Alternatif iPhone sing luwih murah tinimbang iPhone 12

PRODUK iPhone 8 (RED)

Generasi nomer loro saka iPhone SE sing diluncurake Apple ing pasar ing kuartal pertama taun 2020 dadi terminal mlebu ing kisaran iPhone, sawetara terminal sing wis ditondoi, kanthi praktis wiwit diluncurake, bisa entuk sawetara wong, utamane ing Spanyol lan Amerika Latin amarga regane regane larang.

Kanthi diluncurake iPhone 12, Apple terus adol sawetara terminal sing diluncurake ing pasar ing taun 2019 lan 2018, dadi pilihan sing apik banget kanggo dipikirake nalika ngetik iPhone utawa gawe anyar iPhone veteran kita, luwih-luwih yen sampeyan wis mandheg nampa update.

Nanging, dheweke ora mung siji-sijine opsi sing kita gunakake yen pengin nganyari iPhone lawas utawa mlebu ekosistem Apple. Piranti sing dianyarke minangka alternatif sing menarik sing kudu kita pikirake yen ora pengin menehi bandha ing smartphone.

Piranti sing direnovasi / direkondisi yaiku piranti sing wis ditinjau lan sing ditawakake, ing kasus sing paling ala, garansi setaun, supaya kita bisa nguntungake meh padha karo tuku barang sing anyar.

Yen sampeyan nggoleki iPhone sing wis dianyarake, pilihan sing paling apik saiki yaiku iPhone 7 utawa iPhone 8Piranti sing wis suwe ing pasar nanging terus nampa update iOS (lan bakal terus ditampa ing taun-taun mbesuk).

IPhone Anyari Paling Apik

iPhone 7 lan iPhone 7 Plus

iPhone 7

IPhone 7 lan 7 Plus nggegirisi pasar ing wulan September 2016, model sing anyar utamane dibandhingake karo generasi sadurunge ditemokake ing Touch ID, wiwit Mandheg dadi tombol fisik kanggo menehi respon haptic babagan tutul. Ditambah maneh, iki iPhone pisanan sing nggawe jack headphone ilang.

IPhone 7 lan iPhone 7 Plus nemokake prosesor A10 Fusion 64-bit 4-core. Nalika iPhone 7 diiringi RAM 2 GB, ing iPhone 7 Plus kita nemokake 3 GB RAM, ing kalorone ketik LPDDR4. IPhone 7 Plus yaiku iPhone pisanan kanthi rong kamera ing mburi, salah sijine tujuane njupuk potret sing ora jelas latar mburi.

Layar saka iPhone 7 4,7 inci, kanthi resolusi 1334 × 750 piksel lan ukurane 138x67x7mm lan bobote 128 gram. Layar saka iPhone 7 Plus 5,5 inci Kanthi resolusi FullHD (1920X1080), ukurane 158x77x7 mm lan bobote 188 gram. Ing kalorone kasus kasebut layar LCD kanthi teknologi IPS.

Rega peluncuran ing iPhone 7 ing versi 32 GB yaiku 759 eurodene iPhone 7 Plus tekan pasar kanthi rega 899 euro ing versi kanthi panyimpenan 32 GB. Kaloro piranti kasebut ora diterusake ing wulan September 2019.

Dina iki, kita bisa entuk edisi iPhone 7 Black Friday sing direkondisi kanthi diskon nganti 70% dibandhingake regane maneh yen tuku ing Back Market, pasar sing dirancang kanggo rekondisi ewonan produk teknologi lan menehi garansi 2 taun.

iPhone 8 lan iPhone 8 Plus

iPhone 8

IPhone 8 tekan pasar bareng karo iPhone 8 Plus ing September 2018 lan ora dilanjutake ing wulan April 2020. IPhone 8 nawakake layar 4,7 inci kanthi résolusi 1334 × 750 piksel, jinis LCD lan nganggo teknologi IPS. Nduwe dimensi 138x67x7 mm lan bobot 148 gram lan dadi iPhone pertama sing nggunakake teknologi pengisian nirkabel.

Ing njero prosesor A11 Fusion ditemokake 6 intine lan 2 GB RAM. Ing sisih ngarep, kita duwe kamera 7 MP kanthi fokus otomatis, lan ing sisih mburi kita duwe kamera 12 MP kanthi stabil optik.

En iPhone 8 Plus, nduweni layar 5,5 inci kanthi resolusi FullHD (1920 × 1080) jinis teknologi LCD lan IPS. Bobot 202 gram lan dimensi 158x78x7 mm. Ing njero, kita nemokake prosesor A11 Bionic 6-inti lan RAM 3 GB. Ing bagean fotografi, kita nyorot loro kamera 12 MP kanthi stabil optik lan kamera ngarep 7MP.

