Kekurangan chip paling suwe nganti pungkasan taun 2022.

Kekurangan chip bisa nyebabake rega luwih dhuwur

Kita wis ngandhani manawa perusahaan sing tanggung jawab nggawe kripik dheweke duwe masalah pasokanMula, ana wektu tundha ing produksi kripik kasebut lan mula perusahaan-perusahaan sing mbutuhake kasebut wiwit kuwatir ora duwe sumber daya piranti supaya bisa aktif. Regane bakal munggah mengko.

Kapan kita wis ngandhani kekurangan chip, salah sawijining akibat sing bisa kedadeyan yaiku kenaikan rega piranti teknologi, kayata Mac. Amarga ora duwe kapasitas kanggo nyakup chip kasebut, mula ora bisa diluncurake ing pasar model anyar dadi wektu pangiriman bakal gedhe lan rega bakal munggah amarga perusahaan bakal duwe ramalan sade kurang.

Kahanan kasebut minangka pandemi piranti teknologi. Virus ora bisa nyuda kemampuan nggawe utawa fungsi, nanging kekurangan komponen yaiku sing bisa nyuda. Perusahaan sing tanggung jawab nggawe chip kasebut ngelingake yen kekurangan kasebut bisa uga dianggep sing nganti pertengahan 2022.

Kekurangan chip global nyebabake panutupan tanduran kendharaan bermotor lan evaluasi maneh rencana peluncuran dening produsen smartphone. GlobalFoundry, pengecoran chip paling gedhe nomer telu ing donya, ujar manawa arep investasi $ 1.400 milyar kanggo nambah kapasitas produksi minangka upaya kanggo ngatasi masalah sing bakal ditindakake nganti taun 2022.

Ana pratandha sing Apple bisa uga ora weruh kekurangan banget. Nyatane, sawetara analis percaya manawa pengaruh kahanan iki bisa nguntungake apel, nanging cepet utawa mengko bakal tundhuk kekurangan. Sanajan kita jelas manawa kabeh perusahaan duwe cadangan chip iki, bakal ilang yen ana panjaluk sing kuwat.

Iki minangka masalah global lan amarga alesan kasebut, Presiden Joe Biden dhewe nyathet upaya kanggo nambah manufaktur semikonduktor Amerika lan nguatake rantai pasokan internasional.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.