Microsoft Office, salah sawijining aplikasi pisanan sing bakal diterapake kanggo Apple Bar Touch

macbook_pro_touch_bar Kita wiwit ngerti manawa pangembang nggunakake sawetara keuntungan ing balapan kasebut kanggo adaptasi aplikasi kasebut karo revolusi sing diwenehake Apple wingi awan. Kita ngomong, mesthi, babagan bar fungsi anyar Tutul Bar.

Singkatnya, sampeyan sing ngetik artikel iki lan ora ngerti babagan fungsi iki, ngandhani manawa Apple wis nggawe bar fungsi sing bisa adaptasi karo aplikasi sing digunakake ing Macbook Pro sing anyar. Kajaba iku, kesederhanaan yaiku supaya lambang sing paling digunakake digambar ing kabeh wektu, saengga entuk produktivitas sing gedhe banget.

Nanging tanpa dideleng kanthi rinci, kita ora bakal ngerti fungsine. Microsoft nggawe khusus kanggo komputer kanthi Touch Bar, mode kasebut Mode Fokus (utawa mode tanpa gangguan), kanggo Microsoft Word. Ngidini digunakake ing mode layar wutuh, tanpa jinis lambang, garis, lsp. Aplikasi kasebut ndadekake Touch Bar dadi fungsi favorit program. Iki tegese, kita bisa ndeleng ing garis Apple anyar lambang: kandel, miring, garis ngisor, tab, nomer, lan liya-liyane.

office_word_focus_mode

Minangka kanggo mupangat sing bakal dideleng Powerpoint, iki fokus ing dobah grafis obah. Kita duwe tombol Ngatur maneh obyek, sing bakal ngidini kita nggambarake macem-macem lapisan slide kanggo mindhah obyek. Uga geser driji ing garis, kita bakal nguripake obyek kasebut nganti ditemokake sudut sing dikarepake. kantor-kanggo-mac-tutul-bar-powerpoint

Fungsi sing bisa ditindakake Tutul Bar nganggo Excel, fokus ing rong klompok: ing tangan siji kanthi intuisi coba wenehi rumus sing dipengini ing antarane sawetara opsi lan cepet kita ngidini sampeyan milih sawetara kanggo nggawe formula sing dipengini ing sawetara detik. Saliyane, ngidini sampeyan ngakses macem-macem warna utawa grafis. kantor-kanggo-mac-tutul-bar

Pungkasan, Outlook. Aku nganggep bisa dadi sing paling migunani saka telu, kanthi fungsi sing jelas lan bola-bali. Ing kasus iki, panggunaan bakal dadi luwih penting. Saka wayahe awal, nalika nulis email, nyaranake file sing bubar digunakake, saengga bisa dilampirake.

Yen iki sing bisa ditindakake Microsoft karo paket sing akeh, aku kepengin ngerti fungsi sing bisa ditindakake iWork saka Touch Bar. Kita bakal ngerti iki ing sawetara tanggal sabanjure.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.