Bakal enggal duwe fitur anyar ing tvOS

apple-tv

Sistem operasi Apple TV saka generasi kaping 4, sing dikenal kanthi sebutan tvOS, wiwit disaring lan luwih gampang nggampangake interaksi pangguna karo piranti sing ana gandhengane karo televisi. Suwe-suwe, nggawe ceruk ing jagad hiburan omah, kanggo saingan karo konsol veteran, utawa layanan video streaming saka sawetara pesaing.

Versatilitas lan fleksibilitas minangka salah sawijining kekuwatan, amarga padha ditrapake kanggo a pangguna sing wiwit muter konsol game video, nanging uga ngidini muter konten ing streaming saka panyedhiya konten favorit sampeyan. 

Nanging, Apple terus-terusan ngupayakake sistem operasi, kanggo nambah bagean manajemen sistem kanthi sakabehe. Dina iki kita wis ngerti, ing versi kanggo pangembang, rong fungsi anyar sing nambah pengalaman pangguna.

Nuduhake karo tautan langsung aplikasi sing kasedhiya ing Apple TV. Saben dina, jumlah aplikasi sing kasedhiya saya saya tambah. Iki nggawe nggoleki aplikasi tartamtu rada wani. Kanggo pangembang, kasunyatan manawa kita bisa ngakses aplikasi tartamtu liwat tautan langsung, nggampangake panggunaan Aplikasi kasebut. Mula, kita entuk kacepetan lan panggunaan gampang. Fungsi iki dikenal minangka iTunes Link Maker 

Pratayang. Saiki kita bisa ndeleng macem-macem versi aplikasi kanggo saben sistem operasi Apple sing beda. novedades_tvos

Saliyane, Apple ngumumake download aplikasi otomatis ing Apple TV, yen kita wis ngonfigurasi lan ndownload aplikasi saka iOS. Interaksi antarane piranti iki kasedhiya kanggo pangguna saka iOS versi adoh, nanging nganti saiki mung ngidini interaksi antarane piranti iOS.

Kanthi dandan kasebut, Apple ninggalake Apple TV supaya bisa diatur, ngadhepi tuku Natal sabanjure, dadi salah sawijining produk bintang kanggo tanggal kasebut amarga rega lan kinerja.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.