DigiTimes Says Prosesor 4nm Bakal Saka TSMC

TSMC

Kayane Apple terus ngupayakake nambah kanthi macem-macem cara M1 Mac lan sing nggawe pabrikan prosesor anyar kanggo Apple iki bakal TSMC. Prosesor anyar iki bakal diproduksi kanthi 4nm kaya sing dijlentrehake ing DigiTimes.

Pesenan pemroses iki kanggo Macs gegandhengan karo prosesor sing bakal teka karo model iPhone anyar, sing uga bakal teka saka TSMC. Intine, chip Apple golek ningkatake efisiensi lan nambah tenaga luwih saliyane nyuda ukuran.

Kayane jelas yen TSMC bakal duwe pie paling gedhe kanggo nggawe komponen penting kasebut ing Mac mbesuk. Riset lan pangembangan terus ngupayakake nggawe massal Kripik 3nm lan 2nm, nanging iki saiki luwih adoh lan saiki padha urip 4nm.

Apple ora pengin masalah lan wis nggawe reservasi minangka bagean saka produksi iki kanggo timnya. Bisa uga Macs anyar taun iki duwe perbaikan ing M1 saiki, iki pancen jelas, mula yen ngerteni generasi sabanjure yaiku apa sing Apple yakin lagi dilakoni TSMC bakal dadi bagean saka rencana kasebut.

Saiki kita duwe MacBook Air 13 inci, mini Mac, lan MacBook Pro kanthi M1 sanajan diarepake taun iki, kabeh komputer Apple bakal mbukak kabisat kajaba Mac Pro. Mac Pro iki bisa uga duwe rencana Apple mbesuk kanggo nambah prosesor dhewe, sisa peralatan saiki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.