Kalkulator kabeh ing Apple Watch amarga w.calc

w.kalc-apple-watch

Sawise maneh, kita saiki ngandhani babagan anané aplikasi sing bisa didownload ing iPhone lan uga duwe versi kanggo sampeyan Apple Watch, yaiku, yen sampeyan nginstal ing telpon sampeyan bakal bisa nginstal ing jam tangan lan ngetung matématika kanthi tangan sampeyan. Kaya sing wis sampeyan sadhar, Kekuwatan Apple Watch sejatine yaiku toko aplikasi sing saya saya suwe saya akeh.

Ing kasus iki, aplikasi sing bakal dibahas yaiku aplikasi sing ngidini sampeyan nggunakake kalkulator ing layar Apple Watch. Yen sampeyan mikir cara sing Kalkulator iki ditampilake ing layar cilik jam, bakal angel ngatasi, sampeyan salah banget.

Aplikasi khusus diarani w.kalk lan sampeyan bisa nemokake kanthi gratis ing App Store. Sawise diinstal ing Apple Watch, sampeyan bakal bisa ngamati anane macem-macem layar, yaiku supaya tombol aplikasi ora cilik, pangembang wis milih nyebar ing sawetara layar sing bisa geser saka sisih liyane. Sing pertama ditampilake yaiku sing nuduhake nomer lan tandha "padha". Ing layar sabanjure, sampeyan duwe papat operasi dhasar lan ing nomer telu tombol liyane sing wis diarani "ekstra" sing bisa ngetung luwih rumit.

Operasine gampang banget lan cukup yen sampeyan pencet nomer pisanan, geser layar menyang operasi dhasar, pilih operasi sing sampeyan pengin, geser bali menyang layar angka kanggo pencet nomer sabanjure lan rampungake operasi kanthi mencet «padha ». Cetha yen Iki dudu kalkulator sing bisa ngetung integral bunder utawa turunan parsial, nanging kanggo ngetung kanthi gampang nalika ana alangan, iku apik banget. 

Aplikasi kasebut ora kasedhiya maneh ing App Store

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.