Kabar apik: Kita bisa nggunakake tali Apple Watch ing model Ultra

Nalika Apple miwiti debut Apple Watch Ultra anyar sing dituju utamane kanggo para atlit lan petualang, ora menehi komentar babagan kompatibilitas karo tali Apple Watch liyane. Sayange yen kita arep tuku model anyar iki, kita ora bisa nggunakake tali jam tangan lawas, yen kita duwe. Nanging kabar apik iku ya kita bisa nggunakake dadi yen sampeyan duwe koleksi apik saka wong-wong mau, utawa sampeyan kudu mikir kanggo ngedol utawa ora dadi alangan kanggo sampeyan kanggo nahan tuku model anyar iki.

Pungkasan September 7, nalika Apple presented ing Apple Watch Ultra Kab, kita padha gumun, kula paling. Ndhuwur kabeh, nalika kita weruh prices ing Spanyol. Ora ana liyane lan ora kurang saka 999 euro sing kudu disalahake yen aku mikir tuku utawa ora. Amarga liyane saka mangu aku ana kamungkinan sing nyudo Watches liyane bisa worth kanggo anyar iki model. Aku ora bisa nemokake informasi ing Apple bab iku, Nanging, lagi bener, supaya ora ana maneh faktor sing bakal nemtokake aku ora tuku.

Kita yakin manawa Apple Watch Ultra duwe ukuran cilik sing luwih gedhe, nganti 49mm, pSampeyan bisa nggunakake tali apa wae sing cocog karo model Apple Watch 44mm utawa 45mm. Pay manungsa waé kanggo data iki. Iku kudu ukuran sing. Lan pitakonan sampeyan bisa takon dhewe iku, apa iku bisa cara liyane? Yaiku, apa tali Apple Watch Ultra anyar bisa digunakake utawa bisa digunakake kanggo model sadurunge? tali anyar, Alpine Loop, Trail Loop lan Ocean Band, uga bakal sah dadi bagean saka Apple Watch Series 8 contone.

Delengen ngendi sampeyan ndeleng, Kabar apik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.