Game Path of Exile, kasedhiya ing Mac wiwit 11 September

Path of Exile kanggo Mac

November pungkasan, kita ngumumake kabar pengumuman ngluncurake game Path of Exile kanggo Mac, peluncuran sing bakal ditindakake ing taun 2020, 7 taun sawise dirilis kanggo Windows lan duwe basis pangguna 5 yuta ing saindenging jagad.

Wis pirang-pirang taun, pangguna console uga wis bisa nikmati judhul iki. Xbox One teka ing 2017, nalika PlayStation tekan taun kepungkur. Siji-sijine ekosistem sing isih bisa digayuh kanggo nggedhekake pangguna RPG iki yaiku Mac lan kita wis duwe tanggal resmi.

Path of Exile kanggo Mac

Judhul iki, sing bakal kasedhiya kanggo sampeyan download kanthi gratis, nggabungake mikrotransaksi, kayata game battle royale sing wis rame ing taun-taun pungkasan lan uga digunakake kanthi judhul liyane kayata Valorant, alternatif Counter Strike sing nggegirisi pasar sawetara wulan kepungkur.

Transaksi aja nawakake macem-macem kaluwihan saka pangguna Dheweke ora nandur modal dhuwit utawa nglakoni kanthi luwih sithik. Judhul iki ngidini sampeyan main dhewe utawa kerja sama nganti 5 kanca. Judhul iki nampa konten anyar saben 13 minggu kanthi ekspansi, ing endi para pemain duwe tantangan, obyek, ketrampilan anyar saengga pangguna tetep kepengin main.

Kanggo menehi ide, yen sampeyan ngerti Diablo klasik lan sampeyan duwe Mac, judhul iki minangka perkara paling cedhak sing bakal ditemokake kanggo tim sampeyan wiwit 11 September. Muga-muga tanggal kasebut ora bakal ditundha dening coronavirus, amarga akeh panliten sing ngumumake telat ing rencana peluncuran amarga pandemi sing disebabake COVID-19.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.