Kepiye tumindak yen MacBook ora sengaja udan

macbook-air-banyu-1

Salah sawijining panyebab utama kerusakan MacBook yaiku cairan lan dina iki kita bakal ndeleng apa sing disaranake nalika duwe masalah saka jinis iki, kita bakal ngeculake cairan ing keyboard Macbook. Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing dakkandhani yaiku a kahanan sing rumit lan nyusahake sapa wae sing kudu nemoni lan aku dhewe nggunakake laptop (sing dudu Macbook, nanging uga lara) lan aku sinau kanthi apik.

Saran sing paling wicaksana sing bisa dakwujudake yaiku aja nggawa jinis cairan luwih cedhak saka siji meter Yen kita nggarap MacBook, luwih becik turu luwih cepet tinimbang ngombe laptop. Temenan sampeyan nindakake iki nalika sampeyan wis ngalami pengalaman sing ora apik, nanging kanthi serius, iku tumindak paling aman supaya ora kelakon. Aku ngerti manawa akeh sampeyan bakal mikir yen sampeyan kudu kikuk kanggo ngeculake cairan ing keyboard lan ngrusak komputer, nanging ana sing kecelakaan, aku yakin ...

Apa sing kudu ditindakake yen Mac wis udan?

beras macbook-beras

Ing wektu iki lan sawise ora nggatekake saran sing wicaksana supaya ora nggawa cairan cedhak karo MacBook 'kacilakan' sing dikasihi teka lan MacBook wis udan. Sing paling penting yaiku tetep tenang Sanajan saiki angel, nanging iki sing bisa ngirit komputer amarga kuwatir kita bakal tumindak kanthi salah.

Banjur kita bakal copot Mac saka daya yen wis nyambung liwat kabel lan kita bakal mateni. Aja niat nyimpen apa-apa yen cairan sing wis tumpah wis ana ing njero Mac, mateni sanalika bisa. Yen Mac dipateni, aja nyoba diuripake nganti paling ora, telung dina sabanjure lan kanggo kalorone kasus kasebut luwih becik nyelehake Mac Wangun V kanthi keyboard madhep meja saéngga cairan paling gedhe bakal metu ing papan sing dikepengini, keyboard.

laptop-v

Yen kita duwe kamungkinan nyopot batere saka Mac, iku bakal dadi langkah sabanjure, mula hard disk lan komponen liyane kayata RAM, lan liya-liyane, nanging iki wis biasane digunakake kanggo pangguna sing mbatalake Macbooks. bisa uga sampeyan durung nate nindakake. Yen sampeyan ngrusak kanthi mbebasake tanpa ngerti, sampeyan bisa ngilangi rega banjur rega perbaikan bakal saya mundhak, mula aku menehi saran supaya sampeyan nonton tutorial kanggo model Mac ing kaca khusus kaya iFixit lan yen sampeyan ora ngerteni yen sampeyan bisa nindakake utawa MacBook sampeyan ora ngidini, luwih becik masrahake ing tangan spesialis.

Yen kita mbongkar sawetara komponen kayata batere lan hard disk, kita bakal bisa ndeleng 'bagean' saka ruang lingkup cairan kasebut, mesthine bakal garing lan iku apik mula kita bakal ngilangi paling ora 24 jam. . Biasane apa udan nalika cairan mlebu keyboard Iki minangka motherboard lan nduweni akses sing luwih ala kanggo pangguna, dadi luwih becik ditinggalake Mac ing sumber panas sing garing nanging mripat nalika pencet nganggo pengering rambut utawa padhaAmarga bisa nyebabake luwih akeh masalah nganggo chip, resistor, lan bagean cilik liyane sing gampang panas, nggunakake pengering rambut langsung ing Mac sampeyan bisa uga nemoni luwih akeh masalah. batere macbook

Ing kasus apa wae oles udhara sing longgar utawa medium, ora panas banget lan ora nganggo pengering rambut sing kebak, kanthi menehi hawa sing luwih panas, ora bakal garing luwih cepet, kita kudu mikir apa sing ditindakake lan 'ora ngrusak' luwih saka sing wis ditindakake.

Sawise udakara telung dina karo Mac dibongkar ing posisi V lan yen wis mutusake yen ora bakal nggawa menyang SAT paling cedhak utawa menyang toko Apple, sing isih ana yaiku mriksa mesin ing tliti kanthi tliti bukti karat utawa cairan sing durung garing saiki, malah bisa nguripake lan goyangake Mac supaya garing banget. Yen ndeleng banyu, luwih becik garing maneh lan ngenteni dina liyane nganggo laptop ing cedhak (nanging ora ing ndhuwur) sumber panas sing garing lan ora langsung, kayata radiator.

Ati-ati karo nyelehake Mac ing beras utawa sing padha sing bisa diwaca nalika nggawe smartphone, nasi bisa ngatasi kelembapan nanging amarga ukurane bisa mbebayani yen mlebu liwat port utawa bolongan ing Mac lan tetep ana ing salawase.

Wayahe kayekten wis teka

Saiki wayahe wani lan sawise nduduhake ketahanan lan kesabaran sing luar biasa Kanggo mbenerake kacilakan kasebut tanpa ngliwati SAT, kita kudu nyusun kabeh komponen sing wis bisa dibubarake saka MacBook banjur pencet tombol daya. Ing wayahe kita ora bakal nyambungake Mac menyang daya, luwih dhisik bakal mriksa apa wis diuripake banjur wis nyambungake pangisi daya tembok yen bisa digunakake kanthi bener.

macbook-wet

Kanthi kabegjan lan yen kuthah kurang ing banyu, kita bisa nikmati Macbook maneh, yen kosok baline cairan sing diwutahake yaiku soda utawa jus, luwih becik ngresiki keyboard nganggo kain lan banyu sithik kanggo mbusak keyboard sing isih ana. . Yen cairan cukup lan Mac kita ora nanggapi, kita mung kudu liwat layanan teknis lan supaya kita dadi anggaran kanggo ndandani, ing kasus kasebut, aku mesthi nyaranake Apple dhewe nanging kabeh wong bisa nggawa ing papan sing dikarepake.

Ing kasus sing paling ala, sampeyan kudu ngganti MacBook kanthi sing anyar. Sampeyan wis ngerti manawa Apel minangka salah sawijining merek laptop paling apik dadi mung ana siji sing luwih apik tinimbang MacBook: Mac liyane.

Muga-muga sampeyan ora tau kudu golek tutorial dina iki njaga cairan supaya adoh saka MacBook utawa pirang-pirang pangguna sing aku ngerti, tuku keyboard Bluetooth lan mindhah Mac yen ana barang sing tiba ... Mesthi luwih apik yen tiba ing keyboard Bluetooth tinimbang laptop, bener?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

131 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   g2-71fe112ff8ec1c7fb1a8589818c33d36 ngandika

    Rekomendasi,

    Yen sampeyan kelakon, ora ana saran saka artikel sing bener, bukak toko elektronik utawa toko hardware sing paling cedhak, golek botol CRC ContactCleaner (Mripat ora 3in1) lan semprotake kabeh laptop ing njero, utamane ing motherboard. Yen, kanthi batere dicopot. Proses iki bakal ngilangi kelembapan sing isih ana lan nglindhungi papan lan komponen liyane saka korosi.

    1.    rkp ngandika

      Kepiye cara ngrampungake, yen ora ngidini aku nulis aksara tartamtu, utawa mbusak sawise moj @ rse-

  2.   djuezsmx ngandika

    ing artikel iki, kita ngomong kanthi tepat babagan carane ngatasi masalah iki http://repararportatilbarcelona.es/servicios/reparacion-de-portatiles/.

  3.   maria ngandika

    Sugeng enjang, kula mbetahaken pitulung sanget, macbook kula teles lan kula tinggalaken malih 3 dinten saksampunipun nyopot toya kanthi pembersih vakum. Saiki nalika dakaktifake, tampilake layar kosong karo folder lan tandha. Tulung tulung aku kanthi cepet, aku kudu mbalekake foto lan video sing ana sajrone urip. Tulung tulung matur nuwun

    1.    Jordi Gimenez ngandika

      Maria sing apik, manawa MacBook sing wis tangi wis dadi warta apik, mula tenang yen bisa duwe solusi.

      Coba langkah-langkah ing ngisor iki kenapa Mac katon ora nemokake disk:

      1-Pateni Mac
      2-Pencet tombol wiwitan kanggo nguripake maneh Mac. Saiki tahan tombol Opsi ing keyboard nganti Boot Manager katon
      3-Pilih disk wiwitan sampeyan saka dhaptar
      4-Yen komputer rampung boot normal, pilih Preferensi Sistem saka menu Apple. Banjur klik lambang Startup Disk ing jendhela Preferensi Sistem.
      5-Pilih volume boot normal (Macintosh HD) saka dhaptar drive sing katon ing jendhela Boot Disk.

      Yen ora bisa digunakake, paling becik nelpon layanan teknis lan bisa uga dadi masalah hard disk. Yen sampeyan duwe salinan Time Machine bisa uga sampeyan bisa nyimpen data. Semoga sukses lan critakake yen sukses karo sampeyan.

      1.    Martina ngandika

        Hai sugeng dinten. Wingi aku tumpah kopi karo susu ing keyboard MacBookPro Retina Display lan aku wis ngetutake pirang-pirang langkah sing dituduhake nanging mesin kasebut rasane ora normal. Nalika sampeyan nguripake, apel saka mburi urip lan keyboard duwe cahya nanging layar tetep biru nalika sampeyan mateni biru mati. Aku wiwit ora nguripake lan ora ngerti apa sing kudu ditindakake. Apa sampeyan bisa ngandhani apa sing kudu ditindakake saiki. Nduwe solusine?

