Apple Watch nyedhiyakake jam tangan Swiss ing kuartal pungkasan 2015

Sales-Apple Watch-0

Miturut laporan dening Strategy Analytics, adol smartwatch sajrone kuartal kaping papat 2015 Penjualan jam tangan Swiss luwih kaping pisanan. Perusahaan kasebut negesake yen sajrone periode liburan kasebut, total jam tangan 8,1 yuta dikirim menyang para pedagang kanthi 7,9 yuta jam tangan Swiss yen dibandhingake.

Saka 8,1 juta pangiriman kanggo jam tangan cerdas kasebut, Apple lan Samsung dadi dhaptar paling dhuwur. Apple nyumbang 63 persen ing pasar kanthi udakara 5,1 yuta unit sing dikirim, dene Samsung njupuk 16 persen pasar kanthi mung 1,3 yuta unit.

Sales-Apple Watch-1

Jam tangan 8,1 yuta kasebut dikirim menyang distributor ing kuartal kaping papat 2015, dadi 316 persen mundhak luwih saka 1,9 yuta unit sing didol ing wektu sing padha taun 2014. Bedane gedhe antarane rong taun kepungkur lan titik inflasi kanggo prabédan kasebut kabukten jelas Apple Watch, Wearable iki diluncurake ing wulan April 2015, dadi ing 2014 mung piranti sing kompatibel karo Android Wear lan perusahaan kaya Pebble dadi siji-sijine pabrikan sajrone taun kasebut.

Ing pungkasan 2014, pengiriman jam tangan Swiss jumlahe 8,3 yuta, sing artine pengiriman wis mudhun 5 persen dadi 7,9 yuta sing dikirim ing kuartal pungkasan 2015. Laporan kasebut uga nyebutake manawa jam tangan cerdas sing digawe dening perusahaan Swiss, kayata Tag Heuer, mung nyumbang 1 persen global, sing rada anekdot.

Mesthi iki ora ateges pasar nonton analog Ora bakal ilang kanthi cara apa wae, nanging tegese manawa smartwatch wis saiki lan merek klasik bakal duwe pesaing sing angel ing ceruk pasar iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.