Keyboard Ajaib Anyar kanthi ID Tutul

Keyboard Ajaib nganggo ID Tutul

Acara Apple tanggal 20 April, ing tengah musim semi, wis nuduhake warna lan piranti anyar sing ditawakake perusahaan kasebut. Kita setuju manawa akeh desas desus sing wis rampung, nanging perusahaan kasebut nggawe kita kaget karo gadget anyar. Contone, dheweke wis menehi Keyboard Magic anyar karo Touch ID sing ana ing rong versi.

Bebarengan karo iMac anyar sing ditunggu-tunggu sing dianti-anteni kabeh pangguna, keyboard anyar nyerang toko Apple. Kayane ora masalah, nanging kita ngomong babagan pembaruan Keyboard Ajaib sing durung dianyari sawetara taun kepungkur.

Perusahaan nyedhiyakake keyboard sihir anyar kanthi warna anyar, Touch ID, lan malah tombol anyar kanggo emoji, Spotlight, Aja Ganggu, lan kunci Mac sampeyan. Kita uga bakal duwe versi nomer.

Keyboard Ajaib nganggo ID Tutul

Periferal saiki kalebu komputer anyar sing uga ditampilake kanthi warna, saliyane nggunakake bentuk sing luwih bunder. Versi sing dipasarake perusahaan nganti saiki, dibaptis dadi Magic Keyboard 2, diluncurake ing 2015, wiwit wektu iku tetep tanpa nganyari.

Bebarengan karo Keyboard Piandel, Apple uga nganyari Mouse Mouse lan trackpad sihir kanggo nyakup pilihan warna tambahan. Sanajan Apple bakal nyedhiyakake Keyboard Ajaib lan Magic Mouse karo iMac anyar, ora jelas pira versi sing dianyari nalika dituku kanthi kapisah.

Kita kudu ngenteni kanggo ndeleng rega apa sing ditawakake perusahaan ing aksesoris kasebut nalika dituku kanthi kapisah. Muga-muga dheweke ora kakehan munggah ing wit anggur, kaya sing diandharake, lan tetep bisa regane padha karo rega sadurunge karo model sadurunge.

Mesthine, iki minangka salah sawijining keyboard paling apik sing diduweni Apple. Sederhana, elegan lan ayu banget lan saiki wis fungsional banget.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.