      2.    Nahomi vargas ngandika

        Hai Jordi, aku pengin komunikasi karo sampeyan amarga MacBook Pro Retina 13 saya udan karo banyu saka sisih sisih input pangisi daya. Aku wis ora nggunakake rong minggu ngenteni nganti garing nanging nalika nyambungake karo pangisi daya (amarga nalika udan aku ora duwe batere) aku entuk batere abang sing lagi retak, ilang banjur katon maneh lan sateruse aku medhot. amarga aku ngerti ana sing salah. Apa sing bisa tak lakoni? Iki tegese wis rusak utawa butuh wektu luwih suwe kanggo garing. Aku rada kuwatir amarga isih ana garansi nanging ora nutupi karusakan cair lan aku ora pengin mbayar sing anyar. Matur nuwun kanggo pitulung sampeyan, muga-muga sampeyan bisa enggal mangsuli.

  4.   GJ ngandika

    Masalahku dudu keyboard nanging layar iku LED, lan aku ngresiki, nanging aku nyelehake sawetara tetes banyu lan ngresiki langsung nganggo kain, aku urip banjur digunakake lan sawise sawetara menit gambar ing sisih kiwa, udakara 1/4 Saka layar gambar warna distorsi lan gambar liyane ora apa-apa.

    Aku nyelehake regane, aku nyebul hawa adhem saka pengering ing layar, nanging aku diuripake kanggo ndeleng tampilan layar, lan nalika dakaktifake, saiki aku duwe rong garis piksel gambar sing distorsi , aku opo ?? ???

    Thankssssssssssss

  5.   grisel ngandika

    Halo, macbook saya udan meh ing wiwitan, mula aku garing lan kabeh, nanging banjur dak pasang dadi listrik, mula ora dinyalakake lampu pangisi daya nanging banjur dadi ijo, kaya ngono nalika sawetara banjur dipateni maneh 🙁 .. saiki ora urip uga pangisi daya utawa mac, apa sing kudu dak lakoni? Amarga dina Minggu, ora ana layanan teknis sing mbukak; (Matur suwun dhisik kanggo pitulung sampeyan!

  6.   niko ngandika

    hello,

    Aku duwe masalah awan iki, ana banyu sing tumpah ing keyboard, aku langsung garing lan narik colokan. Bisa digunakake kanggo aku ing kondisi sing sampurna, aku kerja luwih saka rong jam lan aku metu kanggo nindakake perkara. Nalika aku bali, aku nguripake Mac lan layar metu karo apel lan dumadakan kode metu kaya kesalahan kaya hard disk utawa kaya ngono ... Lan uripku kaya ngono lan mung dipateni lan loop diuripake lan sing metu banjur dipateni ... Etc ... Aku ora ngerti yen kena virus (bubar kedadeyan aneh ing komputer) utawa amarga kacilakan ... aku bakal matur nuwun yen sampeyan bisa matur apa sing kudu aku lakoni ... Salam

    1.    Jordi Gimenez ngandika

      Hai Niko, masalah virus Aku ora ngerti apa sing sampeyan maksud amarga sejatine kita ngerti ora ana virus sing mengaruhi Mac. Nalika Mac udan, apa sampeyan ninggalake ing posisi kuwalik supaya banyu sing mlebu bakal metu ? Luwih becik ngenteni sawetara wektu nganti mesin diwiwiti maneh yen wis udan, wis dijlentrehake ing artikel kasebut nanging dingerteni manawa kedadeyan kasebut bakal angel maca babagan topik kasebut. Yen terus gagal, sampeyan luwih becik nggawa menyang teknisi sing bisa menehi saran.

      Muga-muga aku salah nanging bisa uga yen banyu iki mengaruhi Mac sampeyan, apa akeh mudhun? salam lan matur.

  7.   Andrea ngandika

    Halo Sugeng Dalu,
    Sawetara jam kepungkur, aku mudhun kaya seprapat gelas banyu ing ndhuwur MacBook Pro. Amarga aku duwe pengalaman sing padha sawetara taun kepungkur, aku ngerti aku kudu mateni mula aku banjur nindakake. Banjur aku dibalikke lan nunyuk mburi kanggo nyoba supaya banyu metu lan banjur nyebul ing antarane tombol kanggo nyoba garing / ngetokake banyu. Sawise suwe, aku nyoba nguripake lan ora bisa digunakake. Garis putih ing sisih tengen Mac murup nanging layar ora. Aku nyoba nyelehake pangisi daya, yen aku wis kehabisan batere, lan amarga banyune tiba ing sisih kiwa (ing endi Esc, papane laptop diisi, Caps Lock, lsp.) Aku ora ngisi daya maneh nalika Aku nyelehake kabel ing komputer. Aku wis mandheg udakara sajam banjur aku nyoba urip maneh. Miwiti nggawe sawetara swara ing sisih kiwa (kaya speker nalika rusak) lan sampeyan bisa keprungu motor ing njero mlaku nanging ora ana sing katon ing layar. Banjur sawetara garis horisontal wiwit katon geter (kaya TV nalika ora duwe antena) banjur dipateni. Saiki aku wis garing sawetara menit kanthi kekuatan medium lan panas karo pengering lan aku wis sijine ing posisi 90 ° lan keyboard ing kain. Nanging sawise pirang-pirang upaya, ora diuripake. Aku ndhesek banget amarga aku mbesuk nindakake tugas sing penting banget lan ora dicekel saka aku lan saiki ora nolak aku. Kapindho, ing wektu liya aku begja lan dijamin, lan sanajan menehi anggaran € 800, kita ora kudu mbayar apa-apa. Saiki 3 taun wis kliwat lan ora ana garansi maneh. Lan miturut apa sing wis dakdeleng ing internet, anggaran bisa udakara € 1.300, dhuwit sing saiki dudu duweke. Wektu liyane, nalika njupuk kanggo ndandani, kita ora ngandhani teknisi yen aku nyelehake botol banyu ing kono, mula dheweke ngandhani yen motherboard Mac rapuh lan magnetik banget, lan manawa ana keran bisa ngilangi dheweke. Saiki aku ora ngerti apa tunyuk sing dakwenehake bisa nyebabake motherboard kasebut.
    Tulung, aku pancen butuh wangsulan. Aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake lan aku wedi mbukak buri, amarga aku dudu ahli babagan perkara kasebut.
    Salam,
    Matur nuwun.

  8.   Kelly ngandika

    Layarku ora diuripake nanging kayane keyboard ora apa-apa amarga diuripake lan suarane metu nanging aku wis mateni.
    Aku opo? ..

  9.   Pame ngandika

    Matur nuwun kanggo artikel! Mung wae aku kedadeyan ... masalahe aku ora bisa mateni. Tombol mati ora bisa digunakake ...

  10.   Ignasi ngandika

    Halo, sawise nindakake kabeh sing dituduhake, aku banjur bali (sawise 3 dina) kanggo nyoba miwiti.
    Wiwit aku ngunggah layar, komputer terus diuripake maneh, apel pisanan banjur serangkaian pesen ing pojok kiwa ndhuwur, sawise urip maneh lan sateruse nganti ...
    Alguna sugerencia?
    Salam lan matur nuwun kanthi sanget!

  11.   Charly ngandika

    Hai, aku Carlos lan aku maneh babagan sing padha, nanging mac wis urip nanging alon banget

    1.    Jordi Gimenez ngandika

      Carlos sing apik,

      apa bisa hard drive kena pengaruh? teles banget? apa Mac sampeyan duwe? data liyane 🙂

      Matur suwun!

      1.    Charly ngandika

        Mine minangka udhara macbook saka 13, nanging aku ilang utawa teknisi sing wis misuwur, aku instal maneh sistem kasebut lan saiki wis bisa digunakake

  12.   Miriam ngandika

    Halo !! 4 dina kepungkur musibah sing paling dakwedeni, aku ngeculake banyu seprapat gelas ing udara macaku saran?

  13.   Eva ngandika

    Halo, aku ora entuk banyu ing keyboard, nanging banyu wis tumpah saka vas ing ndhuwur meja lan dadi udan saka sisih ngisor, aku langsung ngangkat lan ngeringake, mati, lan nalika nyoba dakaktifake ora urip.
    Aku wis ninggalake kaya sing dituduhake ing artikel sanajan ora keyboard sing dadi udan. Apa maneh sing bisa tak lakoni ??? Kayane udan saya sithik banget.
    Gracias

    1.    Jordi Gimenez ngandika

      Penyesalan pertama kedadeyan Mac Macamu,
      nyoba miwiti Mac sawise ngentekake sawetara wektu sawise udan dadi kesalahan, nanging yen ora nyoba karo charger sing disambungake. Yen sampeyan ora urip maneh, sampeyan kudu liwat SAT.

      Salam lan critakake yen sampeyan wis begja

  14.   selene imut ngandika

    Aku pancen ora udan udan, uga keyboard ora mung sawetara irungnya ing sisih, aku mbukak, aku garing, supaya tetep ing posisi v lan mriksa manawa ora mambu kobong, aku nguripake nalika acara, dipateni lan nalika daklakoni dakaktifake maneh, ora bisa digunakake lan nganyari lagi ditutup amarga macet

    1.    Jordi Gimenez ngandika

      Halo Linda Selene, masalah ing kene kayane amarga ditutup nalika nganyari, bener? ora ngerti tenan. Apa sampeyan bisa nerangake rincian liyane? apa sampeyan nyoba boot kanthi menet tombol ALT?

