Office 2016 kanggo Mac, saiki ya

Ing wulan September taun lalu Microsoft ngluncurake Kantor 2016 kanggo Mac manawa sampeyan bakal ngelingi, menehi masalah tartamtu pas karo tekane OS X El Capitan. Nanging, ing Microsoft, dheweke wis bisa nindakake tugas lan ngrampungake kesulitan sing wis kita gunakake ing Applelizados lan saiki, Kantor sing dikarepake ing Mac. Amarga sebab iki dina iki aku bakal menehi pitutur babagan sawetara fitur lan fungsi sing paling luar biasa sing ngidini kita negesake Kantor terus dadi keunggulan suite kantor.

Napa Office 2016 kanggo Mac minangka Kantor sing pantes

Kantor 2016 kanggo Mac Wis nggawa antarmuka sing anyar, anyar lan modern sing cocog karo gaya minimalis lan flat sing wis diwenehake Apple ing piranti seluler karo iOS 7 lan banjur ditransfer menyang Mac nganggo versi Yosemite. Word, Excel, PowerPoint, OneNote lan Outlook wis dirancang, utawa luwih becik dirancang maneh, saengga kanthi estetis pengin duwe lan nggunakake ing Mac, kalebu dhukungan kanggo tampilan Retina. Nanging nyatane, desain eksternal ora bakal penting yen ora amarga fitur lan fungsine.

1024_2000

"Awan" saiki wis misuwur banget. Karo na Integrasi OneDrive, Saiki kita bisa ngakses karya saka piranti apa wae, Mac, iPhone utawa iPad, PC utawa piranti Android, lan sawayah-wayah, lan nerusake ing endi wae kita mandheg, tanpa kelangan sadetik detik saiki.

Uga, menu kaya pita sing dirancang ulang padha ing kalorone Kantor kanggo Mac kaya ing versi kanggo iPad utawa Windows, lan iki ndadekake kita luwih gampang nemokake fungsi utawa alat sing dibutuhake ing wektu sing tepat. Pengalaman kasebut padha karo aplikasi Office sing diinstal, lan iki bakal nggawe kita luwih produktif lan ngirit wektu lan frustasi. Kita bisa miwiti artikel kaya iki ing Mac, nambah ide sing mengko teka saka iPad, lan ngrampungake ing PC kantor, lan ora bakal nemokake prabédan, kita bakal rumangsa nggunakake sing padha piranti lunak, lan iki apik banget.

Tablet MSEEA-Office-Mod-D-OMAC-O365-tablet

Pendekatan liyane sing wis ditingkatake kanthi signifikan ing Kantor 2016 kanggo Mac yaiku pakaryan kerja sama; kita bisa nuduhake dokumen lan dadi panulis bareng, uga nulis lan nanggapi komentar sing digawe dening anggota tim liyane; kita bisa nggarap dokumen kanthi bebarengan lan ngrembug babagan karya sing wis ditindakake ing ngarep.

Cara entuk Office 2016 kanggo Mac

Kantor 2016 kanggo Mac bisa dipikolehi liwat tuku siji, utawa liwat lengganan menyang Kantor 365 sing kalebu versi Mac suite kantor Microsoft iki, mula yen sampeyan wis duwe Office 365, sampeyan uga wis duwe Office 2016 kanggo Mac, mula kudu didownload ing komputer. Kajaba iku, sampeyan bakal duwe nganyari otomatis anggere langganan tetep urip, sawetara menit telpon ing Skype lan sampeyan bakal entuk 1 TB panyimpenan maya OneDrive, dadi sampeyan ora kudu kuwatir maneh babagan papan, sampeyan bakal duwe akeh nyimpen kabeh.

MSEEA-Office-Mod-E-OMAC-Perpetual-desktop

Lan kabeh iki mung saka € 79 sajrone 4 taun yen sampeyan mahasiswa; € 7 saben wulan utawa € 69 saben taun ing versi Pribadi (kanggo wong siji) sing bisa nginstal Kantor 2016 ing Mac utawa PC, iPad utawa tablet lan iPhone utawa smartphone; utawa Home 365 Home, sing regane € 99 saben taun utawa € 10 saben wulan ngidini sampeyan nggunakake kabeh aplikasi Office ing 5 Mac utawa PC, 5 iPad utawa tablet lan 5 iPhone utawa smartphone.

Yen sampeyan durung, maju terus Office 2016 kanggo Mac utawa Office 365 lan saiki ya, sampeyan bakal kaget.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   sdelquin ngandika

    Aku entuk sawetara wulan kepungkur, aku wis nginstal kabeh pembaruan sing ditawakake, nanging nganti saiki, aku isih durung ngatasi masalah "scroll" ing Excel. Yen aku nggulung nganggo rodha mouse Logitech, terus bisa ucul, meh ora bisa digunakake. Apa ana wong liya sing kedadeyan? Apa ana solusine?

bool (bener)