Kapan prosesor anyar ing MacBook?

macbook_compare_og

Sawise nganyari iMac kanthi layar Retina lan prosesor Intel anyar, kita durung bisa ndeleng nganyari anyar Retina MacBook Pro (sing diupdate kanggo nambah Force Touch ing Mei) MacBook Air, MacBook 12 ″ (wiwit April 2015) lan Mac mini. Apel tenan Bakal nganyari tanpa menehi woro-woro, luwih-luwih intine (Paling ora kayane kayane) mula kita ing wektu kasebut bisa uga pengin tuku Mac kanthi alesan apa wae, lan saran supaya paling sabar.

Apple mesthine bakal nganyari sawetara MacBook kanthi prosesor Intel Skylake anyar lan mulane kita mbantah sabar karo opsi tuku MacBook Pro saiki. Karo ngono Aku ora ateges tuku MacBook saiki minangka keputusan sing ora apik amarga sing saiki dadi mesin sing kuat banget, nanging jelas yen kurang saka sewulan lagi diluncurake model anyar ...

macbook air kab

Apple biasane nganyari barisan MacBook sekitar wektu iki, nanging implementasine Force Touch ing trackpad MacBook Pro luwih dhisik banjur tampilan Retina ing iMac kayane ngganggu "siklus pembaruan" perusahaan. Sejatine prosesor Intel ngalami keterlambatan wiwit wiwitan lan ing babagan iki, wong-wong Cupertino ora bisa nindakake apa-apa utawa ora ana apa-apa, nanging langkah nganyari ora bisa dikontrol saiki amarga sawetara masalah utawa liyane. Iki jelas mengaruhi pangguna sing arep tuku Mac utawa pengin tuku lan mulane saiki ora ana sing menehi tandha tanggal kira-kira kanggo tuku sing paling apik.

Bakal wayahe tetep sabar lan ngarep-arep manawa Apple mutusake nganyari sawetara MacBook lan kanthi cara iki seneng Skylake, nanging ati-ati, saka Apple, dheweke ora bakal menehi fasilitas kanggo nemokake tanggal lan yen kita kudu tuku saiki, mula ora ana liyane. Iki minangka siklus sing kurang lan proses nganyari ing Apple nalika ngomong babagan Mac terus mlaku Ora ana sing ditemtokake utawa paling ora saka njaba, miturut kita.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.