      Sampeyan wis matur, salam

  15.   catherine ngandika

    Halo sayang:

    Aku nyemprotake banyu ing mackku, aku nuruti kabeh saran sampeyan, nanging nalika nguripake mack kabeh katon apik, urip lan aku sijine sandhi lan ngetik sistem nanging sawise sawetara menit layar dadi ireng banjur bali menyang titik pangguna lan lebokake sandhi terus.

    kepiye carane bisa ngrampungake ??

    matur suwun rumiyin

    1.    Jordi Gimenez ngandika

      Catherine sing apik, masalahe katon ing disk. Model MacBook apa? apa sampeyan duwe kamungkinan kanggo nggawe album kasebut? Kaping pisanan bakal narik kawigaten yen sampeyan duwe cadangan, apa sampeyan duwe mesin Time utawa salinan sing disimpen?

      regards

  16.   DAIANA ngandika

    Halo udhara macbook aku ngeculake tèh ing keyboard, nalika iku urip, dipateni banjur bip ... aku nguripake aku njupuk kelembapan lan dilebokake ing beras, nanging ora mandheg bip ,,, ,,,, BANTUAN

  17.   polux619 ngandika

    Halo, mac saya udan bir xD banjur dak kirimake menyang teknisi macs lan aku ngresiki kabeh, aku mbayar 2500 peso, jumlah sing cukup kuat, nanging paling ora bisa diuripake maneh lan iki kaya-kaya ora ana. rada alon, nanging ora apa-apa, saiki, rinciane mung yen wifi duwe lan dheweke medhot. apa bisa diatasi? utawa aku kudu nggunakake wifi usb?

    1.    Jordi Gimenez ngandika

      Polux619 sing apik, sing paling apik yaiku yen sampeyan nggawa dheweke menyang teknisi lan aku mbayar sampeyan jumlah dhuwit, dheweke bakal bisa ngatasi masalah kasebut. Iki sing bakal daklakoni ing mitra kasus sampeyan!

      regards

  18.   Gaby ngandika

    hello, aku takon karo udhara buku mac aku wis udan, dheweke ngganti tracpad keyboard lan kabel lan bagean kasebut isih ora bisa digunakake. Upamane mac ora ngerti keyboard ing sanjabane kerjane nganggo keyboard bluetoot, ana sing ngerti apa sejatine

    1.    Jordi Gimenez ngandika

      Halo Gaby,

      sing paling apik yaiku sampeyan njupuk ing ndandani. salam

  19.   George estrada ngandika

    Pitakon, nuwun sewu, apa sing kedadeyan yaiku MacBook Airku ana ing keyboard, lan meh kabeh keyboard bisa digunakake kajaba telung tombol lan suwe-suwe dadi edan lan ora ana sing cocog karo keyboard, apa sing kudu daklakoni? Kepiye cara ngresiki keyboard utawa apa sing bisa aku lakoni

    1.    Jordi Gimenez ngandika

      Halo George Estrada, paling apik teknisi nindakake inspeksi kaping pisanan amarga aku mbayangake yen wis udan lan sampeyan bisa uga ora bisa ngresiki kanthi cara apa wae. Apa sampeyan ngeculake banyu utawa minuman ringan?

  20.   Luis Mari ngandika

    Halo Jordi, matur nuwun kanggo kontribusi gedhe sampeyan. Siji pitakon, aku duwe pro macbook sing banyune tumpah, ora akeh. Sawise proses pangatusan sing gegandhengan lan mandheg sawetara dina nganti asor bisa garing, aku miwiti maneh nanging menehi «Panik 3 panelpon ...». Ternyata yen aku medhot konektor keyboard lan trackpad saka motherboard, boot bakal tanpa masalah. Nyatane, yen aku wis boot komputer, aku plug-plug sing panas lan keyboard lan trackpad bisa mlaku kanthi lancar… sawetara tombol ing sisih tengen ora bisa mlaku kanthi bener. Aku nyambung keyboard menyang USB banjur ya. Mesthi wae, aku ora mesthi nindakake proses iki amarga ora ana tutup ngisor. Aku uga sok dong mirsani manawa para penggemar entuk tenaga nalika nindakake iki, lan sanajan saiki iku siji-sijine cara kanggo kerja. Apa sampeyan nyaranake ngganti keyboard / trackpad / plate apa wae?

    matur nuwun wangsulan.

    Salam,
    Luis Mari

    1.    Jordi Gimenez ngandika

      Halo Luis Mari,

      Wangsulan: Bab ingkang kaping pisanan, kayata kolega sadurunge, nyesali masalah sing sampeyan alami amarga iku sing paling ala sing bisa sampeyan lakoni ing Mac. Sawise udan, masalahe yaiku konektor nyerep kelembapan kasebut lan solusine rumit. SaranKU kanggo kasus kaya sampeyan sing wis sampeyan kenal yaiku keyboard, trackpad utawa board board yaiku sampeyan kudu miwiti pangowahan sing paling murah.

      Ayo dak jelasake, yen sampeyan nggawa menyang SAT, dheweke bakal ngowahi kabeh utawa bakal menehi katrangan babagan masalah kasebut, nanging yen sampeyan pengin langkah demi langkah, sampeyan bisa miwiti ngganti biaya sing luwih murah lan ngilangi kesalahan. Good luck karo masalah lan sampeyan ngandhani prosese 😉

      Matur suwun!

      1.    Luis Mari ngandika

        Halo Jordi, Wis NGatasi !!! lan aku pengin nggambarake ing blog yen kedadeyan karo wong liya amarga kedadeyan kasebut biasane lan aku durung nate nemokake solusi kanggo forum kasebut.

        Pranyata sawise ngilangi kabeh lan ngresiki kabeh kanthi akeh, (aku ngerti yen durung akeh banyu sing tumpah), amarga aku weruh batere rada gedhe, abuh. Katon yen ana banyu, asor utawa apa wae sing wis mlebu, nanging kasunyatane wis rada suwe saya parah ing njero ruangan lan nalika bengkak ditekan plate trackpad lan nyebabake kesalahan boot, gupuh sing misuwur (cpu 0 panelpon 0x… …).

        Mesthi, nalika nyopot trackpad ngarep bakal boot kula banjur bisa uga plug plug sawise iOS boot. Nganti batere anyar, aku wis nyopot lan boot MAC nganggo kabel AC tanpa masalah.

        Katon yen sampeyan menet trackpad wiwitan bisa nyebabake kesalahan kasebut. Terusake, amarga kaya sing wis sampeyan deleng "MASALAH MASALAH BATERAI". Saka sing dakkarepake, yen batere wis apik, aku ngira trackpad kasebut dhewe bisa nyebabake kesalahan iki yen rusak utawa yen banyu utawa cairan wis mlebu lan wis ditekan ing endi wae.

        Muga-muga aku wis nulungi.

        Thanks!

    2.    Ros ngandika

      Perkara sing padha karo aku, rong tombol ora bisa digunakake, sing siji kanggo mbusak q lan a. Kabeh liyane normal ????

  21.   Enrique ngandika

    Halo, wingi aku tumpah banyu ing keyboard macbook pro pertengahan 2010 Aku nyoba garing lan aku dipateni, banjur dakundur lan santai nalika sampeyan nerangake, aku ora ngerti, nanging metu cair mula aku salah lan aku nyoba nguripake lan miwiti lan kayane lancar nganti keyboard mulai gagal lan track track mergo, uga kaya sing wis dakwaca ora pas kanggo kenek karo pengering lan aku kenek keyboard lan track pad track track wis tetep nanging keyboard saya gagal terus nganti Wis diblokir lan ora ngidini aku ngetik sandhi amarga sawetara surat ora bisa digunakake, aku dipateni lan ditinggalake kuwalik kabeh wengi lan esuk ora diuripake, aku mbongkar piring lan weruh yen ora ana tanda-tanda basah amarga wis «bledug» Ing sisih sing dipasang ing keyboard lan ora ana reregetan, aku nyusun piring kasebut persis kaya lan Aku mung diuripake nganggo arus lan sisane murup banjur kedhep kaping lima utawa kaping enem saurutan banjur sampeyan bisa ndeleng manawa monitor diuripake nanging tetep peteng lanApel ora metu, nada boot karakteristik keprungu sithik banget, aku uga wis ngganti hard disk lan ora ana apa-apa yen ing sangisore tutup tetep suspensi. Batere uga apik lan penggemar uga aktif uga USB, track pad, amarga nalika layar dipateni mung batere, aku tekan trackpad lan prelu weruh yen urip isih urip. Apa mung keyboard sing nyebabake iki utawa bisa uga ana sing liya? Sampeyan kudu nggawa menyang SAT Apple wis umure lima taun lan dheweke seneng adol ...
    Matur salaman.

    1.    Jordi Gimenez ngandika

      Enrique apik,

      Nyuwun pangapunten babagan kedadeyan kasebut nanging kabeh kayane nuduhake manawa keyboard bakal dadi angel, nanging angel kanggo diagnosis. Aku ngerti manawa sampeyan wis nyoba kabeh, sanajan uga ngganti dic hard lan liya-liyane, mula saranake nggunakake keyboard bluetooth kanggo ngilangi masalah keyboard. Yen bisa digunakake karo keyboard, mula sampeyan wis ngerti asal mula, yen ora bisa bisa uga piring kasebut.

      Semoga sukses lan critakake!

