Kita nyoba aplikasi Printworks 2 anyar

Sawetara dina kepungkur, versi kapindho aplikasi Printworks teka ing Mac App Store, sing umume jeneng kasebut Printworks 2 khusus kanggo desain kaca lan penerbitan desktop serbaguna kanggo Mac. Ing kasus iki, aplikasi nawakake macem-macem fitur anyar dibandhingake karo versi sadurunge.

Versi pisanan aplikasi iki wis ana ing toko aplikasi Mac wiwit 2014 lan isih dadi aplikasi sing migunani kanggo pangguna sing khusus kanggo desain grafis. Temenan, versi anyar nambah versi sadurunge, nanging ora tuku sing anyar bakal gumantung karo panggunaan alat sing pengin diwenehake lan apa ora fungsi sing digunakake versi saiki.

Kita wis ngerti kepiye masalah nganyari digunakake ing aplikasi akhir-akhir iki lan mulane sanajan versi pertama saka Printworks tetep bisa digunakake kanthi apik, versi sabanjure sing nambahake perbaikan wis dibayar. Kaloro aplikasi kasebut yaiku khusus kanggo desainer grafis lan kita ora bisa ujar manawa aplikasi kasebut murah.

Apa sing anyar ing versi Printworks 2

Saliyane perbaikan kinerja aplikasi kasebut, sawetara fitur-fitur penting penting ditambahake supaya bisa digunakake lan ing katrangan aplikasi kasebut uga nuduhake sawetara:

  • Mode teken anyar ditambahake
  • Kothak sing bisa disesuaikan
  • Penempatan panuntun sing tepat
  • Ngubungake kothak teks sing berkembang
  • Macem-macem header seni lan integrasi karo Depositphotos lan Google Maps
  • Nampilake unit ing sekop lan piksel, lan nambah dhukungan kanggo Mac kanthi Touch Bar

Kanthi versi anyar iki, sing dimaksud yaiku desainer duwe luwih akeh pilihan nalika nggawe desain grafis sampeyan dhewe. Ditambahake perbaikan sing menarik sing nggawe aplikasi iki dadi alat sing migunani banget. Sampeyan bisa nggawe brosur, brosur, katalog, buletin, menu, kop surat, poster, kertu, stiker, amplop, salam, formulir, undhangan, cathetan lan kemungkinan desain telas.

Aplikasi kasebut nambah luwih saka 500 template sing bisa disesuaikan, 2.000 gambar kalebu bebarengan karo 40.000 liyane sing kasedhiya liwat tuku ing aplikasi, luwih saka 700 desain kertu bisnis lan stok label saka Avery, Neato, Memorex lan liya-liyane. Kita uga bisa nggarap macem-macem alat panyunting kanthi pandhuan lan kisi desain sing bisa diatur, kode bar kayata: kode QR, UPC-A / E, kode 39, EAN-8/13, ISBN lan liya-liyane utawa alat teks kanggo nggawe kothak vertikal lan bunder teks, sawetara gaya teks utawa penyesuaian judhul kanthi 2 lan 3D lan liya-liyane.

Mesthi kabeh desainer kasebut bisa nggunakake aplikasi sing mung kasedhiya sawetara dina ing Mac App Store.

Aplikasi kasebut ora kasedhiya maneh ing App Store

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)