Kaluwihan duwe aplikasi Apple Store resmi kanggo iPhone

aplikasi toko apel ios iphone

Sawetara minggu kepungkur, dheweke ngluncurake desain ulang aplikasi iki lan ngenalake akeh bagean lan fungsi anyar kanthi antarmuka sing luwih teratur, luwih apik lan nyenengake, uga intuisi, sing mesthi disenengi babagan Apple. Toko Apple ora mung dianyarake ing toko fisik nanging uga ing aplikasi kanggo iOS.

Temokake ing ngisor iki kaluwihan aplikasi iki lan alasane nyaranake sampeyan ndownload lan mesthi duwe ing iPhone.

Keuntungan duwe App Store Apple

Kita wis ngrembug babagan pangowahan ing sawijining artikel nalika kepungkur, mula aku bakal fokus menehi jeneng keuntungan eksklusif sing bakal diduweni kanthi ndownload aplikasi ing terminal sampeyan. Mangkene:

  • Kabeh informasi lan kasedhiyan produk. Apa wae pitakon babagan spesifikasi utawa data babagan produk lan layanan Apple bisa dikonsultasi langsung ing aplikasi kasebut. Sampeyan uga bakal entuk informasi babagan rega lan yen kasedhiya utawa ora ing Apple Store sing paling cedhak kanggo njupuk, yen sampeyan ora pengin tuku kanthi online.
  • Rekomendasi Produk lan aksesoris khusus. Apple Store bakal menehi rekomendasi barang sing cocog kanggo produk sampeyan. Contone, aku duwe iPhone 6 warna abu-abu, amarga merekomendasikan kasus ireng utawa biru, headphone abu-abu ruang, lsp.
  • Aplikasi gratis eksklusif. Saka wektu ke wektu, app kasebut ngganti aplikasi gratis sing bisa dipikolehi kanthi kode sing bakal ditemokake ing iOS Apple Store.
  • Aja lali lokakarya utawa acara. Setel lokasi sampeyan lan Apple Store bakal menehi pitunjuk babagan lokakarya sabanjure yen sampeyan pengin mlebu. Lokakarya kabeh jinis, babagan panggunaan produk ing level dhasar utawa canggih, saliyane kanggo piranti lunak, kayata aplikasi iWork utawa liya-liyane.

Umumé, aplikasi kasebut duwe akeh kaluwihan lan kekurangan nol. Mula aku nyaranake nduwe ing iPhone tanpa gagal. Download ing Apple Store ing App Store.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)