  22.   Enrique ngandika

    Halo Jordi, matur nuwun kanggo wangsulan sampeyan, aku weruh keyboard bluetooth angel amarga aku ora ngerti manawa drivere dimuat lan aku ora ngerti yen rampung rampung amarga ireng lan aku ora ngerti yen tekan kaca ing endi sandhi mlebu Wiwitane, nanging sing ora dakkerteni yaiku yen nganggo USB aku bisa uga nindakake perkara liya amarga mouse USB bisa digunakake, sing ala saiki ora duwe keyboard, ayo ndelok yen aku entuk siji amarga aku duwe loro laptop, siji sing rusak lan iki, aku uga maca manawa kode lampu lan swara nuduhake hardware
    contone, memori RAM sing ora diinstal utawa menehi nada sawetara lan led flashing, aku wis nyoba lan memori uga apik
    Lan nggawe aku nguripake led tanpa swara lan mengko menehi enem lampu kilat banjur bisa diuripake lan ninggalake nada layar apel nanging tetep ireng banjur sampeyan otomatis weruh yen mateni layar lan banjur ngaso sing dipimpin normal, nanging sing pengin dakkandhani yaiku yen kelip-kelip iki kayane ana masalah ing sawetara perangkat keras utawa komplikasi ing papan, sing dakkerteni manawa keyboard ora bisa digunakake utawa ala banget amarga ora ana. ora diuripake kanthi tombol sing kabeh dadi bebarengan, aku baleni yen aku ora weruh tandha-tandha banyu sing tiba ing piring, ora ana rereged, mula priksa manawa mung keyboard lan yen bisa urip nganggo USB, bisa uga aku kudu nyopot keyboard saka macbook supaya diakoni ing usb ??
    Matur suwun maneh lan salam.

  23.   Mac Basah, keyboard lan piring. ngandika

    Aku duwe masalah sing padha, nanging karo cubata ... Oalah ... Gelas kabeh tiba, cairan mlebu mac saka kabeh sisi, liwat port lan liwat keyboard. Teknisi ngirim foto kondhisi umum, dewan kasebut ngalami kerusakan sing dakkira ora bisa ditemokake (ing Apple dheweke ngandhani yen € 1200 kanggo ngganti topcase lengkap, kanthi keyboard lan track pad, papan logika lan layar, amarga konektor tahapan iki uga nganggo karat) yaiku yen aku nemokake penyelamat ing kene, aku nyaranake babar pisan. Macbook pro 13 ″ pungkasan 2011 isih bisa digunakake setaun mengko tanpa ana masalah. Sanajan bencana disebabake, kabeh wis akeh karat, aku ora bisa nerangake. Nanging dheweke terus maju, papan logika, track track lan layar uga nyimpen, ing pungkasan 340 lan peralatan sing anyar. Wong lanang iki ngerti apa sing ditindakake: reparacionmac.es
    Aku ora mbayangake manawa ana teknisi sing bisa ndandani kekacoan kaya ngono, aku terus keweden!

  24.   Cristina ngandika

    Setengah cangkir teh panas tumpah ing Macbook pro 13 2011 ′ 4 dina kepungkur. Aku mateni, nuruti pandhuane. Nalika nyoba diuripake sawise 4 dina katon bakal boot maneh, layar bakal kosong sedetik banjur dipateni. 🙁 apa ana solusine?

    1.    Jordi Gimenez ngandika

      Hai Cristina, apa sampeyan nyoba pencet Alt nalika boot? apa apel metu? Nyuwun pangapunten babagan kedadeyan sampeyan

      Sampeyan wis ngandhani

  25.   Luis Mari ngandika

    Halo, aku terus komentar sing digawe 1 minggu kepungkur ing ngendi aku ujar manawa wis rampung ... nanging ora 🙁
    Kasunyatane yaiku kanthi pangowahan batere, aku percaya yen masalah wis dirampungake nanging dakkaca ora. Yen aku nyopot batere lan boot nganggo kabel listrik, boot mac kanthi sampurna. Yen aku nyambungake batere (aku wis tuku sing anyar lan tetep padha), aku bakal entuk kesalahan Panic (cpu 2 panelpon 0x2aaf41). Aku wis ngliwati tes hardware lan ora ndeteksi kesalahan.

    Apa sing bisa dadi? Aku nekat.

    Matur suwun Jordi.

    1.    Jordi Gimenez ngandika

      Luis Mari sing apik, aku asring kuciwa 🙁 Ing kasus kasebut, mbuwang kesalahan tanpa mbuwang akeh dhuwit utawa langsung nggawa menyang SAT.

      Muga-muga solusi kasebut lan nuwun sewu amarga ora bisa menehi solusi nanging panik Kenel bisa uga disebabake dening macem-macem kegagalan.

  26.   Thelma ngandika

    Halo, wingi anakku ninggalake jendhela mbukak lan Mac dheweke tangi ing kolam banyu, ora dhuwur banget nanging banyune mesthine wis mlebu saka sisih ngisor, ing posisi apa sing dak pasang? Apa udhara mac?

    1.    Jordi Gimenez ngandika

      Kaping pisanan, nuwun sewu babagan kedadeyan ... Sampeyan bisa tindakake langkah-langkah ing artikel kasebut nanging kayane yen banyune nggawe genangan cilik, bisa uga sampeyan duwe kesalahan serius ing MacBook kasebut.

      regards

  27.   Jordi CL ngandika

    Sugeng enjing, sakjam kepungkur aku ngeculake teh ing cedhak MacBook Pro lan noda. Wis ditutup lan ora mlebu liwat keyboard.
    Pateni lan urip dadi cepet banget, nanging siji-sijine masalah yaiku sampeyan ora bisa krungu apa-apa. Nalika aku diuripake, swara wiwitan keprungu, nanging banjur aku pasang musik lan ora keprungu. Headphone bisa digunakake.
    Apa sing bisa dadi?

    Thanks in advance!

  28.   Jordi CL ngandika

    Swara bali! yuhuuu

    1.    Jordi Gimenez ngandika

      Great Jordi CL !!

  29.   leslie jara ngandika

    Sugeng siang, sakjam kepungkur, ana banyu sithik tiba ing keyboard ing sisih tengen (persis ing panah), sejatine sithik banget lan aku ora yakin apa mlebu, nanging aku wedi yen, apa kudune dakkarepake, utawa dakbukak.
    Apa sing bisa tak lakoni ????
    Matur suwun sadurunge

    1.    Jordi Gimenez ngandika

      Sugeng enjing Leslie Jara,

      sing paling apik yaiku maca artikel lan tindakake rekomendasi, sampeyan wis ngandhani

      regards

  30.   Criss Dl ngandika

    Sugeng dalu, patang dina kepungkur cairan tumpah ing sisih kiwa keyboard nanging kanthi bodho aku nyoba prédhiksi sawise 48 jam dilebokake ing posisi kaya sing dituduhake ing artikel kasebut lan garing keyboard kanthi tliti, nalika dakaktifake, menu boot nanging ora ngakoni boot disk, saiki lagi dirawat kanthi intensif karo teknisi sing ndandani kanca sing kecelakaan sing padha setaun kepungkur, sumac bisa urip nanging aku wedi yen tambang ora bakal duwe nasib sing padha, kasunyatan manawa wis diuripake, apa sampeyan bisa menehi pangarep-arep marang aku? Napa sebabe aku nggawa aku menyang menu boot? Matur nuwun sanget ... pancen bakal kelangan 🙁

    1.    Jordi Gimenez ngandika

      Hai Criss,
      bisa urip lan luwih akeh yen ora cair sing tiba. Nyoba nyuwek iku sing paling ala, nanging naluri lan meh ora bisa dihindari nalika kedadeyan kaya mengkene. Sampeyan bisa uga yen nalika udan mula diwiwiti maneh kanthi otomatis lan mulane sampeyan nggawa sampeyan menyang menu boot.

      Sampeyan wis nyritakake babagan kemajuan mesin sampeyan!

  31.   Fabian ngandika

    Halo, delengen aku, udhara buku Macku wis udan lan aku wis garing tanpa dibubarake, mouse sing diapung dhewe wis normal, nanging aku ora bisa ngaktifake enter nganggo mouse, nanging nganggo keyboard. Tulung critakake yen Sampeyan bisa menehi saran babagan prosedur kanggo ngatasi masalah kasebut.

    Matur nuwun banget

  32.   Carola ngandika

    Halo, kepiye kabeh wong ngeculake banyu ing mburi komputer nalika urip? Urip maneh dhewe lan bisa digunakake. Yen dipateni, mesthi urip maneh, tanpa mati total lan nalika sampeyan ngiwa nalika dibukak, ora bakal sukses. Iku mung tetep karo para penggemar sing mlaku kanthi kapasitas lengkap. Banjur trackpad wiwit alon. Seminggu sawise kasunyatan, aku ngreset SCM karo pangisi daya sing dipasang. Magsafe ora ngganti warna nanging ora lampu maneh kanthi cara apa wae. Tips? Apa SCM wis rusak? Utawa tombol daya?

  33.   Nico ngandika

    Halo kanca, mau bengi aku ngeculake segelas bir (Ceko sing beda) lan layar dadi putih lan mateni, banjur dak kenek nganggo rambut lan aku ora bisa mateni, tetep wae. (Mac buku pro)
    Banjur layar ora diuripake maneh, nanging yen dakaktifake bakal keprungu mula ana ing njero. Lampu indikator daya ora bisa digunakake uga.
    Aku ana ing Prague suwene 15 dina maneh lan kabeh rumit, apa aku nyabut senjata utawa ninggalake dheweke nganti bali menyang Spanyol? (Aku ora duwe ide kanggo nyopot)
    Sing paling nglarani yaiku foto lan video bayi sing nembe lahir, sing durung dakwenehake wektu kanggo nyithak!
    Aku ngormati pitulung

    1.    Jordi Gimenez ngandika

      Halo Nico, kanthi pribadi, aku ora bakal tutul nganti tekan Spanyol utawa ing kasus ekstrim, aku bakal nyoba nyedhaki dealer Apple resmi.

      Yen hard drive ora kena pengaruh, sampeyan bisa nemokake foto lan video saka mesin kasebut.

      Salam lan nuwun sewu amarga kedadeyan kasebut

  34.   patricia ngandika

    Halo !! Mousepad teles lan ora bisa. Aku kudu piye? Iki pro macbook

  35.   muriel ngandika

    Halo! Setahun kepungkur, anggur sing mencorong tiba ing komputer lan tiwas udakara 2 minggu kepungkur. Aku lunga menyang mac lan dheweke crita yen kertu logika wis ora apik lan alat ganti larang banget mula aku pengin adol macbook kanggo retina 13.3 ″ pungkasan taun 2013 kanthi bagean. Kajaba layar, apa sampeyan ngerti apa sing bisa dak adol?
    Matur nuwun kanthi rumiyin !!

