthi 3D Touch, tenaga luwih akeh, kamera sing luwih apik lan seri fitur anyar. Nanging terminalku pancen apik banget, apa aku tuku iPhone 7 mung amarga luwih apik? Ora, amarga aku ora bakal weruh bedane lan bakal menehi rasane yen mbuwang-mbuwang dhuwit. Dhuwit sing aku ora usah ngirit. Desain sing padha ora ana sing nganyari.

Apple duwe pasar gedhe kanggo nutupi. Ora mung pangguna sing luwih inovatif sing duwe 6 utawa 6 mutusake nganyari maneh, nanging kabeh massa isih nganggo iPhone 4, 4s, 5 utawa 5s. Kanggo kabeh, tegese bakal ana pangowahan sing nyata lan dheweke bakal ngerti prabédané. Pungkasane, terminal iku apik banget lan biasa, nanging duwe 6 utawa 6 sampeyan ora bisa ndeleng babar pisan.

iPhone 7, apa kabar paling apik sampeyan?

Mesthine, Apple janji luwih akeh batere, daya lan kabeh liyane. Nanging nalika nyoba ing toko, kita ora bakal bisa ndeleng bedane. Ora apa-apa nanging ora nyengsemake. Logis sajrone rong taun dheweke bisa nambah batere kanthi akeh. Sing aneh yaiku yen ora. Apa sing nggawe aku kaget? Kamera, nganggo siji utawa rong lensa. Apik banget lan zoom uga. Sisih mburi lan ngarep wis apik, nanging aku ngerti bakal terus nambah kanggo mbesuk, lan kanggo aku dudu faktor sing paling nemtokake nalika tuku.

Kita dikandhani yen tombol Ngarep wis dirancang ulang. Ora, dheweke durung ngrancang ulang, nanging prakteke ngilangi. Secara visual padha, nanging tutul layar normal karo 3D Touch. Babagan sabanjure sing bakal kita tingali yaiku nggabungake ing layar lan mandheg duwe ruang dhewe ing terminal. Tombol Ngarep sing anyar luwih kepenak lan nyenengake, uga dakkandhani. Bisa disesuaikan ing level tekanan.

Ana liyane? Swara Aku pengin nyoba speaker stereo sing metu saka sisih ngisor lan saka sisih ndhuwur. Aku nyelehake iPhone 7 kanggo muter lagu Perfect Illusion dening Lady Gaga lan ing jejere iPhone 6. Loro-lorone kanthi lengkap. Asilé yaiku sing paling nggumunake babagan terminal iki. Luwih saka kaping pindho swara iPhone 6 lan kualitas sing luwih dhuwur. Luar biasa. Speaker portebel cukup.

Ing kesimpulan. Apa sing wis dakkandhakake ing artikel liyane. Yen sampeyan duwe iPhone 6, sing wis ora didol ing toko maneh, utawa 6s ora cocog kanggo generasi iki. Yen sampeyan pengin weruh pangowahan sing apik, sampeyan kudu ngenteni. Sing apik yaiku terminal sampeyan isih saiki lan desaine ora adoh banget.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.