Mailspring, alternatif liyane sing ora valid kanggo Mail

Sanajan tablet lan smartphone wis dadi media favorit jutaan pangguna nalika mriksa email lan jaringan sosial, isih ana pangguna sing terus nggunakake komputer saben dina, pangguna sing ora duwe, kanggo kerja, perlu kanggo nggunakake, amarga saka kenyamanan sing ditawakake keyboard fisik utawa amarga kudu nambah informasi tambahan kayata link, gambar, video ... soko sing isih rumit banget ing sawetara smartphone lan tablet. Mail minangka solusi sing ora cukup kanggo pangguna sing duwe kabutuhan dhasar.

Nanging yen sampeyan wis bosen antarmuka lan Mail umume, sampeyan ngajak sampeyan nyoba Mails Spring, solusi open source sing apik banget. Mailspring ditondoi kanthi nggarap Mac lan komputer liyane sing wis lawas, amarga sawetara sumber sing dibutuhake kanggo nindakake kerjane, kaya sing ditulis ing Javascript, sing uga bisa nambah wektu eksekusi. Babagan kompatibilitas akun, kita bisa yakin manawa ora kompatibel karo protokol IMAP lan POP, uga ngidini kita nambah akun Gmail, Outlook, Yahoo lan mesthi wae akun iCloud.

Mailspring ngidini kita nambah akeh akun supaya bisa nggabungake kothak mlebu kanthi cepet supaya ndeleng kabeh email sing wis diwaca kanggo diterusake lan dilanjutake tugas sing angel banget. Iki nggabungake penerjemah, mula yen nampa email ing basa liya, kita bisa nerjemahake kanthi cepet. Kita uga bisa ngatur teken kanggo saben akun sing wis digawe ing aplikasi kasebut. Kajaba iku, yen seneng desain aplikasi dudu sing biasa, kita bisa nggunakake macem-macem tema sing ditawakake.

Mailspring uga menehi versi Pro, sing miturut jeneng kasebut, bakal meksa kita saben wulan checkout amarga metode langganan sing saiki wis modis, kanggo nikmati fungsi tambahan kayata cmriksa maca e-mail, sistem respon cepet… Yen sampeyan pengin nyoba versi dhasar lan gratis sampeyan bisa mampir situs web Mailspring lan undhuh. Mesthine, kanggo nggunakake, kita kudu ndhaptar, pangguna sing ora nate lucu, luwih-luwih yen ora duwe kesempatan kanggo nyoba sadurunge tanpa komitmen.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.