Carbon Copy Cloner 5 bakal nambah dhukungan kanggo file APFS

Sawise versi anyar saka sistem operasi teka macOS High Sierra 10.13 sistem file APFS bakal dadi kasunyatan lan pangembang aplikasi uga duwe bagean saka pangowahan kasebut amarga manajemen file ing SSD bakal anyar.

Ing kasus iki Bombich, pangembang Carbon Copy Cloner ngumumake manawa alat nggawe salinan utawa nuduhake file bakal kompatibel karo format file anyar iki sing diterapake Apple pisanan ing iOS lan ing versi sabanjure macOS.

Ana sawetara opsi kanggo nggawe salinan cadangan disk karo CCC, nanging mode alat sing paling gampang nawakake sawetara kemungkinan. Ing mode iki, kita bisa nggunakake sidebar kanggo ngilangi sawetara elemen antarmuka pangguna sing nambah opsi liyane kanggo salinan volume, kanthi cara iki kita duwe tombol utama kanggo nyalin disk: Tombol Asal, Tujuan lan Klone. Yen kita pengin njaga tugas kanthi gaya Mesin Wektu sing murni bisa ninggalake Mode Simple lan miwiti tugas pemrograman, ngilangi elemen sing bakal disalin lan liya-liyane.

Apa wae, Carbon Copy Cloner 5 ora bakal mandheg dienggo nalika versi anyar saka sistem operasi Apple teka lan nganyari saka CCC 4 nganti CCC 5 ora gampang. Kita mbukak CCC 5 lan CCC v4 tugas nganyari kanthi otomatis. Yen sawise 30 dina sampeyan milih CCC 4, kita bakal mbukak CCC 4 lan milih pilihan kanggo mudhun versi. CCC 4 bakal mbukak maneh tugas CCC v4 asli lan kabeh bakal bali kaya sadurunge tes CCC v5.

Carbon Copy Cloner ngancik umur 18 taun tanggal 15 Agustus lintasan lan tanpa mangu-mangu, kita bisa ujar manawa iki minangka salah sawijining aplikasi sing kudu dipikirake kanggo kloning disk kita uga nggunakake utilitas Apple Time Machine. Ing kasus, sampeyan duwe kabeh rincian lan pilihan kanggo tuku aplikasi iki langsung saka situs web pangembang Bombich. Uga kasedhiya versi uji coba 30 dina, dadi sampeyan bisa nyoba alat iki banjur mutusake arep tuku apa ora.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)