Head Basketball dianyari karo rong pemain anyar lan perbaikan liyane

Kita ngadhepi game sing wis dibahas sadurunge ing I for Mac lan kita seneng banget. Game iki sing tekan toko aplikasi Mac pungkasan taun kepungkur, karir sing gedhe wis ditemtokake lan saiki dadi salah sawijining game sing paling diunduh dening pangguna Mac.

Umume kita ora bisa ujar manawa game kasebut minangka grafis sing apik lan ora duwe mode crita utawa padha, nanging tingkat playabilitas, detail lucu lan lucu sing apik Kepala Basket bakal nggandheng sampeyan sanajan sampeyan dudu penggemar game basket.

Versi anyar teka sawise kurang saka sewulan setengah wiwit versi sadurunge dirilis lan nambah sawetara pemain lapangan: Karim saka Arab Saudi lan Tepano saka ChiliIki uga nambah kinerja game, ndandani sawetara kewan omo saka versi sadurunge, lan nambah 23 kostum anyar kanggo pemain sing wis ana.

Yen sampeyan pengin seneng-seneng ngengingi mungsuh lan mbuwang bal menyang kranjang kanggo nambah poin sing bisa Kanthi pemain "apik" kasebut, game iki bisa dadi menarik kanggo sampeyan. Kita wis ujar manawa dudu game sing duwe grafis spektakuler lan ora ngemot mode crita, nanging sejatine grafis sing cocog banget kanggo jinis game sing ana lan kanthi mode arcade iki, kita seneng banget dijamin Head Basketball, bisa didownload kanthi gratis saka Mac App Store lan ngidini pilihan kanggo tuku saka game kasebut.

Kepala Basket (Link AppStore)
Basketball Kepalafree

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.