Kaya kontrol Sony, kanthi Joy-Con saka Nintendo Switch sampeyan bisa muter ing Mac

Kontrol konsol lan Mac minangka prekara sing ora bali maneh, nanging yen sampeyan salah sawijining pangguna sing ngluncurake tuku salah siji konsol Nintendo, Nintendo Switch anyar, sampeyan ngerti Joy -Cons, sing yaiku cara kontrol diarani, kompatibel karo Mac sampeyan. Kajaba iku, tes wis ditindakake ing komputer modern, mula kita yakin bakal kompatibel karo model liyane ing kisaran Mac. Bisa main ing Mac nganggo kontrol kasebut bisa uga soko sing bakal dihargai pangguna sing cukup beruntung duwe loro.

Iki minangka tweet saka pangguna Sam Williams, sing wis nyoba ing MacBook 12 inci:

Dadi iki tegese kompatibilitas dites, ya mung siji-sijine Wiwitane, mung siji kontrol Nintendo Switch sing anyar sing bisa digunakake, ana sing normal ing tangan liyane. Sampeyan bisa dikonfigurasi kanthi nggunakake sawetara jinis driver utawa sing padha, saengga kalorone bisa digunakake bebarengan, nanging dudu prekara sing prelu uga kudu dipikirake yen tombol kasebut kasedhiya ing loro Joy-Con. Duwe opsi sambungan liwat Bluetooth kontrol iki bakal ngidini akeh pangguna bisa main game karo kontroler iki, ana sing apik banget kanggo sing duwe Mac lan mesin Nintendo anyar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.