Jeff Wilcox, tanggung jawab kanggo transisi menyang Apple Silicon, menyang Intel

jeff wilcox

Apple ngenalake Apple Silicon generasi pertama ing pungkasan taun 2020. Wiwit iku, wis ngenalake M1 Pro lan M1 Max lan terus nggarap generasi sabanjure sing bakal diluncurake ing 2022. Nanging, perusahaan berbasis Cupertino wis ilang salah siji sing paling tanggung jawab kanggo transisi iki: JeffWilcox.

Jeff Wilcox ninggalake kantor Apple ing pungkasan Desember 2021. Ing akun sampeyan LinkedIn, kita bisa maca kepiye dheweke kerja ing perusahaan sajrone 8 taun kepungkur sing dadi salah sawijining upaya paling gedhe lan ambisi Apple ing taun-taun pungkasan:

Mangkene carane Wilcox nggambarake pakaryane ing Apple:

Direktur tim arsitektur sistem Mac, sing kalebu kabeh arsitektur sistem, integritas sinyal, lan integritas daya kanggo sistem Mac. mimpin transisi kabeh Mac menyang Apple Silicon saka chip M1, lan ngembangake SoC lan arsitektur sistem ing mburi koprosesor T2. sadurunge iku.

Ing Intel, Jeff Wilcox minangka pimpinan tim klien Soc Architecture ing grup Teknik Desain Intel, tanggung jawab kanggo arsitektur kabeh Soc kanggo kabeh segmen pelanggan perusahaan.

Wilcox wiwit kerja ing Intel ing Januari iki. Kebetulan, iki dudu sepisanan Wilcox kerja ing Intel. Nyatane, mlebu dening Apple saka Intel ing pundi piyambakipun nyambut damel 3 taun minangka insinyur utama.

Biyen wis makarya kanggo Nvidia lan Magnum Semiconductor. Ing surat perpisahan sing wis diterbitake ing LinkedIn, kita bisa maca:

Sawise wolung taun sing luar biasa, aku mutusake ninggalake Apple lan golek kesempatan liyane. Iki minangka perjalanan sing luar biasa lan aku ora bisa luwih bangga karo kabeh sing wis kita lakoni sajrone wektu ing kana, puncak transisi Apple Silicon menyang M1, M1 Pro, lan M1 Max SOC lan sistem.

Aku bakal kangen kabeh kolega lan kanca-kanca ing Apple banget, nanging aku looking nerusake kanggo lelampahan sabanjuré, kang bakal miwiti ing awal taun. More teka!

Muga-muga budhal Wilcox ora mengaruhi rencana masa depan Apple karo Apple Silicon.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.