Kekurangan chip ing Apple (lan jagad iki) bisa ningkatake rega sajrone jangka pendek

Chip Apple M1

Kabeh perusahaan teknologi siyaga amarga kekurangan chip sing kedadeyan. Dheweke wis suwe ndeleng manawa pasokan bagean dhasar kasebut ora entuk jumlah lan frekuensi sing kudune. Nanging saiki weker dikuwatirake maneh amarga saya akeh kekurangan. Kayane cadangan perusahaan wiwit entek lan tegese ora bisa ngasilake piranti liyane kayata Macs lan mula luwih sithik model ing pasar tegese mundhak rega.

Jagad iki ngalami kekurangan pasokan semikonduktor. Kanthi masalah produksi chip mengaruhi rantai pasokan kanggo akeh perusahaan. Krisis global, sing saya parah sawise kebakaran ing pengecoran chip Renesas ing wulan Maret, wis nggedhekake kabeh kapasitas produksi sing isih ana lan mengaruhi macem-macem industri. Wiwit pabrikan mobil nganti sampeyan sing khusus ngisi pasar nganggo smartphone utawa komputer kayata Apple utawa Samsung.

Miturut analis Matt Bryson, amarga "kasedhiyan chip sing saya ketat" lan kekurangan "kapasitas diwasa tambahan" kanggo produksi, amarga kekurangan "nyedhaki level konyol," masalah kasebut dadi masalah utama kanggo akeh vendor smartphone lan piranti. Xiaomi ngakoni manawa ana masalah karo jumlah chip sing digunakake. Iki tegese wis narik cadangan lan yen wis entek. Kira-kira, ing ombone sing padha, industri liyane ngalami proses sing padha.

Ing sawetara titik, kasedhiyan komponen sing winates bisa meksa Apple lan liya-liyane nggawe pangaturan rega jangka pendek. Iki bisa nyebabake dompet konsumen banget. Ing jangka panjang, bisa uga entuk manfaat kanggo perusahaan, nanging kanggo kita sing urip saben dina, jangka pendek sing penting.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.