Video Instalasi Kit Mac Pro SSD

ssd kit Mac Pro

Mac Pro modular minangka sing dibutuhake ing komputer sing regane larang banget lan mbutuhake nganyari terus-terusan kanggo nambah kinerja sajrone pirang-pirang taun. Ing pangertene iki Mac Pro sadurunge saka 2013 luwih winates ing gati, sanajan sejatine ukurane luwih cilik lan desain eksterior ana ing ndhuwur pilihan konfigurasi peralatan dhewe.

Iki wis ora ana gandhengane lan Mac Pro anyar nawakake apa sing kabeh dijaluk ing opsi konfigurasi khusus lan iki ditampilake ing video sing ditemokake gampang banget kanggo nggabungake kit Apple SSD. Video kasebut saka Kanca AppleInsider.

Iki video instalasi kit SSD sing digawe ing AppleInsider:

Kit SSD 1 kanggo Mac Pro nawakake sawetara pilihan kanggo ukuran panyimpenan internal SSD peralatan. Ing pangerten iki, kaya sing dideleng ing video kasebut, kit kasebut ngemot rong modul SSD masing-masing 512 GB sing ngganti sing diinstal ing sistem. Penting, kanggo dicathet yen kanggo instal maneh piranti lunak, Mac kapindho sing dibutuhake Apple Configurator 2 lan kabel USB-C kompatibel karo Mac Pro.

Ing video iki, saliyane nuduhake langkah-langkah instalasi kit iki, diajarke babagan cara instal piranti lunak sing kudu ditindakake saka Mac liyane, uga menehi saran saka Apple. Kasunyatane yaiku kesederhanaan proses yaiku sing digoleki para pangguna profesional mesin jinis iki, tanpa mangu-mangu, sing paling ala bisa dadi rega kit kasebut sing Udakara 750 euro kanggo panyimpenan 1 TB nganti 3.500 euro kanggo 8 TB.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Dani ngandika

    Mac Pro anyar minangka dorongan paling gedhe sing diwenehake Apple kanggo para freelancer lan studio cilik, sing wis kerja bareng karo sawetara Pro wiwit didegake. Strategi sing nggawe dheweke ilang pangguna profesional sing ora kaetung, wiwit Pro 2013 lan, paling penting lan bisa uga ora duwe prestise.

bool (bener)