Firmware beta anyar kasedhiya kanggo AirPods Pro

Apple AirPods wis regane sanajan didandani

Apple ngunggahake piranti sederhana kaya sepasang headphone nirkabel kanthi kerumitan sing paling gedhe. Supaya saben nganyari firmware, luwih dhisik mbukak beta kanggo pangembang kanggo nyoba bug sing bisa ditemokake.

Dina iki dheweke mung nerbitake firmware beta anyar kanggo pangembang firmware khusus kanggo AirPods Pro. Kita bakal siyaga ndeleng berita sing diwenehake.

Apple mung nerbitake firmware AirPods Pro anyar ing versi beta kanggo anggota Program Pangembang Apple.

Beta pertama sing ana nganti saiki wis kalebu Audio Spatial Audio lan Pengurangan Noise Lingkungan FaceTime. Wiwitane diarepake supaya mode transparansi kustom kalebu Ningkatake Obrolan, bakal dilebokake ing beta anyar iki, nanging kayane wis ditundha lan bakal dilebokake ing versi sabanjure.

Beta anyar iki saiki kasedhiya kanggo didownload ing ngisor "Unduhan Liyane" sing judhul ing situs web pangembang Apple. Kanggo nginstal firmware beta, pangguna kudu duwe iPhone nganggo piranti lunak iOS 15 beta, Mac kanthi piranti lunak Xcode 13 beta lan AirPods Pro sampeyan dikenani biaya.

Instalasi "angel" banget

Instal firmware beta luwih akeh kuli tinimbang umume beta liyane saka pangembang Apple. Mbukak profil konfigurasi AirPods Pro kanggo diinstal ing iPhone, AirPods Pro disambungake menyang iPhone, iPhone kanggo nyambung menyang Mac sing mbukak Xcode 13 beta, kanggo ngaktifake konfigurasi firmware beta pratinjau iPhone, nganyari piranti lunak beta otomatis AirPods Pro diaktifake , banjur tindakake proses ing layar. Apple nyathet manawa pangguna kudu sabar, amarga butuh nganti 24 jam kanggo nampa lan nginstal pembaruan kasebut. Kain apa

Pangembang kudu nyathet yen wis diinstal, ora ana cara kanggo mbalikke menyang versi non-beta firmware AirPods Pro. Pilihan mung kanggo mateni pembaruan lan ngenteni versi resmi non-beta.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.