IOS 2, iPadOS 14.5, tvOS 14.5, lan watchOS 14.5 beta 7.4 kasedhiya kanggo pangembang

Beta kapindho macOS Catalina 10.15.4, nontonOS 6.2 lan tvOS 13.4

Apple ngluncurake versi beta versi kaping pindho kanggo pangembang OS sing beda-beda, ing kasus iki nanging versi beta macOS Big Sur isih ana. ing Versi Beta 2 sing dirilis yaiku iOS, 14.5, iPadOS 14.5, tvOS 14.5 lan watchOS 7.4.

Babagan fitur-fitur anyar sing diterapake ing versi beta anyar iki, fokus ing keamanan lan stabilitas kanthi logis. Ora ana pangowahan sing diluncurake ing versi pisanan, paling ora ing kontak pertama. Sampeyan bisa uga yen Apple bakal nambah sing luwih anyar tinimbang mbenerake, nanging kudu ndeleng apa sejatine.

Intine saiki, versi wis ana ing tangan pangembang lan kaya biasane saranake supaya adoh saka dheweke yen sampeyan ora pangembang. Logis yen kanthi anyar mbukak kunci iPhone nganggo Face ID liwat Apple Watch nalika nganggo topeng, para pengguna narik kawigaten, nanging saranane supaya tetep ana ing sela-sela kanggo ngindhari masalah sing bisa ditindakake lan luwih akeh maneh yen ora bisa bali maneh Apple nonton maneh yen ana masalah. Ya tetep stabil, nanging isih beta. 

Kabeh versi kasebut wis ana ing tangan pangembang lan mesthine wulan ngarep wis kasedhiya kanggo pangguna liyane ing versi pungkasan, kudu sabar. Kosok baline macOS Big Sur beta kanggo pangembang samesthine uga bakal teka ing sawetara jam sabanjure, kita bakal nggatekake nalika diluncurake lan bakal dituduhake ing web karo sampeyan kabeh.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.