  36.   Nico ngandika

    Matur nuwun kanthi sanget Jordi! Sampeyan duwe bir gratis kapan pengin ing Prague! U

  37.   danielacristobal ngandika

    Seprapat gelas gergaji lagi wae tiba ing pro macboock.Aku langsung dipateni, kuwalik suwene rong jam, banjur urip maneh nanging keyboard ora nanggapi .. ora ngetik. Aku sijine ing tuper karo nasi ... aku kudu kepiye?

  38.   Kori ngandika

    Halo, aku entuk banyu ing layar pro buku macku. Nalika aku nguripake katon kabeh teles ing njero. Apa sampeyan bisa nindakake supaya garing?

  39.   Karla ngandika

    Ya, kaya wong liya, aku ngeculake banyu jahe nganggo jeruk nipis ing keyboard, aku muter kanthi cepet cahya, nyedhot banyu, lan ngetutake langkahmu kajaba mbukak. Saiki aku nulis saka komputer hahahaha matur nuwun kanthi sanget. Sing rinci yaiku kaya nemplek, alon banget, aku wis miwiti maneh lan isih tetep 🙁

  40.   Esteban ngandika

    Hai, MacBookPro saya udan saiki. Sing daklakoni yaiku ngeringake banyu sing cepet tumpah banjur aku dipateni lan ditinggalake ing mejaku udakara 10-15 menit. Banjur aku diuripake lan layar mulai murup nanging banjur mandheg. Aku ngira yen komputer wis didandani lan aku wiwit nggunakake. Kabeh sampurna, nganti aku nyambung mouse lan ora bisa digunakake! Banjur aku nyoba nyambungake pangisi daya lan ora bisa digunakake! Mangga ana wong sing nulungi aku! ; -;

    1.    danielacristobal ngandika

      Aku menehi saran supaya sampeyan langsung menyang teknisi kanggo mbongkar lan ngresiki utawa nggaringake ... Aku ngalami sawetara dina kepungkur.
      ojo diuripake maneh, ojo di pasang.
      ing kasusku, aku kudu ngganti keyboard lan ora ana sing liya .. gumantung saka cairan sing wis mlebu nanging .. sing aku sinau yaiku .. ojo dibalik !!!
      Yen sampeyan ana ing bs amarga aku entuk teknisi sing murah lan cepet sing bisa menehi rekomendasi

      1.    Esteban ngandika

        Matur nuwun sanget!

  41.   Sara ngandika

    Halo! Aku duwe macbook anyar, kurang saka sewulan (Isih karo jaminan) Aku mlebu kuliah, mbukak jendhela lan udan saya udan deres banget dadi udan, nanging ditutup lan dipateni, jebule sithik banget ing ndhuwur iku udan, nanging aku wedi yen ana lawangane sisih, apa bisa kaya ngono? apa sing kudu ditindakake Matur nuwun!

    1.    Jordi Gimenez ngandika

      Hai Sara,

      garing apa sing sampeyan bisa ing njaba, lan coba Aja miwiti Mac suwene rong dina. Aku bakal ngetutake saran ing tutorial iki supaya ora ana masalah sanajan Mac sampeyan kayane ora akeh banyu ing njero.

      Sampeyan wis ngandhani

  42.   Claudio ngandika

    Halo Jordi, Salam saka Chili.

    Aku duwe Macbook Pro Retina 13 sing banyu mudhun, aku nggawa sawetara SAT nanging kabeh anggaran padha karo sing anyar ...
    Dadi aku dibongkar lan diresiki nganggo alkohol isoprofilik ing kabeh papan sing bisa ana banyu, aku nuli dipasang ing wayah wengi lan dina iki aku diuripake lan kabeh diwiwiti kanthi apik, nanging para penggemar wis kebak, apa solusi sing bisa daklakoni iki?

    Slds

    Claudio

  43.   arthur ngandika

    halo tulung aku duwe masalah ing ngisor iki, aku duwe mac air 13 lan bisa urip nalika pengin sing dakelingi yaiku yen dipasang kanthi aman kaya ngisi daya ... .. lan nalika menet tombol daya ganti dadi ijo lan sawise detik dadi kuning maneh sawise udan nanging aku garing nganti pirang-pirang dina banjur bisa digunakake kanthi bener, kadang-kadang aku bisa nutup tutup lan kabeh ora apa-apa, nanging yen aku mateni lan pengin mateni ing maneh iku mati nganti kepengin

    1.    Jordi Gimenez ngandika

      Hai Arturo,

      Aku nuwun sewu ngandhani yen bisa uga ana sing paling apik ing kasus iki yen MacBook dadi basah yaiku menehi review ing SAT sing bisa mriksa kerusakan apa wae. Pikirake yen komponen elektronik bisa mlaku kanthi cepet nalika garing sawise udan, nanging asor dhewe bisa nggawe korosi ing papan utawa padha.

      Yen sampeyan duwe SAT sing bisa dipercaya, njupuk banjur priksa, bisa uga amarga ana banyu, nanging diagnosis kasebut rumit.

      Semoga sukses lan critakake!

  44.   EVERARDO CORONADO ngandika

    halo, aku wis maca. Aku tumpah kopi karo krim lan gula ing tampilan retina udara mac ing sisih kiwa keyboard, aku langsung nyelehake serbet ing sisih ndhuwur lan garing nanging dipateni dhewe, aku dakkanggo nganggo udhara, aku ngresiki nganggo alkohol banjur nambah hawa kanggo ngencerake kopi, ora ngira wis akeh, aku wis suwe nyedhaki udhara lan isih ora urip sawise udakara 5 jam ... apa sing menehi saran?
    Gracias
    EC

  45.   anasof ngandika

    Halo, udakara sewulan kepungkur aku mbuwang anggur sethithik ing keyboard, kabeh bisa digunakake apik kajaba sawetara huruf sing lengket, nganti saiki aku ngliwati efek sekunder iki, apa sing bisa daklakoni?

  46.   mary ngandika

    Halo, sugeng siang, muga-muga sampeyan bakal enggal mangsuli, komputerku banjur diuripake banjur ujug-ujug mbuwang banyu lan aku nutup pc lan kanthi otomatis mateni sing disaranake utawa kerusakan apa sing bakal ditindakake yen bisa digunakake ora bakal bisa maneh, tulung wangsulan kanthi cepet, kedadeyan kasebut mung kedadeyan

    1.    Jordi Gimenez ngandika

      Hai Mary, nuwun sewu babagan kedadeyan kasebut lan nuwun sewu aku durung mangsuli sadurunge. Muga-muga sampeyan ora nyoba miwiti Mac sawise udan. Aku nyaranake yen sampeyan durung rampung, waca tutorial lan tindakake menyang surat kasebut. Yen Mac udan tenan, bisa dadi masalah, nanging muga-muga ora entuk akeh banyu.

      Untung !!

  47.   Liyane ngandika

    Halo jordi, wingi macbook pro saya udan ing sisih sampul layar distorsi lan layar ora diuripake maneh nanging keyboard lan layar tutul apa sing bisa ditindakake lan meh ora ana banyu ing keyboard utawa tutul

    1.    Jordi Gimenez ngandika

      Fabian sing apik, nuwun sewu karo kedadeyan kasebut 🙁

      Nanging aku bakal nyoba ora nggunakake Mac suwene rong dina. Sawise rong dina iki, aku bakal nyoba ndeleng manawa kabeh bisa digunakake kanthi nyambungake Mac menyang layar eksternal.

      Sampeyan bisa ngandhani lan muga-muga sukses!

  48.   Carmen ngandika

    Hai Jordi! Aku nyilihake MacBook Airku menyang anakku, amarga lara, ing pengawasan dheweke muntah ing komputer lan aku langsung weruh kepiye mateni, aku banjur nulungi anakku, lan nalika rampung nekani dheweke, aku menyang komputer, aku kesalahan nggawe, banjur daklakoni kaping pirang-pirang, banjur aku garing lan dilebokake ing sisihane (kesalahan liyane) aku wedi karo apa sing bakal kedadeyan amarga aku ora seneng lan ora nggatekke, aku nindakake appoiment karo teknisi Mac kanggo ndeleng apa sing dicritakake, nanging aku nekat !!!!. Aku bakal matur nuwun banget yen sampeyan bakal mangsuli yen sampeyan ngira manawa Mac bakal menehi respon maneh. Matur suwun dhisik.

  49.   Lu ngandika

    MacBook Airku dadi udan lan aku cepet-cepet garing, aku ganti menyang saluran yen tiba, urip banjur dak tulis, nanging mati sawise menit dhewe, lan aku urip maneh.

  50.   Kari ngandika

    halo esuk wingi esuk aku lagi ngresiki udhara macbook nganggo gombal lembab lan mateni lan wiwit ngisi daya nalika pengin diuripake lan ora menehi apa-apa sing dakkira ora ngisi daya batere wis rusak Aku nyoba pangisi daya lan pancen sampurna lan saiki udhara macbookku ora menehi layar utawa apa wae mung diuripake lan kipas wis diaktifake nanging apel uga swarane mac ora metu ... apa sing kudu daklakoni ???

