Karyawan Apple ing California divaksinasi karo COVID-19 dening perusahaan kasebut

Apple Park

Apple arep vaksinasi kanggo kabeh karyawan ing California nglawan COVID-19. Wis entuk persetujuan karo farmasi Walgreens Boots Alliance, lan bakal tanggung jawab vaksin kabeh karyawan. Warta gedhe.

Warta apik kanggo karyawan kasebut, warta apik kanggo Amerika Serikat, ing endi tarif vaksin sing ditrapake apik banget, lan warta sing duwe pengarep-arep kanggo kabeh negara, sing miwiti rencana vaksinasi mbaka sethithik. Kayane cahya kasebut teka ing mburi trowongan pandemi sing nyenengake, kanthi kurang luwih bisa uga gumantung karo wilayah ing planet iki.

Apple ngluncurake program anyar kanggo mbantu karyawan supaya divaksinasi Covid-19, miturut laporan anyar sing diterbitake ing Bloomberg. Apple wis menehi persetujuan karo Walgreens Boots Alliance, perusahaan sing duwe Walgreens, Boots lan sawetara perusahaan farmasi AS liyane.

Liwat asosiasi iki, Apple nyiyapake situs web sing dununge para karyawan California Dheweke bisa nggawe janji kanggo divaksinasi marang COVID-19. Program kasebut pancen sukarela lan sapa sing ndhaptar ora kudu langsung kerja maneh kanthi langsung.

Apple wis umum menehi komentar ing wulan pungkasan manawa ora duwe akses menyang vaksin COVID-19 minangka perusahaan swasta. Sawise persetujuan karo negara bagian California, sampeyan wis duwe akses kanggo ngandika tamba. Apple uga menehi karyawan cuti wektu kanggo nampa vaksin COVID-19 lan istirahat yen ngalami efek samping.

Perusahaan kasebut nggarap Walgreens Boots Alliance Inc. kanggo nyiyapake a pusat vaksinasi ing kantor Apple. Raksasa teknologi ing Cupertino, California nggabungake situs web supaya staf bisa milih janji kanggo divaksinasi.

Apple durung ngumumake tanggal publik babagan mbalekno kabeh karyawan menyang kantor. Ngandika, Tim Cook wis umum menehi komentar manawa perusahaan wis nargetake pemulihan ing wulan Juni.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Adof ngandika

    Lan vaksin apa sing diwenehake?