Kita wis duwe iPad Pro anyar sing spektakuler kanthi prosesor M1

iPad Pro

Mung sawetara menit kepungkur Intine taun 2021 lan kasunyatane yaiku nggawe kita kabeh bisu karo piranti sing didhelikake Apple, lan pungkasane bisa ditemokake.

Kejabi AirTag sing akeh dikabarake, mesthine ana rong piranti anyar sing bakal menehi tandha era ing perusahaan Cupertino. Salah sijine yaiku iMac sing hebat ing Apple Silicon era anyar. Lan sing liyane mesthi sing anyar iPad Pro sing uga mlebu sepur Apple Silicon. Ya, ya, iPad kanthi prosesor M1. Meh ora ana apa-apa.

Apple saiki ditampilake ing acara virtual sing rampung sawetara menit kepungkur iPad Pro generasi sabanjure kanthi chip M1 sing padha sing wis dingerteni saka pisanan Silicon Apple, Dhukungan Thunderbolt lan USB4, konektivitas 5G ing model LTE lan inovasi teknologi liyane, kayata layar mini-LED.

Apple wis mesthekake ing intine manawa prosesor M1 ing iPad Pro anyar nyedhiyakake nganti 50% kinerja sing luwih apik dibandhingake karo generasi sadurunge. GPU 8-inti sing terintegrasi nawakake grafis luwih cepet nganti 40% tinimbang generasi sadurunge. IPad Pro anyar kasedhiya nganti 2 TB panyimpenan, tikel watesan sadurunge.

Sistem Kamera TrueDepth ing iPad Pro nampilake kamera 12-megapiksel ultra-sudhut anyar sing ngidini lapangan 120 derajat kanggo "Center Stage«. Tetep njaga pigura sanajan sampeyan pindhah, fokus ing gambar sing dijupuk.

Prosesor M1 lan tampilan mini-LED

iPad Pro

IPad Pro anyar kanthi prosesor M1. Cukup kasar.

IPad Pro 12,9 inci anyar dilengkapi layar anyar Retina Cairan XDR, kanthi nganti 1.000 nits padhange layar wutuh lan 1.600 nits padhang puncak. Tampilan kasebut kalebu 10.000 Mini-LED, kanthi rasio kontras sing paling dhuwur 1.000.000: 1. Tampilan anyar iki diwatesi kanggo model 12,9 inci lan ora kasedhiya ing model 11-inch.

Rega kanggo iPad Pro 11 inci anyar diwiwiti ing 879 Euros, nalika iPad Pro anyar 12,9 inci diwiwiti ing 1.199 Euros. Pre-order bakal diwiwiti tanggal 30 April, kanthi kasedhiya wiwit paruh kaping pindho Mei.

Apple uga ngumumake manawa Keyboard Ajaib opsional kanggo iPad Pro bakal diluncurake kanthi anyar Werna putih. Ora ana referensi babagan sing anyar Apple Pencil tekstur mengkilap, kaya sing diramal sawetara dina kepungkur.

IPad kanthi kekuwatan Prosesor M1 Iki munggah menyang level sing luwih dhuwur tinimbang laptop ing pasar saiki. Kewan, tanpa mangu-mangu.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.