  51.   Karla ngandika

    Halo…. bengi dudu dinane aku lan cangkir karo banyu panas ora nate nguripake macku ​​... sedhih banget ... hahaha .. ambruk ing keyboard lan ngisor lan ing sisih endi port usb sadurunge bisa mateni aku njupuk, aku nyopot kabel listrik lan aku bisa ndeleng sawetara pesen katon ing layar kanggo nyopot sawetara piranti sing nggunakake akeh energi ... sejatine, aku ora nggatekake banget. nganti saiki aku diuripake lan kabeh bisa digunakake kanthi sampurna (utawa aku mikir) nganti aku nyambung pendrive lan ora bisa dingerteni lan aku mikir yen port usb rusak ... aku dudu spesialis, dadi pamikiranku hahaha. .. ing kasus apa wae, aku pengin ngerti apa ana langkah sing kudu ditindakake sadurunge njupuk menyang layanan teknis lan dheweke ora bisa ndeleng ... Matur suwun sanget kanggo saran sing dakkira bisa dadi luwih ala yen aku durung maca iki nalika kedadeyan.

  52.   Gonzalo baez ngandika

    Dhuh, muga-muga sampeyan bisa nulungi sawetara saran:

    3 dina kepungkur aku ngeculake Coke ing keyboard retina MacBook Pro. Coba garing langsung nganggo kain garing lan langsung dipateni. Tak tinggalake ing balkon omahku, sing cukup berangin. Sawise rong dina aku urip lan aku ora nemoni masalah, mula aku arep mateni maneh lan ngresiki teken sing isih ana. Aku wis biasane nggunakake, sanajan saiki isih alon, saliyane yen dakaktifake kipas mula bisa digunakake, nanging aku ora ngerteni yen dadi panas. Aku wis nggunakake udakara rong jam lan isih ora ngerteni yen dadi panas sanajan penggemar terus mlaku tanpa mandheg. Kajaba iku, ana sawetara program suntingan kaya VLC sing ora ngerti maneh aku utawa ora ngidini aku nginstal, sejatine aku ngandhani manawa aku kudu ndeleng konfigurasi kanggo ngidini program kasebut diinstal.

    Apa sing sampeyan saranake? Apa sampeyan duwe solusi sing murah? Aku yakin manawa yen nggawa menyang macstore, bakal dikenani biaya sejuta. Matur nuwun sampun ngertos kasusahane wong akeh!

  53.   Kherson ngandika

    Aku duwe udara MACBOOK 13 INCH, ING PAMELAJAAN Pungkasan taun sing kita gunakake kanggo nyelehake MUSIK lan aku ora yakin yen ana sawetara banyu sing tiba ing banyu, nanging dina iki sawise partai aku nguripake kanggo digunakake IKI LAN KEYBOARD ORA GAMPANG APA APA? Kepiye aku bisa ndandani

    1.    Pedro Rodas ngandika

      Jarang kabeh lampu keyboard ora bisa dipateni sekaligus amarga ora ana siji diode sing murup.

  54.   Yisus ngandika

    Hai kanca! Aku duwe udhara macbook 13 inci lan wingi pacarku ngeculake setengah meh setengah gelas banyu ing keyboard kanthi ora sengaja aku cepet nyelehake ing V kuwalik nalika ngresiki nganggo kain nalika aku dipateni maneh kanggo mateni layar dadi biru sedetik banjur nyopot apa 2 kaping sadurunge dipateni! Aku wis paling ora nguripake paling ora 3 dina amarga wis nggawa beras lengkap lan nanging kuatir karo layar biru sing diwenehake, apa iku tandha ora apik utawa ana pangarep-arep? Aku bakal ngormati wangsulan sampeyan!

  55.   Silva silva ngandika

    Sugeng ndalu, kulo nuwun pandhuan, Macbook air 2013 saya teles, aku nyoba ngetutake langkah lan nguripake lan kabeh, sejatine komputer saya urip lan bisa mlaku kanthi becik, masalahe yaiku monitor ora katon, nanging yen aku nyambung menyang televisi liwat kabel HDMI, iku bisa digunakake kanthi sampurna, aku njupuk review lan dheweke menehi loro diagnosis sing beda, siji ngandhani yen LED ing layar lan wong liya ngandhani yen motherboard, apa sampeyan mikir iku?

  56.   Ana ngandika

    Sugeng enjang, dina iki aku tumpah kopi ing keyboard. Aku ngresiki kanthi apik, dilebokake ing V kuwalik lan garing nganggo pengering rambut kanthi hawa adhem. Ora ana gunane mandheg. Mung mouse (pad) sing nindakake perkara aneh. Aku mateni lan urip kaping 2 lan pungkasane katon apik. Aku ninggalake lan banjur kerja. Aku wedi yen bali ora bakal bisa digunakake maneh ... Yen bisa digunakake kanthi bener maneh, apa bakal terus kaya iki utawa bisa uga bakal rusak nalika bali? Aku nandhang sangsara…

    1.    Jordi Gimenez ngandika

      Halo Ana, nuwun sewu babagan kedadeyan ing Mac sampeyan. Efek cairan bisa langsung utawa suwe amarga nalika mlebu ing piranti elektronik bisa nggawe karat (karat) utawa liya-liyane.

      Yen ngono, yen Mac bisa digunakake kanthi apik, aja luwih penting amarga bisa uga ora rusak. Yen suwe-suwe nggawe wong liya bisa uga amarga iki.

      Saliyane, aku ora nate bosen mbaleni manawa cairan tiba ing Mac utawa piranti liyane, sing paling penting mateni supaya ora nyebrang, banjur garing kanthi garing lan enteni minimal 24 jam kanggo miwiti munggah maneh.

      regards

  57.   Angelo ngandika

    Halo, aku duwe udhara macbook lan wiwit wayahe liyane diwiwiti kanthi alon lan layar nalika dakwiwiti duwe garis horisontal. Nalika nulis utawa pencet huruf akeh liyane sing ditulis, ora ana artine, nalika nganggo trackpad aku pencet jendhela, ora mbukak, lan liya-liyane ... kayane keyboard kaya dikonfigurasi ... nanging siji-sijine kedadeyan sing dakkarepake yaiku ing wayah wengi iku uga aku njupuk kamar mandhi lan mac ana ing ruangan sing padha lan bisa uga asor bisa mengaruhi ... aku pengin ngerti apa aku bisa ngetutake tips iki utawa yen ana pikiran liya. Aku kelalen ngomong, meh wae ora tuku 1 wulan: / SAYA Luwih seneng saran sampeyan luwih saka apa wae supaya tenang ...

    1.    Jordi Gimenez ngandika

      Hai Angelo, nuwun sewu babagan kedadeyan Mac sampeyan.

      Yen sampeyan duwe sewulan, sing paling apik yaiku ngirim menyang Apple SAT resmi lan kudu dideleng. Kelembapan mengaruhi kabeh peralatan elektronik, nanging ora ngira asor minangka sebab saka masalah kasebut.

      Salam lan critakake.

  58.   Henry ngandika

    Halo, sawijining kolega ngeculake teh ing keyboard MacBook, detail ing kene yaiku supaya kita cepet garing lan mateni, saiki kayane ora nyebabake kerusakan, nanging nalika dakwujudake, ora maneh bakal bali lan ing layar sampeyan bisa ndeleng garis-garis vertikal .. Apa sampeyan ngerti sejatine? Kabeh bisa digunakake kanthi sampurna: swara, video, konektor dll. Iku mung detail 🙁

    1.    Jordi Gimenez ngandika

      Halo Henry,

      Ya, yen cairan kasebut bisa mlebu liwat keyboard, bisa uga dadi masalah. Kanggo nggawe saran iki, coba nyoba nyambungake MacBook menyang monitor eksternal, yen kegagalan ora ngasilake (meh mesthi) sampeyan bakal ngerti manawa sampeyan duwe masalah. Muga-muga sampeyan bisa solusi dadi mitra.

      Matur suwun!

  59.   Berne ngandika

    Hai, aku mung nyelehake setengah cangkir teh ing mac. Secara intuitif, aku nolak lan nyelehake ing sisihe supaya cairane tiba. Aku garing nganggo gombal banjur dak garing nganti sak menit. Aku diuripake banjur diuripake. Aku mung maca manawa iku ide sing ala, mula aku dipateni lan dakuripake. Yen diuripake bisa disimpen, salam

    1.    Henry ngandika

      Iki sing kedadeyan karo aku, nanging coba ora diuripake amarga sampeyan bisa nambah masalah, aku ngumbah lan nguripake nganti esuke, dak priksa, nganggo komputer sing durung nate dingerteni. Tambangku pancen wis disimpen, nanging aku prelu mbukak lan mriksa

  60.   alvaro madinah ngandika

    hello, aku duwe udara macbook 13 ″ cori7 solid state disk 512 lan 8 ram, dina Setu bengi aku ngeculake bir ing tengah-tengah keyboard dina Minggu, aku urip lan apel njaba nyala sadhela lan terus. ora urip maneh, teknisi ujar manawa keyboard iku lan tanpa keyboard ora bisa urip, apa bener iki? Siji liyane sing pengin ngerti yaiku apa aku bisa nemokake informasi kasebut? matur nuwun mbantu aku kanggo fa

    1.    Jordi Gimenez ngandika

      Hai Alvaro, nuwun sewu babagan kedadeyan Mac sampeyan.

      Yen keyboard rusak, sampeyan bisa uga ora bisa miwiti Mac. Elinga yen tombol daya wis dipasang ing keyboard, mula ana kemungkinan.

      regards

  61.   Gustavo Cantlon ngandika

    Halo Jordi, dakkandhani, ing Desember 2015 macbook pro retina awal taun 2015 saya tumpah banyu, aku njaluk didiagnosis dheweke ngandhani yen kabeh wis rusak lan ora bisa urip kanthi cara apa wae, dheweke menehi penganggaran akeh, mula aku nunggu tunggu Diagnosis liyane, sawise rong wulan ing wiwitan wulan Februari, aku nggawa maneh saka papan sing dakkarepake lan nyoba trik sing diwulangake kanca, yaiku nemplek, mateni, nyopot nanging nyekel tombol daya sajrone 10 detik, banjur pasang maneh banjur dakkenceng 20 detik banjur culake tombol, lan yen wis bisa digunakake, mac saya urip maneh lan kabeh bisa digunakake kanthi sampurna, aku bali tugas, nyunting video lan kabeh sing ana gandhengane desain uga, nanging sawise rong minggu, nalika aku ndownload materi sing wis dikirim, aku dhewe dipateni, luwih-luwih saka apa wae layar mburine dadi ireng lan ora diuripake maneh, aku nyoba maneh trik sing wis mulang kula lan apa-apa. Miturut sampeyan, apa sing bisa kedadeyan karo dheweke? - Salam lan Thanks.

