iWork uga dianyari nalika tekane MacOS Sierra

intine nganyari apel iwork

Suite iWork kalebu kabeh aplikasi produktivitas lan produktivitas Apple. Saka Kaca menyang iMovie menyang GarageBand. Nganyari paling anyar sacara eksklusif mengaruhi 3 aplikasi otomatisasi kantor. Iki minangka: Kaca, Nomer, lan Keynote. Dheweke wis diupdate kanggo iOS kanthi tekane iOS 10, lan saiki kita duwe sistem Mac anyar, uga digunakake ing versi desktop.

Apa sampeyan pengin ngerti kabar kasebut? Terus maca warta kasebut.

iWork ngidini kerja tim bebarengan

Anyar anyar sing bakal digunakake sawetara lan liyane kaya aku ora. Siji-sijine perkara anyar yaiku bisa nggarap lan nyunting dokumen lan file minangka tim. Sanalika sampeyan bakal bisa ndeleng apa sing ditindakake saben wong lan nambah gaweyan kabeh. Ya, iku apik banget lan intine intine ditampilake kanggo kita, nanging pancen dudu barang anyar sing digawe Apple, Iki minangka kompetisi sing ditindakake lan apel sing gigitan ora gelem ngenalake.

Luwih telat tinimbang ora nate, ya. Sing ngganggu aku yaiku siji-sijine pangowahan. Pungkasan taun, app pancen saya ningkat lan ing taun iki dheweke isih kekurangan. Amarga iklan akeh lan mbantu Microsoft ngembangake Office kanggo iOS lan Mac, Apple bisa uga selokan iWork. Muga-muga ora, amarga aku pangguna eksklusif Kaca, Nomer, lan Keynote, lan aku seneng banget.

Muga-muga muga-muga mbaka sethithik bisa nambah lan nganyari. Yen dheweke ora ngrencanakake nambah fitur liyane, paling ora padha ora ngganggu utawa nggawe kita angel ngilangi fitur, sing ora sepisanan ana sing nggawe app kasebut.

Apa sampeyan wis nganyari MacOS Sierra? Ngrampungake sanalika bisa, yen mung kanggo nyoba Siri ing Macbook utawa iMac. Saka Applelizados, sampeyan bakal nuduhake sawetara pandhuan babagan cara nggunakake warta sistem lan kabeh warta saka Apple lan kompetisi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)