Kaca tingal kasunyatan virtual bisa uga mbutuhake AirPods Pro

Kacamata AR

Gosip anyar babagan kacamata kasunyatan virtual Apple sing bisa diluncurake ing taun 2023 iki, miturut gosip taun kepungkur. Nganggep manawa kita wis ngomong babagan rega sing dhuwur, kualitas sing ora cocog lan tanggal rilis luwih saka kemungkinan, saiki ide sing rada boros iki mlebu. Kacamata  bisa uga mbutuhake sawetara AirPods Pro kanggo audio. Sampeyan bisa uga tetep padha karo aku nalika maca ukara iki. A little kaget, amarga sawetara bab sing ora dingerteni. Ayo dideleng luwih jero.

Ing rincian teknis paling anyar babagan headset kasunyatan virtual Apple sing bakal teka, Informasi kasebut, wis kasebut sing loro konfirmasi gosip bab presentation saka padha ing taun 2023 iki, ujar manawa AirPods bakal dibutuhake supaya bisa ngrungokake swara kasebut. Nemtokake sethitik liyane, sIki nuduhake kasunyatan manawa AirPods iki dibutuhake nalika kita pengin komunikasi karo wong liya. 

Yaiku, dingerteni manawa kaca tingal kasebut bakal duwe chip H2, kaya AirPods Pro, kanthi latensi sing sithik lan bakal komunikasi karo siji liyane. Sing nganggo AirPods nganggo kacamata. Sanajan duwe speaker lan mikropon sing dipasang ing ikat kepala, headphone bakal dibutuhake supaya bisa ngobrol karo pangguna liyane. Yaiku, yen kita nggawe panggilan video sing immersive nganggo kacamata, kita uga kudu nggawa sawetara AirPods Pro (paling larang ing seri).

Laporan kasebut ndhelikake kasunyatan manawa alesan sing bisa digunakake Apple yaiku headphone bakal dibutuhake kanggo obrolan kasebut amarga speaker ing headband ngetokake swara ing mbukak lan sapa wae bisa krungu obrolan sing kedadeyan. Dadi masalah privasi.. Aku ora ngerti, misale jek kula sing padha nggunakake masalah privasi banget entheng.

Oalah…


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Jose ngandika

    Iku ndadekake pangertèn, wiwit Apple iku perusahaan sing ngupaya kanggo ngedol, tinimbang 1 piranti, iku luwih duwe bathi kanggo ngedol 2, nggawe siji gumantung ing liyane. Ora aneh ing kabeh gerakan apel kasebut. Sampeyan bisa ngomong sing eksekutif pengin liyane lan liyane bathi.