    1.    Jordi Gimenez ngandika

      Halo Gustavo,

      Nuwun sewu babagan kedadeyan Mac sampeyan, dhisik. Masalah karo cairan yaiku bisa nyebabake masalah nyata ing jangka pendek, medium utawa jangka panjang, ing kasus sampeyan kayane bisa dadi masalah batere yen Mac diwiwiti lan bisa digunakake kanthi suwe. Coba boot ing mode aman yen sampeyan njupuk saka silikon kanggo ndeleng manawa diwiwiti.

      sampeyan wis ngandhani.

  62.   Lucia ngandika

    Halo! 4 dina kepungkur aku udan keyboard buku mac macaku retina '15, aku nyelehake secangkir kopi karo susu. nalika aku ngowahi komputer supaya cairan bisa metu (aku sijine ing bentuk V kanthi mbalikke, kaya sing sampeyan saranake). Komputer urip lan nganggo musik (nanging ora kepasang karo arus saiki), aku tetep suwene sawetara menit (aku panik total), isih aktif lan nganggo musik ... sampurna. Aku mateni, sadurunge nutup windows lan liya-liyane kanggo ndeleng trackpad lan keyboard bisa digunakake (banjur bisa digunakake) banjur tombol dipateni. Muga-muga cairan kasebut tiba lan aku garing nganggo kertas pawon. Aku langsung nggawa menyang toko apel, kurang saka sakjam wis dibukak, diresiki lan dikeringake, dheweke diagnosa manawa komponen sing paling penting wis rusak (keyboard, motherboard lan hard disk) kabeh apik, ana ora ana sing rusak. Teknisi kasebut ujar manawa aku pancen begja, nanging sampeyan ora bisa ngerti suwene komputer bisa digunakake kanggo aku, bisa mati seminggu utawa ora nemoni masalah. Aku menehi saran supaya disimpen ing kothak kanthi silikon utawa beras sawetara dina supaya kabeh kelembapan dicopot. Aku duwe saka 3 dina ing kothak sing ditutup kanthi silikon kilo. Apa sampeyan mikir aku bakal nemoni masalah? Aku wedi yen sanajan kabeh wis katon apik, ordnador wis setya.

    1.    Jordi Gimenez ngandika

      Hai Lucia,

      teknisi Apple bener lan masalah cairan minangka perkara paling ala sing bisa dialami, nanging yen Mac dibukak, dikeringake lan diresiki sisa-sisa, sampeyan ora bakal nemoni masalah.

      Siji-sijine sing bisa dakkandhani yaiku sampeyan nyoba tanpa wedi saiki yen wis nggunakake silicon sajrone pirang-pirang dina (kanggo sing ora ngerti, yaiku bal sing ditemokake ing tas cilik ing alas kaki, klambi, lsp. sing nyedhot kelembapan) lan lali cairan sing diwutahake menyang Mac. Muga-muga ora ana gunane lan Mac sampeyan bakal bisa digunakake 🙂

      regards

  63.   andres montejo ngandika

    sugeng siang. Aku nyelehake banyu ing macbook lan aku nuli ninggali sega sedina kaya sing disaranake, nanging 3 dina wis kliwat lan ora ana sing kedadeyan, ora bakal dikenani biaya banjur ora urip \.

    1.    Jordi Gimenez ngandika

      Hai Andres, nuwun sewu babagan kedadeyan kasebut lan yen sampeyan ora nampa biaya, coba kabel lan adaptor liyane kanggo mriksa manawa sampeyan ora rusak. Yen isih ora ngemot, dakkira Mac sampeyan kudu pindhah menyang SAT

      regards

  64.   Belen ngandika

    Halo, aku ngeculake setengah gelas banyu ing MacBook Air de13, garing cepet, terus tetep nanging sawetara jam banjur ana bau sing kobong lan input usb katon coklat lan leleh…. Apa bisa uga yen nguripake terus bakal ngrusak? Heeelp!

    1.    Jordi Gimenez ngandika

      Sugeng enjang Belen,

      Sampeyan bisa uga terus nyebabake kerusakan amarga bakal ana cairan ing Mac. Masalah sing serius mula disaranake ngenteni sawetara dina supaya bisa urip maneh. Mesthi sampeyan kudu ngliwati SAT kanggo ngatasi masalah USB.

      Nyuwun pangapunten babagan kedadeyan lan nasib

  65.   Valery (@Meryza_) ngandika

    Halo, 2 dina kepungkur sithik, nanging teh sing sithik (tanpa legi lan adhem) tiba ing Mac, aku nonton film lan terus mlaku kaya apa-apa. Aku mateni lan garing banjur urip lan uripku tetep bisa digunakake. Banjur aku dipateni lan dipateni lan keyboard mudhun ing beras suwene 2 dina, aku diuripake lan kabeh bisa digunakake kanthi sampurna. Apa tegese ora ana sing kedadeyan? o Apa bisa mulai gagal lan aku kudu nggawa menyang SAT?

    1.    Jordi Gimenez ngandika

      Valery sing apik, yen jumlah cairane sithik lan garing kanthi cepet, bisa uga ora bisa mlebu ing Mac. Yen kabeh apik, aku ora kuwatir, sampeyan ora bakal nemoni masalah apa wae.

      regards

  66.   Mandor Gretel ngandika

    Halo Jordi, kedadeyan sing padha karo udhara macbookku, nanging sayangé iki mengaruhi istilah layar amarga saiki ora padhang, nanging sampeyan isih bisa ndeleng manawa diwiwiti lan fungsi normal. Aku ngira kerusakan kasebut ana ing sawetara cahya utawa dheweke; Nanging, nalika aku nggawa karo Apple kanggo didandani, dheweke ngandhani yen dewan logika lan dheweke ngisi biaya akeh (16 ewu peso Meksiko) kanggo ndandani. Pitakonanku yaiku apa sejatine biaya perbaikan utawa apa aku bisa entuk sing luwih murah ing panggon liya? Lan aku uga kepengin weruh yen mbenakake, aku ora bakal nemoni masalah ing mbesuk utawa luwih becik adol mesin kanggo bagean lan tuku liyane. Matur nuwun sanget

    1.    Jordi Gimenez ngandika

      Halo Gretel, pisanan lan kaya sing dakkandhakake, nuwun sewu marang kedadeyan kasebut.

      Sejatine yaiku ndandani papan logika (motherboard) larang, nanging aku ora bisa menehi rega regane sejatine. Keputusan pungkasan kanggo ngganti utawa ora Mac duweke sampeyan, nanging sejatine yen banyu mlebu masalah bisa katon ing macem-macem komponen komputer.

      Saran kula takon karo SAT liyane sing dipercaya ing kutha sampeyan lan bandhingake rega. Iki minangka keputusan pribadi lan bakal gumantung karo macem-macem faktor yen sampeyan ngganti kabeh Mac utawa ndandani.

      Salam lan kabegjan!

  67.   anakonstela ngandika

    Halo, wingi aku kerja karo komputer, aku duwe segelas soda lan ora sengaja tumpah ing keyboard yaiku macbook pro, sing pertama aku nyopot sambungan saka listrik, mateni banjur mateni ing kasur ninggalake layar kosong. Kasunyatane kayane ora ngira akeh cairan sing mlebu amarga gelas wis arep entek, sawise 4 jam aku nyoba nguripake swara sing aneh nanging aku bisa mlebu ing sesiku yen trackpad alon banget nalika nyoba mindhah kursor, komputer uga alon, aku luwih milih mateni lan aku durung nguripake, wedi. Apa sampeyan nyaranake mbukak lan nyoba ngresiki? Matur nuwun !!!

  68.   indara ngandika

    ora nate lan aku ujar ora nate nggawa menyang apple sat, padha ngapusi, meh dakkutuk, mac wis udan, ana jaminan babar pisan, aku ngerti ora nutupi, nanging katon padha ngapusi aku, dheweke crita yen motherboard rusak, komputer diuripake nanging alon banget, penasaran sawise nggawa ing papan lenggah amarga sadurunge njupuk, ora alon, aku ndeleng prosese lan kanthi kapasitas bisa digunakake kanthi ora ana sing mbukak, terserah wae , jarene wis ngganti batere lan ngapusi duwe akeh siklus. Kajaba iku, aku dikenani biaya 1.100 euro kanggo ndandani, apa sampeyan ngerti apa sing aku lakoni? Aku nggawa menyang lapangan kanggo uvibite, aku ngresiki, dheweke diformat , dheweke ngganti konektor magfase, yaiku sing rusak 50 euro, lan mac anyar, aku. Dheweke ujar manawa motherboard durung rusak lan pengin nyaring, lan dheweke wis ngaktifake supaya alon-alon, ayo, ayo, aja lapor amarga aku kudu nindakake 150 kilometer kanggo layanan Apple, nanging aku asring edan lan bungah ing wektu sing padha, dina iki laptop wis bisa digunakake ioning tanpa masalah, nanging nganggo batere ala sing dipasang, batere bekas sing ora suwene rong jam, dadi siji-sijine masalah, awas, batere saya suwe saya suwe, ora enak, ora ana sing salah !!!! Dheweke ngganti apel lan menehi arisan, aku ora bakal nggawa menyang apple sat, amarga dheweke ngowahi potongan, aku ora percaya, aku luwih seneng profesional sing ngaturake kita apel lan ora kepengin ngowahi. Aku mikir yen sampeyan njupuk menyang sat, lali, bakal menehi masalah maneh amarga dheweke nggoda sampeyan, crita iki bener.

