Jon Stewart promosiake acara anyar kanggo Apple TV + ngolok-olok balapan luar angkasa milyarder

Jon Stewart

Sawise ninggalake dunia televisi ing 2015 lan ngupayakake ukum, presenter kasebut Jon Stewart ngumumake pungkasan taun pungkasan sing duwe niat bali menyang televisi, dadi Apple TV + platform sing dipilih kanggo bali menyang jagad televisi kanthi program urusan saiki.

Kita ngerti yaiku saben episode bakal ngrampungake topik siji lan iki bakal saiki. Miturut teori, kabeh kayane nuduhake manawa masalah saiki bakal ditangani kanthi seri lan kanthi ketat, nanging ing video promosi dheweke bali menyang Apple TV + kanggo nunjukake sebaliknya.

Jon Stewart wis ngirim ing akun Twitter sawijining video sing promosi acara kasebut Masalah karo Jon Stewart ing nyenengake nyenengake balapan luar angkasa milyarder. Ing video 3 menit iki, Stewart ngolok-olok miliarder teknologi sing seneng papan: Jeff Bezos, Elon Musk lan Richard Branson.

Ing peran Elon Musk yaiku aktor Adam Pally, main Jeff Bezos, kita nemokake Jason Alexander lan dadi Richard Branson kita nemokake pel (ya, pel) Ing peran Mark Zuckerberg, kita ora nemokake kucing sing kesasar.

Sanajan sampeyan ora ngontrol akeh basa Inggris, Jon Stewart wis tanggung jawab nawakake perwakilan grafis sing cukup cukup kanggo ngerti kanthi lengkap apa sing dianggep minangka miliarder luar angkasa saka perusahaan teknologi utama, mula aku ngajak sampeyan ndeleng video lengkap.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.