Kita nyoba pangisi daya baterai Apple

Baterai apel 2

Santa Claus wis kepenak lan ngrungokake kekarepanku kanggo batre sing bisa diisi ulang sing anyar kanggo keyboard nirkabel Bluetooth lan Magic Mouse.

Sanajan bubar entuk sawetara Sanyo Eneloop sing apik banget sing ora bisa dakkandhakake, pangisi daya sing daktampa cukup miskin lan versi keyboard Bluetooth yaiku sing nggunakake 3 batere tinimbang 2 dadi 4 Sanyo Eneloop ora cukup lan Energizers lawasku ora menehi luwih akeh.

Ngerti manawa batere sing digunakake Apple, bisa uga, Sanyo Eneloop, sing misuwur dhewe lan ndeleng manawa pangisi daya sing ana ing baterai iki minangka salah siji sing paling efisien ing pasar, aku mutusake supaya pesen iki dikirim saka kanca Santa Claus.

Baterai apel 1

Ya, iki batere lan pangisi daya sing cocog lan sing sejatine aku seneng. Yaiku isih batere, ya, nanging pangisi daya duwe desain khas Apple: garis kompak, bunder banget, plastik putih mengkilap, dimensi kompak banget lan sistem sisipan batere sing ngelingake Mouse Ajaib.

Ing sisih ndhuwur pangisi daya, kita bisa ndeleng LED status sing bakal nuduhake nalika batere daya (warna oranye) lan nalika tugas iki wis rampung (warna ijo). Aku durung bisa mriksa suwene wektu kanggo ngisi daya maneh nanging wis jelas nuduhake yen bakal kurang saka pangisi daya klone lawas.

Baterai apel 3

Aku pengin nyorot ukuran pangisi daya sing suda sing bisa diganti bagean saka plug ing charger MacBook. Kanthi cara iki, kita bakal luwih akeh nyuda dimensi utawa bisa ngganti plug kasebut yen lelungan menyang negara liya.

Baterai, kaya sing wis kasebut, kemungkinan Sanyo Eneloop ganti jeneng dadi Apple. Gunggunge 6 batere kalebu ing paket (2 dilebokake ing pangisi daya lan 4 ing tutup).

Baterai apel 4

Secara estetis, dheweke cukup hambar lan mung katon apik kanggo ngrampungake kromone, nanging, kita ngomong babagan batere sing gampang, mula desaine iki ora pati penting yen nggawe fungsine kanthi apik. Aku mung pengin nyebutake bagean iki amarga pisanan ndeleng Sanyo Eneloop kayane cukup kaya bateri.

Baterai apel 5

Elinga yen pangisi daya Apple ngisi daya batere apa wae NI-MH lan mung nampa batere AA kanthi alesan sederhana amarga ora ana piranti saka Cupertino nggunakake model batere liyane.

Pungkasane, kita entuk rega. 29 euro bisa uga katon "larang" yen negesake manawa kita nemoni 6 batere Sanyo Eneloop lan pangisi daya kualitas amarga paket sing padha bisa uga antara 3 lan 5 euro luwih murah, nanging yen sampeyan mbayar diskon Amazon saka 10 euro, sampeyan bakal entuk wis bisa entuk pangisi daya Apple iki kanthi rega udakara 16 euro.

Saiki sampeyan bisa tuku kanthi rega 25 euro lan kanthi pangiriman gratis yen sampeyan ngaktifake mode Amazon Premium (gratis dhisik, sampeyan kudu mateni pembaruan otomatis ing setelan akun). Rega sing luwih apik.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

4 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Jose Luis Colmena ngandika

    Pitakon sing ora ana sing wangsulan yaiku: Apa kapasitas batere iki?

  2.   Nacho ngandika

    Yen mesthine dadi Sanyo Eneloop, 1900mAh.

  3.   Gusti Yesus ngandika

    Aku duwe pangisi daya baterai Apple. Rusak kabeh, aku sambungake batere, diisi nganti 10 menit banjur wiwit sumunar karo lampu jeruk. Nganti wiwit ngisi daya, aku kudu terus nyopot lan masang batere maneh. Ayo, telek.

    Aku bakal menyang toko hardware lan tuku pangisi daya sing apik, lan Apple ing sampah.

  4.   Gusti Yesus ngandika

    Aku duwe pangisi daya baterai Apple. Rusak kabeh, aku sambungake batere, diisi nganti 10 menit banjur wiwit sumunar karo lampu jeruk. Nganti wiwit ngisi daya, aku kudu terus nyopot lan masang batere maneh. Ayo, telek.

    Aku bakal menyang toko hardware lan tuku pangisi daya sing apik, lan Apple ing sampah.