Kanthi watchOS 7.6, fungsi ECG Apple Watch tekan 30 wilayah anyar

Fungsi ECG saka Apple Watch ngirit urip ing Euriopa

Fungsi ECG teka ing Apple Watch nalika diluncurake Seri 4, luwih saka 2 taun kepungkur, amarga kasunyatane kudu ngatasi serangkaian prosedur ing saben negara sing Apple pengin nawakake fungsi iki, proses adopsi wis luwih alon tinimbang sing diarepake Apple sadurunge.

Sajrone sawetara minggu kepungkur, fitur iki wis disetujoni ing China lan Australia. Nanging kanthi rilis watchOS 7.6, fitur iki saiki kasedhiya ing 30 negara anyar, kaya sing bisa dideleng ing rincian versi ing situs web Apple.

WatchOS versi anyar iki, saliyane dhukungan kanggo aplikasi ECG, dhukungan kanggo fungsi notifikasi denyut jantung sing ora teratur. Wilayah anyar ing endi fungsi elektrokardiogram saka Apple Watch Series 4 wis bisa digunakake yaiku:

  • Andorra
  • Anguilla
  • Antigua lan Barbuda
  • Brunei
  • Bulgaria
  • Kapuloan Cook
  • Siprus
  • Dominika
  • Estonia
  • Fiji
  • Wilayah Kidul Prancis
  • Gibraltar
  • Guadalupe
  • Guernsey
  • Haiti
  • Pulo Manungsa
  • Jersey
  • Monaco
  • Montserrat
  • Nauru
  • Pulo Norfolk
  • Seychelles
  • Slovenia
  • Saint Barthelemy
  • St. Helena
  • Kitts lan Nevis
  • St. Martin
  • St.Vincent lan Grenadines
  • Ukraina
  • Vatikan

Cara kerja ECG

Kanthi nutul sensor detak jantung internal lan aplikasi detak jantung internal, kabar denyut jantung Irregular menehi pangguna yen denyut jantung wis ana ndhuwur utawa ngisor tarif sing disaranake nalika meneng sajrone 10 menit.

Osilasi kasebut tanpa sebab sing jelas bisa uga nuduhake denyut jantung sing bisa mbebayani lan bisa nyebabake kahanan sing luwih serius, kayata fibrilasi atrium (AFib).


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.