Kita meh ndeleng Apple Watch Series 5 keramik kanthi ireng

Keramik ireng seri 5

Model Apple Watch sing wis kita deleng wiwit seri nol wis akeh lan bahan-bahan kasus jam tangan iki uga wis digawe. Ing kasus iki bocor Pak White, ing jaringan sosial sing populer, Twitter ngumumake a Prototipe case Apple Watch Series 5 kanthi warna keramik nanging warna ireng.

Kaya kita duwe Apple Watch emas, kita uga wis ndeleng Apple Watch sing digawe saka keramik, aluminium, stainless steel, lsp. uga kayane Tujuane Apple karo Seri 5 yaiku ngluncurake siji nganggo warna putih lan siji ing ireng keramik

Iki tweet sing ditinggalake Pak White babagan jam tangan sing bisa uga ora nate dingerteni:

Foto sing bocor iki ngelingake banget babagan finish stainless steel Space Black saka Apple Watch Series 5 bilih piyambakipun sumerep padhang. Kasunyatane yaiku jinis finish kayata keramik, emas utawa uga stainless steel cukup eksklusif amarga regane regane larang lan ing kasus iki model Apple Watch kanthi kasus keramik regane udakara $ 1.300, mula Kita ora ngomong babagan jam tangan kasedhiya kanggo kabeh pangguna.

Saiki, perusahaan Cupertino nawakake model Apple Watch Series 6 kanthi kasus titanium minangka jam tangan sing paling eksklusif utawa beda karo aluminium khas.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.