Quanta Computer, tanggung jawab kanggo manufaktur Mac, nyuda bathi nganti setengah

Komputer Quanta

Donya kabeh ana ing krisis sing katon angel diatasi. Krisis gedhe sing diasilake dening COVID-19 saiki digabung karo liyane sing durung tekan langit-langit, yaiku krisis energi. Kabeh iki banget mengaruhi kemampuan perusahaan kanggo ngatur saben dina. Ing Taiwan, masalah perang Eropa antarane Rusia lan Ukraina rada adoh. Nanging cepet utawa mengko bakal mengaruhi. Quanta Computer ngenteni kepiye kedadeyan kasebut supaya bisa njupuk siji utawa liyane amarga ora pengin mbaleni kedadeyan ing taun-taun kepungkur. amarga virus wis mlebu nganti 50% kurang.

Komputer Quanta Iki minangka salah sawijining perusahaan sing paling penting kanggo Apple, amarga wis darmabakti kanggo nggawe Mac sing pungkasane pangguna kudu bisa digunakake lan liya-liyane. Nanging, perusahaan iki saiki ana ing sawetara indeks sing ora disenengi para manajer. Sawise ngasilake setengah bathi ing taun-taun sadurunge, perusahaan menehi saran Kahanan iki ora bisa diterusake kanthi cara sing padha. 

Alesan kanggo kahanan iki duwe jawaban sing gampang: COVID-19. Ing negara Asia, panguwasa ora duwe toleransi kanggo wabah utawa kasus apa wae sing kedadeyan lan mulane penutupan lan larangan sementara umume. Bisa uga kanggo kesehatan (sing paling penting) nanging kanggo ekonomi ora dadi pilihan sing paling apik. Sampeyan kudu golek imbangan amarga yen ora, kedadeyan kaya sing kita komentari.

Perusahaan ora pengin lan ora kudu nandhang kemunduran sing padha. Apa sing kedadeyan yaiku agen eksternal sing nyebabake kahanan kasebut lan mula angel ditangani. Ing wayahe misale jek sing ora mengaruhi kiriman saka MacBook Pro sing duwe pangiriman langsung. Model Air ditundha luwih sithik, nanging uga ora amarga kahanan iki. Nanging, ana kemungkinan yen agen eksternal terus kanthi cara sing padha, bisa nyebabake keterlambatan sing luwih gedhe ing jangka pendek lan menengah lan malah kehabisan stok, kang uga tegese kurang MediaWiki kanggo Apple.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.