Kasus Tali Watch Apple Lululook

Kasus tali Lululook

Salah sawijining perkara sing kedadeyan karo kita sing "geeks" saka ganti tali Apple Watch kanthi terus-terusan yaiku yen kita uga pindhah saka sak papan menyang papan liya, kita kudu nyelehake kabeh tali utawa sing pengin dituju ing sawetara tas ransel, koper utawa sing padha.

Ing kasus iki, teken kondhang Lululook nawakake pilihan sing murah lan berkualitas kanggo nggawa utawa nyimpen nganti 6 tali Ing kasus sing kanthi logis ora digawe saka kulit nanging bisa ngrampungake fungsine.

Ing njero kasus lululook

Sampeyan bisa tuku kasus panyimpenan tali Lululook iki ing kene

Tambah ritsleting nganggo rong kreta supaya bisa mbukak lan temokake tali sing dikepengini sedetik, uga tambah bagean ing njaba supaya bisa nyimpen dokumen utawa sing padha. Ing njero barang kasebut dilindhungi tenan lan kita bakal ngerti manawa bisa nyimpen luwih akeh barang, amarga rong bagean sing ditambahake ing sisih ndhuwur pedalaman

Kabel pengisian daya Apple Watch dhewe, AirPods Pro, headphone sampeyan, aksesoris kanggo nyetel taline utawa aksesoris apa wae sing ana gandhengane karo jam tangan Apple. Kasunyatane yaiku yen tutup iki bisa migunani malah kanggo nyimpen jam tangan dhewe, sanajan ora disaranake amarga ora nambah penutupan interior utawa padha lan bisa nggepuk interior yen metu saka kanthong.

Dimensi minangka bagean penting ing kasus iki

Rincian interior Lululook tali tali

Lan iku sanajan ora gedhe banget ing pangukuran, dadi kunci yen tali kasebut dilindhungi kanthi apik ing njero. Amarga iku, ing kasus iki, pamisah duwe ruang kanggo kabeh jinis taline lan yen sampeyan duwe sawetara, sampeyan bisa uga nambah pilihan, diklasifikasikake kanthi bahan. Silikon, sing kulit lan sapanunggalane, siji-sijine sing ora bakal dakgabungake yaiku logam amarga tanpa papan ing antarane bisa rusak.

Ing kasus iki, kasus kasebut wis ana ukuran 22 x 17 x 5 cm lan bobote bobote 372g. Iki bisa digawa kanthi aman ing koper utawa tas ransel, kayadene kanthong jedhing. Sejatine praktis malah nyimpen taline ing omah, mula ora bisa dicampur siji lan sijine lan bisa gampang nemokake tali sing pengin dipasang ing jam tangan.

Regane kasus Lululook iki

Kasus Tali Lululook Eksterior

Mesthine minangka salah sawijining kebajikan gedhe ing perusahaan iki, regane. Secara logis, kita ora ngomong babagan produk kulit (sanajan simulasi banget) lan rampung premium, nanging kanggo nyimpen tali luwih saka cukup.

Regane sampeyan saiki Situs web Lululook yaiku $ 34,99 lan duwe Diskon 30% rega regane biasane. Aksesoris sing temtu bisa migunani banget kanggo pangguna sing nyimpen sawetara tali lan sawetara duwe kualitas luwih dhuwur utawa bisa lelungan kanthi taline sing disimpen kanthi apik.

kasus lululook sisih


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.