Rega peluncuran ing iPhone 8 ing versi 32 GB yaiku 799 euro, nalika model Plus kanthi panyimpenan 32 GB nganti 909 euro.

iPhone X

iPhone X

IPhone X tekan pasar ing November 2017 lan mandheg meh sadean sawise diluncurake, ing wulan September 2018. Iki minangka terminal pertama ing kisaran iPhone sing nggabungake layar nganggo teknologi OLED lan ngilangi Touch ID kabeh, Tutul ID sing menehi ID Wajah.

Layar iPhone X yaiku Jinis OLED 5,8 inci kanthi résolusi 2426 × 1125 piksel. Kanggo ngatur iPhone pisanan kanthi bingkai meh ora lan nganggo Face ID, Apple nggunakake prosesor A11 Bionic (padha karo sing bisa ditemokake ing iPhone 8 lan iPhone 8 Plus), prosesor kanthi 6 inti sing diiringi RAM 3 GB.

Ing bagean fotografi, kita nemokake 2 kamera ing sisih mburi, loro 12 MP kanthi stabil optik lan kamera ngarep 7 MP. IPhone X minangka iPhone pisanan kanggo ngluwihi hambatan psikologis 1.000 euro ing model input. Versi entri, kanthi panyimpenan 64 GB, tekan pasar nganti 1.149 euro.

iPhone XR

iPhone XR

IPhone XR ngetokake pasar ing Oktober 2018 kanthi rega 849 euro ing versi kanthi panyimpenan 64 GB lan nganti saiki isih kasedhiya ing pasar lan regane wis dikurangi banget. IPhone XR duwe Layar 6,1 inci kanthi teknologi LCD kanthi teknologi IPS, résolusi 1792 × 828 piksel, ukuran 150x75x8 mm lan bobote 194 gram.

Ing njero, kita nemokake prosesor A12 Bionic 6-inti sing diiringi 3 GB RAM. Ing bagean fotografi, Apple milih kamera mburi 12 MP lan kamera ngarep 7 MP.

iPhone XS lan iPhone XS Max

iPhone XS

Kanthi iPhone XS lan iPhone XS Max, Apple mbalekake maneh rong ukuran layar kanthi model paling dhuwur ing kisaran kasebut. Loro terminal kasebut tekan pasar ing September 2018 lan ditarik saka pasar ing wulan September 2019.

El iPhone XS duwe layar tipe OLED 5.8 inci lan résolusi 2436 × 1125 piksel, ukuran 143x79x7 mm lan bobot total 177 gram. Ing iPhone XS Max nduweni layar 6,5 inci kanthi résolusi 2688 × 1242 piksel, ukuran 157x77x7 mm lan bobot 208 gram.

Ing kaloro model kasebut, kita nemokake prosesor A12 Bionic, prosesor kanthi 6 inti lan diiringi 4 GB RAM. Aspek liyane sing dituduhake yaiku bagean fotografi, ing endi kalorone model nggabungake rong kamera 12 MP kanthi stabil optis ing sisih mburi lan ngarep 7 MP.

iPhone 11

iPhone 11

Panerus iPhone XR yaiku iPhone 11, sawijining terminal sing tekan pasar ing wulan September 2019 kanthi rega 799 euro lan saiki isih didol nganti saiki. Dadi penerus alami iPhone XR Iki nuduhake macem-macem ciri, kayata layar LCD tipe 6,1 inci kanthi teknologi IPS lan resolusi 1792 × 828 piksel, resolusi 1792 × 828 piksel, dimensi 150x75x8 mm lan bobote 194 gram.

IPhone 11 dikelola dening prosesor A13 Bionic kanthi 6 inti lan memori 4 GB RAM. Ing sisih mburi, kita nemokake 2 kamera kanthi 12 MP (sudhut amba lan amba sudhut ultra) stabilisasi optik lan kamera ngarep 12 MP.

Yen sampeyan uga njupuk kauntungan saka edhisi iPhone 11 Jumuah Ireng, sampeyan bisa ngirit luwih akeh.

iPhone 11 Pro lan iPhone 11 Pro Max

iPhone 11 Pro

IPhone 11 Pro, kaya iPhone 11 Pro Max, minangka terminal pertama sing nggabungake sistem kamera telung ing mburi: sudhut amba, sudhut amba lan telephoto. Kaloro model kasebut mlebu pasar ing wulan September 2019 lan mandheg adol kanthi ngluncurake iPhone 12.

El iPhone 11 Pro duwe layar 5,8 inci kanthi résolusi 2436 × 1125, dimensi 144x71x8 lan bobote 188 gram. Ing iTelpon 11 Pro Max, layar tekan 6,5 inci kanthi résolusi 2688 × 1242, ukuran 158x77x8 lan bobot 226 gram. Ing kalorone, teknologi layar OLED.

Kaloro model kasebut dikelola dening prosesor A13 Bionic, prosesor kanthi 6 inti lan RAM 4 GB. IPhone 11 Pro entuk pasar 1149 euro ing versi 64 GB nalika iPhone 11 Pro Max nindakake ing versi 64 GB kanthi harga 1249 euro.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.