Sampeyan kabeh kudu ngerti babagan aplikasi Kalender iOS

tanggalan ios ipad iphone

Akeh aplikasi asli sing ditemokake ing iOS, lan nganti betas nganyari 10 ora bisa dicopot. Antarane sing paling penting yaiku galeri foto, aplikasi Apple Music lan Kalender. Dina iki aku bakal ngomong babagan Tanggalan, fungsine, mupangat, ciri lan integrasi karo iCloud lan kontak kita.

Sinau babagan cara paling migunani saka aplikasi Tanggalan ing iPhone, iPad lan uga Mac, berkat sinkronisasi ekosistem Apple sing sampurna. Ndhaptar kabeh acara lan tanggal lan aja lali ulang tahune. Ndherek.

Luwih saka tanggalan kanggo iOS

Kita ora ngomong babagan papan sing gampang kanggo mriksa tanggal lan dina. Kita ngomong babagan ngatur kabeh acara, janjian lan dina saben dina, mbesuk uga mbiyen. Tambah acara, atur wektu lan rincian sing pas. Kalebu kontak lan kulawarga ing kontak kasebut supaya ora ana sing lali lan kabeh wong melu pahargyan lan pesta. Setel lan konsultasi preinan ing negara kasebut lan liya-liyane. Iki minangka sawetara fungsi sing bisa sampeyan lakoni ing aplikasi Tanggalan asli lan sing bakal migunani saben dina:

  • Tambah acara saka janjian sampeyan, pahargyan, pahargyan. Tandhani kabeh sing bakal kelakon ing tanggalan, cara paling apik supaya ora ketinggalan apa-apa.
  • Ulang tahun, preinan lan acara Facebook. Informasi saka jaringan sosial lan kontak sampeyan kanthi otomatis ditambahake ing Tanggalan, iku cara paling apik kanggo menehi tandha dina minangka ulang taun lan aja lali maneh. "Sampeyan ora ngucapake selamat, sampeyan ora peduli karo aku" minangka perkara sing ora bisa dirungokake, aja nganti ana kabeh ing sak panggonan lan ngidini kabar menehi tandha yen dina khusus.
  • Nyelarasake kabeh ing kabeh piranti. iCloud nggawe gampang banget lan pancen nyaman.
  • Tambahake kontak menyang acara lan ora ana sing kesasar.
  • Akeh fitur anyar sing dilengkapi iOS 10 lan nganyari. Kita bisa nambah acara saka pesen sing kita tulis utawa teks saka email sing dikirim menyang kita. Dadi luwih gampang lan kepenak. Saliyane madegake lokasi lan liya-liyane.
  • Takone Siri. Marang asisten iOS kanggo nggawe acara lan nyunting tanpa ndemek layar. Bebas-tangan, Hei Siri, ing iPhone 6s lan iPhone SE.

Produktivitas ing iOS lan aplikasi asline

Mboko sithik, aplikasi asli saya apik lan tekan level nalika aplikasi pihak katelu ora mesthi disaranake. Akeh sing seneng nggunakake aplikasi liya kanggo ngatur, contone, cathetan utawa pangeling lan dhaptar kegiatan, nanging sejatine app asli bisa digunakake kanthi apik, bisa digunakake kanthi Siri lan sinkronisasi iCloud.

Tambah acara utawa sunting liyane saka iPhone lan sampeyan bakal kanthi otomatis diowahi ing iPad Pro, iPod Touch, Mac, lan Web iCloud nganggo komputer apa wae. Mangkene cara kerja iCloud, kanthi cara sing gampang, intuisi lan nyaman. Ngoptimalake aplikasi asli lan yen ana fungsi sing sampeyan anggep kurang, bukak salah sawijining pihak katelu. Aplikasi produktivitas Apple sing paling apik sing bakal ditemokake ing iOS 10 yaiku: Cathetan, Tanggalan, Pangeling, Kirim, Kaca, Nomer, Keynote, iCloud Drive, iMovie, lan GarageBand. Dheweke wis dibebasake sawetara taun lan saranku supaya sampeyan nyoba paling cepet yen durung nggunakake.

Sajrone dina, aku nggunakake tanggalan kanthi asring kanggo menehi tandha tanggal rampung kanggo sawetara tugas sing ana gandhengane karo proyekku. Iki minangka cara sing apik kanggo ngerti cara ngatur minggu lan wulan, uga ngerti kedadeyan sing kudu daklakoni lan ulang taun. Aku ora ngerti apa sing bakal ditindakake tanpa tanggalan ing piranti seluler, kayane pancen dhasar banget kanggo aku. Amarga piranti Apple akeh regane Ayo ngoptimalake lan nguntungake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Carlos ngandika

    Ya, aku ndeleng cacat sing penting banget ing aplikasi Kalender iOS asli, yaiku ora ana balon sing katon ing ikon aplikasi kanggo menehi kabar babagan acara. Aku mikir yen sampeyan bisa nemtokake wiwitan lan pungkasan acara, sing sampeyan lakoni yaiku sajrone balon kasebut katon ing ikon supaya ora ditemokake ... Aku ora ngerti, lan amarga iki, aku ora nggunakake aplikasi iku isin amarga aku seneng banget karo aplikasi kasebut.

    1.    maria ngandika

      Carlos sampeyan bisa menehi kabar babagan acara sing dikarepake ing tanggalan. Sampeyan uga duwe pilihan kanggo milih nalika pengin nampa kabar kasebut rong dina sadurunge, sedina sadurunge, sakjam sadurunge lsp.

  2.   Naomi ngandika

    Aku nggoleki cara ngatur tanggalan lan aku ora nemokake ... isin.

bool (bener)