Kita nuduhake sampeyan carane nonton presentasi WWDC 2021 maneh

Sore iki jam pitu wektu Spanyol, Tim Cook lan tim kolaborator nggawe kita presentasi virtual anyar minangka wiwitan konferensi WWDC 2021.

Ing artikel kasebut, dheweke menehi kabar babagan warta sing bisa dideleng ing piranti lunak piranti Apple sing beda-beda, lan sawetara layanan anyar kayata iCloud +. Yen sampeyan ora bisa ngetutake kanthi langsung, kita bakal nuduhake sampeyan carane bisa ndeleng wektu tundha.

Presentasi Konferensi Pengembang Apple, WWDC sing kondhang, saiki wis rampung. Ing kono, Tim Cook, Craig Federighi, lan para kolaborator liyane wis menehi presentasi kanthi nyata, warta sing bakal diwenehake iOS 15, iPadOS 15, macOS 12, watchOS 8 y tvOS 15. Meh ora ana apa-apa.

Yen sampeyan ora bisa ngetutake kanthi langsung, utawa sampeyan mung pengin maneh maneh, bakal dijaluk kepiye carane rampung.

Apple TV +

Yen sampeyan ora pengin ruwet, bukak aplikasi kasebut Apple TV + lan sampeyan bakal nemokake ing sampul. Sampeyan ora mung kasedhiya kanggo kabeh piranti Apple sing duwe layar, nanging uga ing TV Smart, TV Android, lan konsol video sing beda. Kene bakal langsung mbukak acara ing aplikasi kasebut.

YouTube

Cara praktis liyane universal kanggo muter maneh acara kasebut. Sampeyan bisa nonton maneh ing saluran resmi Apple ing YouTube.

Apple podcast

Iki bisa uga minangka jalur sing kurang populer, nanging sampeyan uga duwe akses menyang presentasi ing feed de Apple Podcasts.

Ing situs web Apple

Kepiye uga, ing situs web perusahaan sampeyan uga bakal nemokake presentasi awan iki. Kasedhiya loro ing web apel utama kaya ing Acara Apple.

Dadi yen sampeyan wis ora kejawab Intine urip, sampeyan ora duwe alesan maneh lan sampeyan duwe macem-macem cara kanggo seneng meh rong jam acara kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.