Kita nyoba aplikasi Luminar sing anyar kanggo Mac

Minggu-minggu iki dadi kunci kanggo sawetara aplikasi sing ditemokake ing Mac App Store lan yaiku nalika ndeleng sing anyar MacBook Pro nganggo Touch Bar batre wis dilebokake kanggo nggunakake komponen anyar iki ing Mac lan ing kasus Luminar wis dianyari suwe banget kanggo ndhukung garis OLED iki.

Ana sawetara rincian sing mbedakake antarane aplikasi editing foto nanging ing ndhuwur kabeh kita jelas banget manawa MacPhun nggawe aplikasi sing praktis banget kanthi desain lan antarmuka sing apik banget. Ing kasus iki Luminar nawakake sawetara alat editing foto kanthi apik lan iki minangka sing dikarepake para pangguna nalika tuku aplikasi saka jinis iki.

Aplikasi iki ora kanggo kabeh pangguna wiwit regane 50 euro ing toko Mac App lan Iki minangka hal sing bisa mandheg tuku pangguna sing ora khusus kanggo cara profesional kanggo nggunakake jinis aplikasi kasebut. Ing kasus apa wae, saiki wis ana diskon rega kaya sing bisa dideleng ing Situs web MacPhun lan ing sisih liyane, kita kudu njlentrehake manawa kita ngadhepi editor foto sing pancen kuat lan nyunting gampang lan intuisi kanggo wong-wong sing ora biasane nindakake pekerjaan kasebut lan kanggo wong sing nindakake saben dinane.

Ing Luminar, kita nemokake seri alat koreksi gambar, filter kreatif, lapisan lan topeng lan kemampuan ngimpor file utawa ekspor sing akeh, nganti total luwih saka 300 alat editing sing kuat lan kuat. Kabeh karo kemungkinan ditambah minangka plug-in ing Adobe Photoshop, Lightroom, Aperture utawa Photoshop Elemen.

Pendapat kita tanpa ahli ing babagan editing foto yaiku karya sing digawe pangembang MacPhun kanthi piranti lunak iki pancen luar biasa, Iki nambah kemampuan kanggo sunting kanthi lapisan lan duwe akeh alat kanggo panggunaan medium / kurang kayata tambang, nanging mesthine para profesional ngurmati masing-masing. Cekakipun, iki aplikasi sing pancen bisa adaptasi karo katrampilan lan kabutuhane para fotografer apa wae, nanging yen sampeyan profesional, mesthine iki pilihan sing kudu dipikirake.

Aplikasi kasebut ora kasedhiya maneh ing App Store

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Pere Planas Costa ngandika

    Yen mbandhingake rega program Macphun ing panyuntingan foto, kanthi program sing padha saka perusahaan liyane, ora duwe warna, program Macphun iki kalebu akeh wong. Aku ora bisa duwe Lightroom lan sing padha karo Adobe, Luminar lan Aurora.

bool (bener)