  69.   mxcontact ngandika

    Thanks, dina iki aku nggawa dheweke menyang teknisi profesional lan ora melu acara, muga-muga kabeh bisa sukses !!!

  70.   BUSILIO EDUARDO ngandika

    Halo Jordi telung dina kepungkur, aku ngeculake irung-irung ing mac macaku, aku yakin yen masalahe ora pati penting nanging pirang-pirang jam mengko aku nguripake lan entuk band putih ing layarku mung siji-sijine bagean sing dadi putih lan liyane bagean layar yaiku Aku metu kabeh gambar warna sing bener nalika aku weruh yen aku langsung mateni aku sijine ing v telung dina sawise dilebokake, aku sinau maneh lan aku katon padha karo band putih nosa bria . Kepiye carane ngrampungake jordi yen sampeyan bisa nulungi aku, pancen apik banget manawa aku super kuwatir banget babagan udara mac

  71.   Gabriela moreno ngandika

    Hai Jordi. Sawetara dina kepungkur aku mbuwang cangkir kopi adhem ing Macbook Air lan langsung mati. Aku diuripake lan ditinggal garing nganti sewengi, esuk aku nyoba nguripake lan ngisi daya nanging ora bisa (bisa uga aku ora nyoba banget amarga aku luwih wedi mbanyoni. ), Aku ninggalake sedina muput supaya garing. Aku dipasang lan nyoba kanggo nguripake nanging aku mung keprungu swara-swara banjur keyboard saya murup lan aku ora pengin nggawe maneh. Apa sing sampeyan saranake kanggo aku lakoni?

    1.    Jordi Gimenez ngandika

      Halo Gabriela, sing pertama nyesali kedadeyan ...

      Yen sampeyan krungu swara aktif, sing pertama sing bakal dak coba yaiku nyambungake Mac menyang monitor eksternal kanggo verifikasi manawa dudu layar kasebut. Yen bisa digunakake ing monitor, kita wis ngerti bagean sing kena pengaruh sawise kacilakan, yen sing paling apik yaiku kasus anggaran kanggo ndandani SAT sing dipercaya.

      Sampeyan wis ngandhani

  72.   jaume ngandika

    Halo, aku duwe macbook lan wis udan, teka ing keyboard lan ora urip utawa nindakake apa-apa. Aku dadi comontado k minangka motherboard pitakonku yaiku aku kudu ngganti keyboard lan k sing ndeleng dheweke menehi katrangan marang aku keyboard ora bisa ndeleng piring sing rusak

  73.   Rosa ngandika

    Hai, aku pengin ngerti apa sampeyan bisa nulungi aku, keyboard macbookairku ora bisa mlaku, mandheg mandheg, huruf utawa angka ora nanggepi, durung udan utawa tiba.
    Gracias

  74.   Pamela ngandika

    Aku nyelehake banyu ing MacBook Air ing keyboard, aku nindakake perkara paling ala nalika aku weruh yen wis mati, aku nyambungake menyang daya lan nyoba urip, nggawe swara cilik kaya-kaya arep urip nanging aku ora urip, mula aku banjur online kanggo ndeleng apa sing kudu aku lakoni lan aku weruh manawa tumindakku sing paling ala saiki lan tak sunarake ing srengenge, ora bakal bisa digunakake maneh!?

  75.   Judith ngandika

    Air macbookku duwe keyboard eksternal, (supaya bisa nggunakake nomer kanthi luwih gampang, segelas banyu diuripake lan sithik banget kanggo ngrampungake keyboard kasebut, kahanane saiki aku nyambung, sawise 36 , mung nomer 2,5,8 lan simbol = ora bisa digunakake, sampeyan mikir aku duwe katenangan, bisa uga aku wis ngaktifake sawetara tombol fn sing ngalangi angka-angka kasebut ora bisa digunakake?

  76.   Marina ngandika

    Apik Jordi! Aku mung nyelehake Coke ing keyboard pro mackbook… Ora nyambung. Aku wis mateni lan nggaringake keyboard nganggo kain banjur diuripake. Aku wis nguripake maneh lan kabeh katon apik, nanging aku enggal mandheg maneh miturut saran saka kanca. Saiki aku wis nyelehake ing V kaya sing sampeyan ateges. Nanging ora bakal cair utawa liya-liyane. Apa bisa uga ora kena pengaruh? Matur nuwun sanget

  77.   Juan ngandika

    Sugeng siang Jordi! Aku tumpah kopi ing keyboard mac lan aku ngresiki langsung, nanging tombolku ora bisa digunakake, nomer loro lan kunci kanggo ndeleng layar sing beda-beda, apa sing kudu daklakoni? Matur nuwun kanggo pitulung

  78.   Kim ngandika

    Retina Mac saya udan karo soda, ora ngerti keyboard utawa trackpadku

  79.   Robert ngandika

    Hai Jordi, aku butuh pitulungmu. Retina udhara mackbook saya udan amarga aku ngowahi cangkir karo banyu mansanilla, kita nginep sewengi karo jm bentiralador lan nalika tangi, kita nguripake, nanging mung nggawe swara lan keyboard banjur diuripake nanging layar ora ora menehi video apa sing daklakoni

  80.   carla ngandika

    Halo, kedadeyan kasebut macku ​​ora sengaja udan karo kopi, ora cukup amarga aku bisa ngangkat, nanging pinggir lawang entuk kabeh pengaruh ... Aku nyelehake ing posisi V kuwalik lan garing ing sun ... sawise rong dina aku urip lan kabeh apik ... nanging telung dina kepungkur ana pesen "ndandani batere", lan yen mac ora ana karo pangisi daya, dipateni ... apa sing kudu daklakoni opo ????

  81.   Enrique ngandika

    Salam, masalahku yaiku yen ana bocah wadon nibakake bir cilik ing keyboard MacBook, aku langsung dipateni, aku ditinggalake rong dina nganti garing lan saiki nalika dakaktifake, ora bisa nemokake disk wiwitan, folder kanthi tanda tanya katon aku terus mulihake kanggo ndeleng manawa aku bisa nyimpen kanthi mencet Cmd + R

  82.   Victor betancour ngandika

    hello, ternyata aku kepengin weruh apa Mac Pro minangka obat anti banyu amarga aku ngeculake segelas anggur ing keyboard lan nguripake meh ... aku ngeculake tetes anggur saka port ing sisih sisih pangisi daya ( Aku duwe Mac Pro retina 13,3 i5) lan amarga keputusane aku ora ninggalake gaya luwih saka 15 menit lan aku urip tanpa masalah, mula aku ngira anti banyu kanthi sawetara membran ing antarane tombol lan piring lan aku sadhar yen aku mung bathi amarga ora ana jinis proteksi ing keyboard nanging yen nganti saiki aku ora nemoni masalah, port bisa digunakake lan mac durung gagal.

  83.   Gabriela ngandika

    Banyu ambruk ing MacBook Pro lan sawise diagnosa Apple 20500 peso lan matine pangarep-arepku, sawetara wulan kepungkur lan dina iki diuripake, aku bisa ndeleng kunci kanggo mbukak sesi nanging ora ngidini aku nulis A, ana asil dandan utawa aku ngimpi?

  84.   Valeria ngandika

    Halo, aku ngeculake banyu ing keyboard buku mac book lan ora mateni, nanging aku langsung mateni. Aku sijine ing v lan ngenteni 24 jam nalika dakaktifake kayane kabeh apik-apik wae nanging folder katon kanthi tandha pitakon!

  85.   bxbx ngandika

    Wingi aku tumpah banyu ing port usb, pangisi daya, lsp. lan cukup sithik amarga sisane nyemprot luwih dhisik, dakselehake ing andhuk suwene sawetara wektu lan aku banjur garing karo pengering, aku mriksa keyboard lan layar lan jebule durung bisa udan.
    Aku mriksa manawa ana asor luwih akeh ing plabuhan nanging ora ana apa-apa, lan aku kelalen disisihake ing wayah wengi ... nanging ora ana kedadeyan nalika esuk (aku durung ngeculake rampung, aku nganti 1% lan mbukak normal) Nanging, aku isih wedi yen ora ngeculake utawa ngeculake kabeh, ora bakal urip maneh, aku ora duwe anggaran kanggo nggawa menyang teknisi, aku pengin ... aku njupuk ngati-ati banget nanging wektu iki dadi kacilakan aku ngarep-arep ora bakal dibaleni maneh lan ora ngrusak mac.
    Isih aku ora ngerti apa bakal disimpen amarga bisa terus lan bener.
    (Aku mriksa area kasebut lan banyu udan perabotan luwih akeh tinimbang Mac, mula ora kepenak lan aku isih gelisah).

  86.   Manuel Gonzalez ngandika

    Sing paling apik sing kudu ditindakake yaiku nalika cairan cairan yaiku nggawa laptop menyang layanan teknis sanalika bisa mbukak, lan garing supaya ora ana oksidasi ing mbesuk. Iku mung pilihan kanggo nyimpen laptop paling apik sing wis dirancang. ; D

    sumber: https://gorilageek.com

  87.   Azra ngandika

    macime 50 ml kadar su döküldü belki biraz daha fazla ekran karardı geri geldi kapattım kurutma makinesini soğuğa ayarlayıp kuruttum

  88.   javiera ngandika

    Holaa! Derramé agua en mi MacBook y algunas teclas no funcionan, tiene solución?? Ayudaaa