Beta kaping papat OS X 10.11.6 El Capitan saiki kasedhiya kanggo pangembang

Recovery-os x el capitan-0

Kepinginan sing kudu duwe beta kapindho macOS Sierra ora ngalang-alangi kita supaya bisa ndeleng versi beta sabanjure saka sistem operasi sing saiki diduweni. Beta kaping papat OS X El Capitan kanggo pangembang wis dirilis winastan iOS 9.3.3 lan tvOS 9.2.2 betas.

Kaya ing versi sistem operasi sadurunge kanggo Mac sing dikasihi, ora ana tambahane kajaba perbaikan kinerja sistem lan pemecahan masalah bug utawa kesalahan cilik saka versi beta sadurunge sing dirilis dening Apple.

Ing kasus iki, iku bener siji minggu wiwit diluncurake beta 3 OS X sadurunge lan sistem liyane, lan kita jelas manawa Apple bakal terus irama iki paling ora rong versi liyane nganti kanthi resmi ngluncurake OS X El Capitan 10.11.6 kanggo kabeh wong. Kasunyatane, sawetara fitur anyar sing diarepake ing versi kasebut lan iku umume perbaikan ditambahake ing macOS 10.12 Sierra.

Kaya biasane nalika menehi hasil karo versi beta, saran supaya ora adoh lan aja nginstal paling ora ing partisi utama. Uga ing kasus iki versi pangembang lan kita ora yakin uga ora migunani kanggo nginstal ing Mac.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.