Office for Mac dianyari kanggo nambah dhukungan lengkap menyang akun iCloud lan Yahoo

iCloud 12 ditarik dening Apple amarga duwe kesalahan

Sanajan Yahoo mandheg dadi raksasa internet wiwit pirang-pirang taun kepungkur ing taun 2000an, sawise didol menyang Verizon ing taun 2018, perusahaan kasebut tetep nawakake pirang-pirang layanan kayata surat. Yahoo, kaya Gmail lan Outlook, mung nawakake email, nanging uga kontak lan sinkronisasi tanggalan, kaya iCloud.

Nanging, aplikasi Outlook kanggo Mac, mung nawakake akses menyang akun email Yahoo! lan iCloud dudu kabeh platform, yaiku, kontak lan tanggalan. Nanging kanthi nganyari sabanjure, manajer email Outlook kanggo Mac pungkasane bakal menehi dhukungan lengkap kanggo akun iCloud lan Yahoo.

Wiwit awal strategi kita yaiku nggawe pengalaman Outlook sing luar biasa adhedhasar umpan balik langsung saka sampeyan, para pangguna. Kita wis nggatekake apa sing bakal diomongake, lan wiwit wulan September, kita wis nambah 50 fitur sing paling akeh dijaluk menyang Outlook anyar Mac, kalebu dhukungan kanggo jinis akun tambahan, perangkat tambahan keamanan, lan cara liyane kanggo tetep dadi ndhuwur. tanggalan sampeyan. Umpan balik sing penting sing wis ditampa uga mbantu kita nyetel prioritas

Iki ora mung warta sing ditampa Office kanthi update paling anyar, amarga tembung prosesor Word uga nampa a pengalaman dictation apik kanthi toolbar dictation anyar saliyane kasedhiya fungsi iki ing basa liyane.

Kahanan saiki kasedhiya ing basa liyane. Kanthi nambahake basa liyane, luwih akeh pamicara saka saindenging jagad sing bisa nggunakake fitur pidato menyang teks. Diktator saiki ndhukung pitung basa anyar: Hindi, Rusia, Polandia, Portugis (Portugal), Korea, Thai, lan Cina (Taiwan).


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.