Tundha utawa Tandha Pangeling saka Layar Kunci

Aplikasi kasebut Pangeling-eling Iki minangka cara sing gampang banget lan efektif kanggo ora lali kabeh sing pengin ditindakake utawa kudu ditindakake. Iki bisa dikonfigurasi liwat aplikasi kasebut dhewe, nanging uga kanthi mratelakake supaya Siri nggawe pangeling anyar sing nuduhake kapan lan apa. Nanging, aku duwe kesan kaya aku, ora akeh pangguna sing nggunakake Pangeling-eling, lan mulane, kita ora entuk kabeh mupangat sing bisa.

Nyatane, gunakake Pangeling-eling Iku gampang banget, luwih-luwih yen sampeyan ngerti yen ing layar kunci iPhone sampeyan bisa menehi tandha pangeling yen wis rampung lan sampeyan bisa uga nundha, kaya-kaya ana alarm liyane.

Sawise sampeyan wis ngeset pangeling, ing aplikasi utawa liwat Siri, yen bakal tekan wektu bakal katon ing layar kunci sampeyan iPhone, saka iPad utawa iPod Touch. Gesek ngiwa ing pangeling lan sampeyan bakal bisa ndeleng pilihan sing kasedhiya. Sampeyan bisa mbusak, ngaso utawa menehi tandha yen wis rampung.

Screenshot 2016-02-03 jam 19.29.53

Ngaso ing Pangeling-eling Iki bakal dibaleni mengko; menehi tandha yen wis rampung ora butuh panjelasan luwih lengkap, iya? Ya, nalika ngencet "X", pangeling bakal dicopot saka layar kunci, nanging ora bakal ditandhani rampung.

Pangeling_3

Sampeyan uga bisa menehi tandha Pangeling-eling rampung saka menu Kabar kanthi gerakan geser sing padha.

Aja lali yen ing bagean kita Tutorial sampeyan duwe macem-macem tips lan trik kanggo kabeh piranti, peralatan lan layanan Apple.

Ngomong-ngomong, apa sampeyan durung nate ngrungokake episode 17 saka Apple Talkings? Podcast sing diaplikasi.

SUMBER | iPhone Urip


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)