Kabeh sing kita ngerti babagan acara September Apple

Sawetara minggu maneh Tim Cook lan tim sampeyan ngunggahake tirai (virtual) ing keynote presentasi anyar. Iki minangka acara tradisional ing wulan September saben taun, ing endi perusahaan ngumumake sawetara iPhones lan Apple Watch sing anyar.

Dadi akeh gosip sing wis diterbitake babagan iki. Dadi ayo gawe ringkesan warta utama sing diterbitake, kanthi nganggep yen kabeh iku bener ing pungkasan.

Kaya sing wis dadi tradisi ing Apple, ing sasi September Perusahaan kasebut bakal nganakake acara (bisa uga virtual, kaya rong taun kepungkur), kanggo nampilake kisaran iPhone 14 anyar lan seri Apple Watch 8 anyar, minangka kursus utama dina iki.

Ora ana tanggal sing dikonfirmasi

Apple durung miwiti ngirim undhangan menyang acara kasebut, nanging kemungkinan utama bakal dianakake ing Selasa, 13 September, yen digatekake taun kepungkur, acara kasebut dianakake dina Selasa, 14 September. Nanging, leaker misuwur Max Weinbach bubar tweeted manawa acara kasebut bakal ditindakake tanggal 6 September, mula kita bakal weruh.

Wektu wiwitan intine

Yen dina ora cetha banget kanggo kita, wektu wiwitan acara kasebut. Kaya biasane jam 10 ing California, pitu ing wektu Spanyol afternoon. Lan durasi, antarane siji lan rong jam, kaya biasane.

Rilis

Tanpa mangu-mangu, iPhone 14 Pro sing anyar bakal dadi bintang acara kasebut, bebarengan karo liyane saka kisaran iPhone 14. Kita uga bakal weruh Apple Watch Series 8 anyar, lan bisa uga generasi kapindho AirPods Pro. Apple bakal uga miwiti iOS anyar 16 lan watchOS 9 sistem operasi, sanajan gosip nuduhake yen iPadOS 16, kang biasane dirilis ing wektu sing padha karo iOS, bakal dirilis dina mengko, mbokmenawa ing keynote anyar dijadwal kanggo Oktober.

iPhone 14 lan iPhone 14 Pro anyar

iPhone 14

Kabeh gosip suggest sing taun iki kita bakal duwe papat iPhones anyar, nanging sawetara bakal sethitik beda saka ing taun anyar karo ilang iPhone mini lan model luwih gedhe anyar minangka anyar. Model Pro minangka sing paling entuk kabar, miturut gosip sing bocor nganti saiki. Ayo ndeleng:

  • iPhone 14: Layar 6,1-inch karo chip A15 nganyari.
  • iPhone 14 Maks: Layar 6,7-inch karo kedudukan, lan nganyari chip A15.
  • iPhone 14 Pro: Layar 6,1-inch karo kedudukan "bolongan + pil", tansah-on tampilan, sensor 48 megapiksel, video 8K, lan prosesor A16 anyar.
  • iPhone 14 Pro Maks: Layar 6,7 inci kanthi desain "bolongan + pil", layar tansah aktif, sensor 48 MP, video 8K, lan prosesor A16.

Kayane Apple pengin mbedakake sawetara iPhone 14 kanthi signifikan saka iPhone 14 Pro, supaya bisa mbenerake prabédan rega.

Apple Watch Series 8, Pro lan SE 2

Kayane ana Apple Watch anyar sing bakal weruh cahya kasebut. Gosip nuduhake telung jam tangan pinter anyar, Apple Watch 8, Apple Watch SE anyar lan Apple Watch anyar sing disiapake kanggo olahraga ekstrim.

Apple Watch Series 8- Desain lan ukuran sing padha (41mm lan 45mm) lan chip S7 minangka Apple Watch 7, nanging kemampuan anyar kanggo ngawasi suhu pangguna lan tandha babagan demam utawa nelusuri kesuburan.

Apple Watch SE2: Ukuran padha (40mm utawa 44mm), sensor jantung optik lan sensor jantung electrical (ECG), chip S7 tansah ing tampilan.

Apple WatchPro: punika temtu anyar saka acara. Apple Watch 50mm anyar sing luwih gedhe, kasus titanium, nambah metrik pelacakan kanggo para penggemar olahraga ekstrem, tambah resistensi kejut lan umur baterei sing luwih apik.

Apple WatchPro

AirPods Pro 2

AirPods generasi katelu entuk nganyari September kepungkur, nggawa dheweke luwih cedhak karo AirPods Pro, sing saiki wis telung taun wiwit dirilis. Dadi wektune kanggo sawetara AirPods Pro anyar, lan desas-desus nuduhake pungkasane bakal diluncurake wulan ngarep.

AirPods Pro 2- Sikil sing luwih cendhek, umur baterei luwih suwe, kanthi audio Apple sing ora ana kerugian. Nganyari kanthi luwih akeh fitur saka AirPods internal paling apik perusahaan.

Tanggal rilis

Muga-muga tanggal penting ing ngisor iki bakal diungkapake ing acara kasebut, yen pungkasane ditindakake ing dina Selasa, 13 September kaya sing diantisipasi kabeh:

Senin 19 September: Download iOS 16 dirilis. Iki adhedhasar kasunyatan sing taun kepungkur iOS 15 kasedhiya kanggo diundhuh sedina sawise acara September. Nanging, ing taun sadurunge sawetara dina liwati antarane intine lan release saka iOS.

Jumuah 16 September: Pra-pesenan kanggo iPhone, AirPods, lan Apple Watch anyar bakal diwiwiti, kanthi pangiriman pisanan ing minggu sabanjure.

Jumuah 23 September- Iku bakal nalika Apple wiwit ngirim pesenan pisanan paling sawetara model saka iPhones anyar, AirPods lan Apple Watches, nanging saham samesthine bakal kurang. Ing taun-taun sadurunge, sawetara pre-order ditundha sawetara dina.

Gosip uga nuduhake acara Apple iki Iku ora bakal pungkasan taun. Paling kamungkinan, bakal ana keynote anyar ing Oktober kang kita bakal weruh Macs lan iPads anyar, lan bakal nalika iPadOS 16 lan macOS Ventura pungkasanipun dirilis kanggo kabeh pangguna.

Perlu dicathet yen kabeh sing wis diterangake ing artikel iki adhedhasar gosip sing beda-beda sing muncul ing sawetara minggu kepungkur, tanpa kudu boten certified dening Apple. Apa sing kita yakin manawa acara kasebut bakal dianakake ing wulan September, lan kita bakal weruh iPhone 14 lan iPhone 14 Pro anyar, lan Apple Watch Series 8. Liyane, kita bakal weruh yen kabeh wis rampung ing rampung opo ora...


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.